Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Lumea puikiai!

Nelabai ką jaučiu, nuotaikos nuosaikios. Mano pirmas FET, prieš tai penki IVF. Darosi rutina, sesutė juokėsi labai iš manęs, kai aš į FET su knyga važiavau :D. Aš po sėkmingo IVF nelabai ką jaučiau, o paskui sekančio nesėkmingo tiek visokių požymių jaučiau, kad net turėjau kelis kart pažiūrėti į neigiamą hcg rezultatą, kad patikėčiau :). Todėl dabar labai stengiuosi požymių neieškoti. O ir anksti dar...

Kalifornija kada transferis buvo? Gal irgi trečiadienį? Mačiau įtartinų porelių lėktuve ;).

Atsakyti

Merginos man tr parašė, lad nuo pirmadienio turiu naudoti crinone gelį 2 k/d. Gal kas turit parduot ar paskolint? 25 d nuaimato transferis tai parveščiau neužolgo!

Atsakyti

Jei iš Vilniaus aš galiu paskolinti. Nebent rasit kas parduos.

Atsakyti

Jei iš Vilniaus aš galiu paskolinti. Nebent rasit kas parduos.

Velnias kątik grįžau iš vilniaus... gal nebūtų sunku persiųsti? Parašiau jums į až

Atsakyti

Atrašiau ir į AŽ, jei nesurasit arčiau, galėsiu rytoj išsiųsti.

Atsakyti
QUOTE(Lumea @ 2017 11 18, 14:13)
<p>Mums nesodino del hiper. Jau ir mm siandien sulaukiau (punkcija buvo pirmadieni). Tikiuosi sausio pradzioje galesiu grizti i tr isodinimui. O jums kiek dienu po transferio? Namie jau? Kaip supratau jau turite vaikuciu? Cia buvo FET ar sviezias IVF? Tik jau negalvokite, kad nepasiseke. Tie pizymiai nebutinai kiekviena karta buna. Neprogramuokite saves! Mintys materializuojasi 4u.gif</p>

Lumea, as neprogramuoju, tiesiog tokia nuojauta. Taip, mes jau turim du dziaugsmus mirksiukas.gif tad bet kokia sios istorijos pabaiga priimsiu kaip likima. Sodino saldytus.

QUOTE(Wiliux @ 2017 11 18, 14:27)
<p>Lumea puikiai!</p><p>Nelabai ką jaučiu, nuotaikos nuosaikios. Mano pirmas FET, prieš tai penki IVF. Darosi rutina, sesutė juokėsi labai iš manęs, kai aš į FET su knyga važiavau biggrin.gif. Aš po sėkmingo IVF nelabai ką jaučiau, o paskui sekančio nesėkmingo tiek visokių požymių jaučiau, kad net turėjau kelis kart pažiūrėti į neigiamą hcg rezultatą, kad patikėčiau smile.gif. Todėl dabar labai stengiuosi požymių neieškoti. O ir anksti dar...</p><p>Kalifornija kada transferis buvo? Gal irgi trečiadienį? Mačiau įtartinų porelių lėktuve ;).</p>

Na mano patirtis zymiai kuklesne, bet as irgi su knyga buvau biggrin.gif Man irgi sekmingais atvejais pojuciu nebuvo, o dabar tokia depresiska nuotaika, grynai kaip pries mmm. Ne, lektuve tikrai nebuvau. Mano transferis buvo pirmadieni.
Atsakyti

Na va suzinojau, kad uzsalde 9 embrionus 6 megintuveliuose  :wub: 

as taip pat galeciau Crinono paskolinti, bet irgi Vilniuje

Atsakyti

Kalifornija, na du turite jau, tai tikrai apdovanota esat :rolleyes:  turi juk ir trecia pasisekti. Tikekimes, kad simptomu nebuvimas nereiskia nesekmes  :4u: 

Wiliux, as irgi treciadieni is tr grizau  :4u: 

Atsakyti

_777_, o jus i Grybo g ejote echo pries FET?

kiek mokedavote? Reiks ir man greit FET ruostis

Atsakyti
QUOTE(Lumea @ 2017 11 18, 16:51)
<p>Na va suzinojau, kad uzsalde 9 embrionus 6 megintuveliuose  wub.gif </p><p>as taip pat galeciau Crinono paskolinti, bet irgi Vilniuje</p>

Lumea, as taip ir pagalvojau, kad jums 9 saldys. Turkai abejotinu nesaldo. Super rezultatas😄. Neabejoju, kad kitais metais aplankys jus dziaugsmas ar net du dziaugsmai mirksiukas.gif

QUOTE(Lumea @ 2017 11 18, 16:54)
<p>Kalifornija, na du turite jau, tai tikrai apdovanota esat rolleyes.gif  turi juk ir trecia pasisekti. Tikekimes, kad simptomu nebuvimas nereiskia nesekmes  4u.gif </p><p></p><p>Wiliux, as irgi treciadieni is tr grizau  4u.gif </p>

Ne trecias, o jau ketvirtas kartas. Trecias kartas buvo sekmingas, tik baigesi nesekmingai😢.
Wiliux matyt jus ir mate lektuve mirksiukas.gif
Atsakyti

Lumea, as taip ir pagalvojau, kad jums 9 saldys. Turkai abejotinu nesaldo. Super rezultatas😄. Neabejoju, kad kitais metais aplankys jus dziaugsmas ar net du dziaugsmai mirksiukas.gif

Ne trecias, o jau ketvirtas kartas. Trecias kartas buvo sekmingas, tik baigesi nesekmingai😢.
Wiliux matyt jus ir mate lektuve mirksiukas.gif

Na mums sake tik viena sodins 🙂 as lektuve nieko nemaciau 😂 susimokejau uz virsyta bagazo svori, tai buvau supykus visa kelione 🙃 uzjauciu labai del nepavykusio karto ir linkiu, kad dabar butu kitaip!

Atsakyti

Aš antradienį skrendant į priekį mačiau :) O trečiadienį per transferį girdėjau lietuvišką pavardę.

Atsakyti