Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Aš va skaitau forumą ir man naujiena, kad po FET reikia estrofem 12 sav vartoti. Na žinosiu kad daugiau reiks užsipirkt. Dabar geriu po 3k/d. Šeštadienį varysiu į Vilnių Grybo g. pasidaryti echo ir kraujo tyrimų ir tikriausiai jau sužinosiu kada tiksliai bus FET. 

Tai susidariau tokį vaistų sąrašiuką:

- crinone 12 pakuočių;

- progestan 5 pak.;

- estrofem 9 pak.

Klausimas o kaip su vaistų įvežimu, nes nuo lapkričio 1 d. galima įvežti tik 10 pakuočių. Ar pasitaikė kam nors kad tikrintų? O gal eina paprašyt kad memorial išrašytų kokį popieriuką neva receptą kad tų vaistų reikia. Aišku variantas skristi iš Rygos, net netikrina man rodos..

Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2017 11 16, 14:26)
<p>Aš va skaitau forumą ir man naujiena, kad po FET reikia estrofem 12 sav vartoti. Na žinosiu kad daugiau reiks užsipirkt. Dabar geriu po 3k/d. Šeštadienį varysiu į Vilnių Grybo g. pasidaryti echo ir kraujo tyrimų ir tikriausiai jau sužinosiu kada tiksliai bus FET. </p><p>Tai susidariau tokį vaistų sąrašiuką:</p><p>- crinone 12 pakuočių;</p><p>- progestan 5 pak.;</p><p>- estrofem 9 pak.</p><p></p><p>Klausimas o kaip su vaistų įvežimu, nes nuo lapkričio 1 d. galima įvežti tik 10 pakuočių. Ar pasitaikė kam nors kad tikrintų? O gal eina paprašyt kad memorial išrašytų kokį popieriuką neva receptą kad tų vaistų reikia. Aišku variantas skristi iš Rygos, net netikrina man rodos..</p>

Pasirodo ne as viena del estrofemo nezinojau unsure.gif
Del vaistu tai turi sakyt koordinatorei, kiek kokiu pirksi, nes iprastai israso po 2-3 dezutes recepte. Tai vezant tavo isvardinta kieki gal gali muitine prisikabinti.
Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2017 11 14, 18:26)
<p>Beje merginos gal žinot, ar Memoriale embrionus pagal nutylėjimą augina naudojant inkubatorių ar emrioskopą? </p><p></p>

Man atrodo, kad embrioskopo ne. Čia nebent papildomai užsisakius, bet gal pasiklauskite tiesiai smile.gif

QUOTE(__777__ @ 2017 11 16, 14:26)
<p>Aš va skaitau forumą ir man naujiena, kad po FET reikia estrofem 12 sav vartoti. Na žinosiu kad daugiau reiks užsipirkt. Dabar geriu po 3k/d. Šeštadienį varysiu į Vilnių Grybo g. pasidaryti echo ir kraujo tyrimų ir tikriausiai jau sužinosiu kada tiksliai bus FET. </p><p>Tai susidariau tokį vaistų sąrašiuką:</p><p>- crinone 12 pakuočių;</p><p>- progestan 5 pak.;</p><p>- estrofem 9 pak.</p><p></p><p>Klausimas o kaip su vaistų įvežimu, nes nuo lapkričio 1 d. galima įvežti tik 10 pakuočių. Ar pasitaikė kam nors kad tikrintų? O gal eina paprašyt kad memorial išrašytų kokį popieriuką neva receptą kad tų vaistų reikia. Aišku variantas skristi iš Rygos, net netikrina man rodos..</p>

Oro uoste man ir taip reikėjo recepto, nes užkliuvo Atatiurko oro uoste jiems 10 dėžučių Crinone. Aš buvau juos ištraukus į maišelį, kad talpiau butų sudėti,o dėžučių kartoną ištiesinau ir taip pat vežiausi. Dėžutėms tiek vietos lagamine neturėjau.
Po lapkričio 1d. niekur nevažiavau, tai negaliu komentuot.

Progestan 5 gali būti mažai, nes jei kas blogo nutinka, liepia leistis po dvi per parą keletą dienų, arba būna po 1, bet ilgiau. Jūs iš 5 dėžučių turėsit 25 ampules, tai užteks tik 1,7 savaitės. Kad tik nieko blogo nebūtų, bet gal atsargai nusipirkit kokias 10, o jeigu atliks, parduosit čia, nes Lietuvoje nėra pirkt ir deficitas.

