Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Lumea @ 2017 11 08, 15:24)
<p>Kiek pirkote tr Progestan ir Crinono? Kad sėkmės atveju užtektų visam nėštumo laikotarpiui
</p>

Aš 14 dėžučių crinino paėmiau ir 7 progestano. Bet paskui progestano man dar viso maišo reikėjo. Na, kitoms tiek nereikua. Šių vaistų gali ir daugiau imti. Tikrai jei tau neprireiks, lt kitoms galėsi perleisti.
Atsakyti

Lumea, mano drauge ryt isvaziuoja i TR ir turetu startuoti jeigu viskas gerai, tik jinai neprisijungus prie forumo,  kiek dar ten busi?

Dar savaite busiu tr 🙂

Atsakyti

Mano rezultatai po kiausidziu  PRP-2 sav po amh -0.244 mkg/l ,pirmos mm - amh 0,679 ,antros mm -amh 0,775 ,foliu padaugejo ,fsh ir lh sumazejo  ,dabar 5 men po PRP ,bandom naturaliai.

Nerasiau CIA dar , kad liepa darem Memoriale IVF,manau kad paskubejom ,reikejo nors 4 men islaukti po PRP ,nepavyko ,galit irasyt mane i statistika.

Labai greitai augo foliai ,del to kad per didele dozę gonalio paskyre po 300 mg 1-2-3 d ,atvaziavus i tr 4 cd dominuojantis folis buvo 16mm ,kiti 4 foliai mazesni ,dar 3 d  gonali 225mg ir cetrocide ,bet nieko jis nesustabde ,dar viena diena dadejo gonalio ir cetricide ir didziulis uzaugo iki 23mm ,kiti buvo 18,17,16,15 mm,ispunktavo 4 visi apsivaisino puikiai augo ,3 d buvo 2 embr daugiau negu 10 lasteliu ,4 d Irvin viskas buvo pułku,5 d tie patys dideli 2 buvo kavitacijos stadijoj ,2 kiti 5 d nustojo vystytis ,paprasiau Yucel kad idetu 2 ,tikejomes kad bus viskas gerai ,bet hcg diena rodiklys buvo maziau negu 1.

Atsakyti

Mano rezultatai po kiausidziu  PRP-2 sav po amh -0.244 mkg/l ,pirmos mm - amh 0,679 ,antros mm -amh 0,775 ,foliu padaugejo ,fsh ir lh sumazejo  ,dabar 5 men po PRP ,bandom naturaliai.

Nerasiau CIA dar , kad liepa darem Memoriale IVF,manau kad paskubejom ,reikejo nors 4 men islaukti po PRP ,nepavyko ,galit irasyt mane i statistika.

Labai greitai augo foliai ,del to kad per didele dozę gonalio paskyre po 300 mg 1-2-3 d ,atvaziavus i tr 4 cd dominuojantis folis buvo 16mm ,kiti 4 foliai mazesni ,dar 3 d  gonali 225mg ir cetrocide ,bet nieko jis nesustabde ,dar viena diena dadejo gonalio ir cetricide ir didziulis uzaugo iki 23mm ,kiti buvo 18,17,16,15 mm,ispunktavo 4 visi apsivaisino puikiai augo ,3 d buvo 2 embr daugiau negu 10 lasteliu ,4 d Irvin viskas buvo pułku,5 d tie patys dideli 2 buvo kavitacijos stadijoj ,2 kiti 5 d nustojo vystytis ,paprasiau Yucel kad idetu 2 ,tikejomes kad bus viskas gerai ,bet hcg diena rodiklys buvo maziau negu 1.

Ačiū Marga2 už pasidalintą patirtį dėl PRP proceduros, gaila kad IVF vasarą nepavyko... o AMH pokyčiai nerealūs!!!  :yahoo: tiesiog stebuklas! 

Jūs esat man pavyzdys kai pradejau šią temutę Stambulo skaityt, kaip reikia rankų nenuleist ir ieškot išeičių!

O jums tr nesiule/nedarė pgs?

Ir ar gerai supratau, kad pirmas dienas 3 lt dar būdama stimuliuotis pradėjot?

