Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 02 05, 12:31)

Man neiseina ikelti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 05, 13:47)
Man neiseina ikelti... ax.gif

Eik i www.radikal.ru -pasirink foto ir spausk "zagruzit". Tau ismes koduka,kuri nukopink ir iklijuok i foruma. Kai issaugosi,kodukas pavirs i foto 😊

Nekantrioji smile.gif, as irgi nekantri, pasidaryciau hcg rytoj, bet nera kam su mazyliu pabut 😂 todel teks laukt antradienio 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 05 vasario 2017 - 12:51
QUOTE(Kramune @ 2017 02 05, 12:31)

Čia ir be HCG viskas aišku wub.gif

Kai važiuosiu antro, imsiu tave kartu, kad jau taip sėkmę neši bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 05, 14:19)
Čia ir be HCG viskas aišku wub.gif

Kai važiuosiu antro, imsiu tave kartu, kad jau taip sėkmę neši  bigsmile.gif  biggrin.gif

biggrin.gif mielai palydėsiu, Persikute bigsmile.gif 😂😂
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 05, 12:49)
Eik i www.radikal.ru -pasirink foto ir spausk "zagruzit". Tau ismes koduka,kuri nukopink ir iklijuok i foruma. Kai issaugosi,kodukas pavirs i foto 😊

unsure.gif

Prasau wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 05, 14:37)
Prasau  wub.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, kaip as dziaugiuosi uz Jus yahoo.gif Suteiket man daugiau optimizmo ir drasos pries rytdienos kelione rolleyes.gif Plika akimi matomi teigiami Jusu testukai.. nestuke.gif Linkiu vis ryskesnio antro bruksnelio ir dideliu HSG skaiciuku 4u.gif yahoo.gif yahoo.gif
Aciu Jums uz viska. Uzcheek-inau bilietukus ir ryt isskrendu turkisko stebuklo ieskoti smile.gif
Gaila, Kramune, kad be taves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 05, 15:08)
Merginos, kaip as dziaugiuosi uz Jus  yahoo.gif  Suteiket man daugiau optimizmo ir drasos pries rytdienos kelione  rolleyes.gif  Plika akimi matomi teigiami Jusu testukai..  nestuke.gif  Linkiu vis ryskesnio antro bruksnelio ir dideliu HSG skaiciuku 4u.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Aciu Jums uz viska. Uzcheek-inau bilietukus ir ryt isskrendu turkisko stebuklo ieskoti  smile.gif
Gaila, Kramune, kad be taves  biggrin.gif

Viskas bus gerai,Akutina,net neabejok tuo! Nesvarbu, kad be manes, gi ka tik grizau -visa klinika virusiukais uzkreciau,sar pora menesiu tikrai laikysis biggrin.gif 😂😂
Aciu tau palaikyma.😘

Gero skrydzio, puikiu emociju,pasimegaukit atostogom! O grizus prasau ikelti tokiu pat testukus!
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 05, 14:08)
Merginos, kaip as dziaugiuosi uz Jus  yahoo.gif  Suteiket man daugiau optimizmo ir drasos pries rytdienos kelione  rolleyes.gif  Plika akimi matomi teigiami Jusu testukai..  nestuke.gif  Linkiu vis ryskesnio antro bruksnelio ir dideliu HSG skaiciuku 4u.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Aciu Jums uz viska. Uzcheek-inau bilietukus ir ryt isskrendu turkisko stebuklo ieskoti  smile.gif
Gaila, Kramune, kad be taves  biggrin.gif

As Jusu seimai taip pat noriu palinketi sekmes, kad griztumet nestuke.gif 4u.gif
Tikekit turkais - jie is ties padaro viska ka gali ir kas nuo ju priklauso mirksiukas.gif
O Stambulas stebuklu miestas! wub.gif kiek seimu jau supuoja arba laukiasi savo stebuklu!!! wub.gif

Lauksim Jusu naujienu, kaip einasi procesas!
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 05, 13:37)

NUO-STA-BU !!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 05, 11:37)

Jokiu abejoniu wub.gif nestuke.gif pas mane taip paciai rode...
Kaip dziugu kad zmonem sekasi wub.gif
Atsakyti
Pagre, Kramune, kokie grazus testukai wub.gif wub.gif
Graziu HCG skaiciuku laukiam bigsmile.gif

Akutina, geros keliones 4u.gif o jus jau IVF vaziuojat ar konsultacijai? rolleyes.gif
Atsakyti