QUOTE(JPUMA @ 2017 11 14, 18:26)
<p>Beje merginos gal žinot, ar Memoriale embrionus pagal nutylėjimą augina naudojant inkubatorių ar emrioskopą? </p><p></p>
Man atrodo, kad embrioskopo ne. Čia nebent papildomai užsisakius, bet gal pasiklauskite tiesiai
QUOTE(__777__ @ 2017 11 16, 14:26)
<p>Aš va skaitau forumą ir man naujiena, kad po FET reikia estrofem 12 sav vartoti. Na žinosiu kad daugiau reiks užsipirkt. Dabar geriu po 3k/d. Šeštadienį varysiu į Vilnių Grybo g. pasidaryti echo ir kraujo tyrimų ir tikriausiai jau sužinosiu kada tiksliai bus FET. </p><p>Tai susidariau tokį vaistų sąrašiuką:</p><p>- crinone 12 pakuočių;</p><p>- progestan 5 pak.;</p><p>- estrofem 9 pak.</p><p></p><p>Klausimas o kaip su vaistų įvežimu, nes nuo lapkričio 1 d. galima įvežti tik 10 pakuočių. Ar pasitaikė kam nors kad tikrintų? O gal eina paprašyt kad memorial išrašytų kokį popieriuką neva receptą kad tų vaistų reikia. Aišku variantas skristi iš Rygos, net netikrina man rodos..</p>
Oro uoste man ir taip reikėjo recepto, nes užkliuvo Atatiurko oro uoste jiems 10 dėžučių Crinone. Aš buvau juos ištraukus į maišelį, kad talpiau butų sudėti,o dėžučių kartoną ištiesinau ir taip pat vežiausi. Dėžutėms tiek vietos lagamine neturėjau.
Po lapkričio 1d. niekur nevažiavau, tai negaliu komentuot.
Progestan 5 gali būti mažai, nes jei kas blogo nutinka, liepia leistis po dvi per parą keletą dienų, arba būna po 1, bet ilgiau. Jūs iš 5 dėžučių turėsit 25 ampules, tai užteks tik 1,7 savaitės. Kad tik nieko blogo nebūtų, bet gal atsargai nusipirkit kokias 10, o jeigu atliks, parduosit čia, nes Lietuvoje nėra pirkt ir deficitas.
Estrofem 9pak gali būti per daug, nes vienoje dėžutėje 28 tabletės. O gerti liepė pilnas 10 savaičių. Kitoms lyg mažiau liepia. Mano plona gleivinė ir estrofem reikėjo padidint, tai skyrė iki 6 savaitės po 3, iki 10 savaitės po 2 tabletes. Tai po įsodinimo sunaudojau 7 dėžutes. Bet atsarga irgi gėdos nedaro, pigus jis ten