Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

_777_, o jus i Grybo g ejote echo pries FET? kiek mokedavote? Reiks ir man greit FET ruostis
Šiaip aš iš Panevėžio tai ėjau čia vietoj du kartus, o va trečias išpuolė šeštadienį tai jau mano kaime niems tokiom dienom nedirba nors tu pasikark. Tai teko važiuot į grybo g. Sumokėjau už echo 56€ ir už kraujo tyrimus 46€.

jau turim penktadieniui bilietus, užsibookinau tempo viežbutuką. Vsio, kelionė garantuota  :)  reiks tik pasiskaičiuot dar kartą vaistų kiekį ir suairašyt, kad paskui nebūtų streso perkant. Šeštadienį juk nėra problemų vaistų nusipirkt ar ne?..  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 18 lapkričio 2017 - 21:50
QUOTE(__777__ @ 2017 11 18, 16:34)
<p>Merginos man tr parašė, lad nuo pirmadienio turiu naudoti crinone gelį 2 k/d. Gal kas turit parduot ar paskolint? 25 d nuaimato transferis tai parveščiau neužolgo!</p>

As turiu paskolint jei labai reikia smile.gif
Atsakyti

Šiaip aš iš Panevėžio tai ėjau čia vietoj du kartus, o va trečias išpuolė šeštadienį tai jau mano kaime niems tokiom dienom nedirba nors tu pasikark. Tai teko važiuot į grybo g. Sumokėjau už echo 56€ ir už kraujo tyrimus 46€.

jau turim penktadieniui bilietus, užsibookinau tempo viežbutuką. Vsio, kelionė garantuota  :)  reiks tik pasiskaičiuot dar kartą vaistų kiekį ir suairašyt, kad paskui nebūtų streso perkant. Šeštadienį juk nėra problemų vaistų nusipirkt ar ne?..  :hmm:

Na tai sekmes jums kuo didziausios 😉 sestadieni vaistines dirba iki 19 val.

o sekmadieni viskas uzdaryta

Atsakyti

Sveik, 

Aš iš Pnv, galiu Jums paskolinti!

Atsakyti

Ačiū merginos jau gavau crinone  :4u: 

Atsakyti
Koek daug cia krastieciu panevezieciu ;) 4u.gif
Atsakyti

Koek daug cia krastieciu panevezieciu ;) 4u.gif

Aš ir būvau maloniai nustebinta  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2017 11 20, 12:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*MiStreSS*" data-cid="71893513" data-time="1511108070"><div><p>Koek daug cia krastieciu panevezieciu ;) vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš ir būvau maloniai nustebinta  smile.gif </p>

Beja perzvelgiau senas zinutes ziuriu kad lyg mes buvom
Susitike jau pries gerus metus. Lyg jums prg tada pardaviau smile.gif
Atsakyti

Mergaitės kas turite parduoti leidžiamą progesteroną???? 

Labai reikia, atsargų beveik nebeturiu, o hematoma dar menesį maždaug valysis (kraujuoju).

Atsakyti

Va kaip pasakei tai dabar ir aš prisiminiau. Labai pagelbėjai man tada  :4u:  :aciuks:​ 

Atsakyti

Va kaip pasakei tai dabar ir aš prisiminiau. Labai pagelbėjai man tada  :4u:  :aciuks:​ 

Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2017 11 20, 20:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*MiStreSS*" data-cid="71894399" data-time="1511173563"><div><p>Beja perzvelgiau senas zinutes ziuriu kad lyg mes buvom
Susitike jau pries gerus metus. Lyg jums prg tada pardaviau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Va kaip pasakei tai dabar ir aš prisiminiau. Labai pagelbėjai man tada  4u.gif  aciuks.gif </p>

wub.gif 4u.gif
Atsakyti