Estrofem 9pak gali būti per daug, nes vienoje dėžutėje 28 tabletės. O gerti liepė pilnas 10 savaičių. Kitoms lyg mažiau liepia. Mano plona gleivinė ir estrofem reikėjo padidint, tai skyrė iki 6 savaitės po 3, iki 10 savaitės po 2 tabletes. Tai po įsodinimo sunaudojau 7 dėžutes. Bet atsarga irgi gėdos nedaro, pigus jis ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 16 lapkričio 2017 - 15:30
Gal kas turi likusio leidziamo prg? Labai reikia paimciau
Parasykite az
Atsakyti
Leidžiamo prg lt dabar nw turi. Tik aišku kaina kosminė, o ir vaistų pakuotė keista: gal 10 dozių viename buteliuke
Atsakyti

Mums naudojo embrioskopa, bet del labai prastos spermos, kas buvo pagrindine nevaisingumo priezastis.

Del vaiatu vezimo reikia pagristi ( tureti doc ar receptus), kad reik daugiau nei 10 pak vieno vaisto. Galima isimtinais atvejais isivezti vaistu naudojimui iki 6 men.

Manau Ivf yra tas atvejis. Cia labiau vaistai ribojami vezant is baltarusiju ir rusiju, kur zmones varo uzsipirkineti tik vaistu be gydymo.

Atsakyti

Vakar oro uoste niekur netikrino (nei Stambule, nei Kijeve, nei Vilniuje).  Leidžiamus kiekius vežiausi rankiniame bagaže. Niekam nekliuvo.

Atsakyti

Kokios kokybes blastukus tr saldo?

Atsakyti

Mums šaldė vidutinės. Lumea kaip Jūsų tryliktukui sekasi?

Atsakyti

Mums šaldė vidutinės. Lumea kaip Jūsų tryliktukui sekasi
Vakar buvo ketvirta diena. Is 13 liko 12, is ju 6 top quality, 3 good, 2 moderate ir 1 dalinasi letai. Siandien dar negavau info ir kaip suprantu jau bus paskutine diena. Tai ir galvojam kaip cia ar leis mums rinktis, kad ir tuos blogesnius uzsaldytu  :hmm: ar jie patys nusprendzia? Parasiau Masturai, bet dar kol kas neatsake. O jums kaip sekesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lumea: 18 lapkričio 2017 - 11:28
QUOTE(Lumea @ 2017 11 18, 12:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Wiliux" data-cid="71891610" data-time="<a href="> Mums šaldė vidutinės. Lumea kaip Jūsų tryliktukui sekasi</blockquote> Vakar buvo ketvirta diena. Is 13 liko 12, is ju 6 top quality, 3 good, 2 moderate ir 1 dalinasi letai. Siandien dar negavau info ir kaip suprantu jau bus paskutine diena. Tai ir galvojam kaip cia ar leis mums rinktis, kad ir tuos blogesnius uzsaldytu  hmm.gif ar jie patys nusprendzia? Parasiau Masturai, bet dar kol kas neatsake. O jums kaip sekesi?

Lumea, super!!! Koks geras rezultatas biggrin.gif ! O jums nesodins dabar del hiper ar del pgs tyrimo? Del saldymo, tai man atrodo jie patys sprendxia. Kiek susidariau ispudi, tai abejotinu nesaldo.
Wiliux, kaip savijauta, nuotaikos?
As po transferio, tai tokia depresiska nuotaika uzejus,kad beveik 100% isitikinus, kad nepavyko. Kadangi nestumas butu ne pirmas ir ne antras, tai tiksliai atsimenu, kokie pojuciai buna sekmes atveju, o si karta nieko net panasaus nera. Kadangi mums ir taip jau yra pasiseke, tai matyt, musu sekme nukeliavo pas kazkuria mergaite, kuriai labiau jos reikia mirksiukas.gif O tokiu tikrai yra nemazai...
Atsakyti

Mums nesodino del hiper. Jau ir mm siandien sulaukiau (punkcija buvo pirmadieni). Tikiuosi sausio pradzioje galesiu grizti i tr isodinimui. O jums kiek dienu po transferio? Namie jau? Kaip supratau jau turite vaikuciu? Cia buvo FET ar sviezias IVF? Tik jau negalvokite, kad nepasiseke. Tie pizymiai nebutinai kiekviena karta buna. Neprogramuokite saves! Mintys materializuojasi :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lumea: 18 lapkričio 2017 - 14:16