Atsakyti

Jo pradejau stimuliuotis Lt nuo 3 cd ,folius matavau lt 2 cd ir 4 cd -tada buvo jau vienas didelis ,sakiau Masturai gal sumazinti Gonali ,nes labai greit auga ,sake atvyksit I tr 4 stimuliacijos diena tada ir koreguosim ,jie gi gydytojai,jie geriau zino ,perspejau tik kad po prp viskas auga zymiai greiciau ,Turkai pasake kad jie netiki prp ,o sakau kaip del amh toj pacioj labei darytu,nieko neatsake ,tarpkitko Ivctoj daro irgi kiausidziu prp ir gimdos ,netgi siulo prp pries transferi.

Del pgs -turkai siule,mes atsisakem ,as labai daug skaiciau apie pgs kad gali buti geri embrionai po pgs ir nebus net implantacijos ,o gali but blogi po pgs ir gimti sveikais vaikiukais...kam tuomet daryt pgs ?musu atveju manau gerai padarem,reiketu laukti ,vel vaziuoti I tr jei buti geri po pgs .

Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 11 08, 23:58)

Dekui kad pasidalinai. O dabar nesidarei AMH po ilgesnio laiko? O kaip tavo sesei? Kaip jos rezultatai? Tikiuosi irgi pagerejo.
Atsakyti

Jpuma, radau netoli ligonines, gal ir jums patiks Fraser Place Anthill Istanbul

Atsakyti
Sveikos mergaites, as su klausimu. Visada galvojau, kad fet yra daug naturaliau organizmui nei sodinti iskart per IVF. Bet pasirodo po transferio iki 10 savaiciu reikia vartoti estrofem, na ir aisku progesterona. Bet estrofem gi pakaitines hormonu terapijos vaistas, ar jis nekenkia vaikuciui nestumo metu? Ant dezutes raso, kad negalima vartoti nestumo metu.Ruosiuosi fet ir kazkaip issigandau :unsure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalifornija: 09 lapkričio 2017 - 16:37
QUOTE(Allivo @ 2017 11 08, 16:49)
<p>Kreipiuosi su dideliu prasymu. Gal kuri turit parduoti lucrin 3,75. Labai reikia susileist, bet nežinau kur jo gaut. O lietuviska analoga diferelina kazin kur galeciau gauti?
</p>

Yra Diferilinas Lietuvoje, bet be recepto jo negausit. Tai reikia kreiptis i kokia klinika, susimoketi uz trumpa konsultacija ir gauti recepta.
Atsakyti
QUOTE(kalifornija @ 2017 11 09, 17:30)
Sveikos mergaites, as su klausimu. Visada galvojau, kad fet yra daug naturaliau organizmui nei sodinti iskart per IVF. Bet pasirodo po transferio iki 10 savaiciu reikia vartoti estrofem, na ir aisku progesterona. Bet estrofem gi pakaitines hormonu terapijos vaistas, ar jis nekenkia vaikuciui nestumo metu? Ant dezutes raso, kad negalima vartoti nestumo metu.Ruosiuosi fet ir kazkaip issigandau :unsure

Taip, negalima vartoti pastojus natūraliai, nes estrogenus ir progesteroną gamina kiaušidės. Kadangi FET yra dirbtinai įkeltas embrionas, kiaušidėje nėra geltonkūnio, progesteronas ir estrogenai negaminami. Todėl reikia organizmą apgauti ir su šitais vaistais padaryti nėštumo aplinką. Iki 10- 12 savaičių, kol susiformuos placenta ir pati gamins hormonus natūraliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 10 lapkričio 2017 - 01:29
QUOTE(KriuKriu @ 2017 11 10, 02:13)
Taip, negalima vartoti pastojus natūraliai, nes estrogenus ir progesteroną gamina kiaušidės. Kadangi FET yra dirbtinai įkeltas embrionas, kiaušidėje nėra geltonkūnio, progesteronas ir estrogenai negaminami. Todėl reikia organizmą apgauti ir su šitais vaistais padaryti nėštumo aplinką. Iki 10- 12 savaičių, kol susiformuos placenta ir pati gamins hormonus natūraliai.

Aciu uz atsakyma. Tai, vadinasi ji visda skiria. Sita dali buvau praleidus... Zodziu, mamos organizmui reikia, bet vaisiui ar gerai tie sintetiniai hormonai? Ir kodel klinikos taip nenori fet naturaliam cikle? As kai uzklausiau tr, tai atsake, kad mazdaug menesi reikes ten buti, zodziu kaip per ivf.
Atsakyti

Sveikos, gal turite parduoti Utrogestan 200mg?

Atsakyti