Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Turiu klausima. Kaip geriau atsiskaityti vaistineje: lyromis ar kortele?
Lumea, koks oras tenai? Kaip apsirengti? mirksiukas.gif

Mes atsiskaitinėjame kortele. Bankas konvertuoja tokiu pačiu kursu kaip ir keityklose. Turėjau 200 eur grynaisiais, išsikeičiau tik 100 ir dar ne visus išleidau. Šilta čia 15-20 laipsnių, užtenka plonos rudeninės striukės :4u:

Atsakyti

Kurį reikia pirkti:

Crinone 45 mg ar Crinone 90 mg?

Atsakyti

Priedas  E925937E-4B56-4242-A5D7-3A9E46558BB1.jpeg   138,4KB   0 Parsiųsta kartųLabai rekomenduoju Dilek restorana Stambule. Buvome ne karta, viskas labai skanu ir nebrangu. Uz dvi porcijas avienos steiku sumokejome apie 17 eur :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 11 12, 10:43)
jei saugiau- tai kortele, jei pigiau, tai lyromis, issikeiciant taksim aiksteje uz labai palanku kursa. pvz as mokejau Memorial kortele 650 euru, o nuskaiciavo 666 eur nuo korteles.

QUOTE(Lumea @ 2017 11 12, 10:50)
<p>Mes atsiskaitinėjame kortele. Bankas konvertuoja tokiu pačiu kursu kaip ir keityklose. Turėjau 200 eur grynaisiais, išsikeičiau tik 100 ir dar ne visus išleidau. Šilta čia 15-20 laipsnių, užtenka plonos rudeninės striukės 4u.gif</p>

Aciu uz pasidalinima. Mano atveju geriau bus kortele.
Kaip smagu kad taip silta, galesiu pasivaikscioti mirksiukas.gif
QUOTE(Lumea @ 2017 11 12, 10:58)
<p>Kurį reikia pirkti:
</p><p></p><p>Crinone 45 mg ar Crinone 90 mg?
</p>

Pas mane Crinone 8 % 1,125g. O jie ka skirtingi buna? Niekad neatkreipiau demesio.
QUOTE(Lumea @ 2017 11 12, 12:33)
<p>Priedas  E925937E-4B56-4242-A5D7-3A9E46558BB1.jpeg   138,4KB   0 Parsiųsta kartųLabai rekomenduoju Dilek restorana Stambule. Buvome ne karta, viskas labai skanu ir nebrangu. Uz dvi porcijas avienos steiku sumokejome apie 17 eur rolleyes.gif</p>

Aciu😀
Issiaiskinau del crinono- maniskis turi 90 mg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalifornija: 12 lapkričio 2017 - 12:36

Priminkite, prašau, ar po teigiamo hcg turkai rekomenduoja tik vieną crinone per dieną? Nieko nebeprisimenu. Bandau apskaičiuoti crinone poreikį sėkmės atveju.

O estroferm po kiek per dieną sėkmės atveju? Pirmas mano FET, naujiena ir man dėl estroferm buvo. Dabar geriu po tris.

Ir dar dėl atsiskaitymų klinikoje. Skrendu viena, tikrai grynų nesivešiu. Ar geriau prašyti kad lyromia sumą į kortelių skaitytuvą vestų ar eur? Susimaišiau.

Atsakyti

Lumea kaip savijauta po punkcijos? Koks derlius?

P.s. trasferį FET duoda ir dabar

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 11 13, 12:23)
<p>Priminkite, prašau, ar po teigiamo hcg turkai rekomenduoja tik vieną crinone per dieną? Nieko nebeprisimenu. Bandau apskaičiuoti crinone poreikį sėkmės atveju.
</p><p>O estroferm po kiek per dieną sėkmės atveju? Pirmas mano FET, naujiena ir man dėl estroferm buvo. Dabar geriu po tris.
</p><p>Ir dar dėl atsiskaitymų klinikoje. Skrendu viena, tikrai grynų nesivešiu. Ar geriau prašyti kad lyromia sumą į kortelių skaitytuvą vestų ar eur? Susimaišiau.
</p>

Sveikute
Crinone po 2 vientus per diena iki 12 savaites.
Estrofem jei gerai prisimenu geriau iki 9svaites po 3 o po to iki 11 po 2 ir nutraukt liepe.
Atsakyti

Merginos ką darote, kai nuo leidžiamo progesterono guzai atsiranda?

Atsakyti

Ačiū Milano. Reiškia pakeitė rekomendacijas - po Tavo žinutės pasikėliau senus mailus - prieš 4 metus buvo 1 per dieną. Ir aspiriną tuo metu visoms skirdavo.

Atsakyti
QUOTE(biga123 @ 2017 11 13, 14:14)
<p>Merginos ką darote, kai nuo leidžiamo progesterono guzai atsiranda?
</p>

Prieš leidžiant rankose palaikome ampoles,leidžiam su ilga ir stora adata,lėtai,suleidus,dūrio vietà stipriai laikome užspaudę, bent pora minučiú, poto masažuojam sukamaisiais judesiais ir paskui dedam kopūsto lapà,galima medum patepti,bet man tas medus paskui limpa visur
Atsakyti

Ačiū už atsakymą, kopūstą jau išbandžiau :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(biga123 @ 2017 11 13, 15:25)
<p>Ačiū už atsakymą, kopūstą jau išbandžiau rolleyes.gif
</p>

As ampule sildziau siltam vandenuke puodelyje. Ir svirksta dejau anrt radiatoriaus, kad ir jis butu siltas, o paskui pritraukdavau vaistu 😉. O kopusto lapa dejau i mikrobangine, kad suminkstetu ir pasilu. Ant kopustondejau salafana- maisiuka, kad siluma ilgiau butu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 13 lapkričio 2017 - 15:02