</p>
Aš 14 dėžučių crinino paėmiau ir 7 progestano. Bet paskui progestano man dar viso maišo reikėjo. Na, kitoms tiek nereikua. Šių vaistų gali ir daugiau imti. Tikrai jei tau neprireiks, lt kitoms galėsi perleisti.
Mano rezultatai po kiausidziu PRP-2 sav po amh -0.244 mkg/l ,pirmos mm - amh 0,679 ,antros mm -amh 0,775 ,foliu padaugejo ,fsh ir lh sumazejo ,dabar 5 men po PRP ,bandom naturaliai.
Nerasiau CIA dar , kad liepa darem Memoriale IVF,manau kad paskubejom ,reikejo nors 4 men islaukti po PRP ,nepavyko ,galit irasyt mane i statistika.
Labai greitai augo foliai ,del to kad per didele dozę gonalio paskyre po 300 mg 1-2-3 d ,atvaziavus i tr 4 cd dominuojantis folis buvo 16mm ,kiti 4 foliai mazesni ,dar 3 d gonali 225mg ir cetrocide ,bet nieko jis nesustabde ,dar viena diena dadejo gonalio ir cetricide ir didziulis uzaugo iki 23mm ,kiti buvo 18,17,16,15 mm,ispunktavo 4 visi apsivaisino puikiai augo ,3 d buvo 2 embr daugiau negu 10 lasteliu ,4 d Irvin viskas buvo pułku,5 d tie patys dideli 2 buvo kavitacijos stadijoj ,2 kiti 5 d nustojo vystytis ,paprasiau Yucel kad idetu 2 ,tikejomes kad bus viskas gerai ,bet hcg diena rodiklys buvo maziau negu 1.
Mano rezultatai po kiausidziu PRP-2 sav po amh -0.244 mkg/l ,pirmos mm - amh 0,679 ,antros mm -amh 0,775 ,foliu padaugejo ,fsh ir lh sumazejo ,dabar 5 men po PRP ,bandom naturaliai.
Nerasiau CIA dar , kad liepa darem Memoriale IVF,manau kad paskubejom ,reikejo nors 4 men islaukti po PRP ,nepavyko ,galit irasyt mane i statistika.
Labai greitai augo foliai ,del to kad per didele dozę gonalio paskyre po 300 mg 1-2-3 d ,atvaziavus i tr 4 cd dominuojantis folis buvo 16mm ,kiti 4 foliai mazesni ,dar 3 d gonali 225mg ir cetrocide ,bet nieko jis nesustabde ,dar viena diena dadejo gonalio ir cetricide ir didziulis uzaugo iki 23mm ,kiti buvo 18,17,16,15 mm,ispunktavo 4 visi apsivaisino puikiai augo ,3 d buvo 2 embr daugiau negu 10 lasteliu ,4 d Irvin viskas buvo pułku,5 d tie patys dideli 2 buvo kavitacijos stadijoj ,2 kiti 5 d nustojo vystytis ,paprasiau Yucel kad idetu 2 ,tikejomes kad bus viskas gerai ,bet hcg diena rodiklys buvo maziau negu 1.
Ačiū Marga2 už pasidalintą patirtį dėl PRP proceduros, gaila kad IVF vasarą nepavyko... o AMH pokyčiai nerealūs!!! tiesiog stebuklas!
Jūs esat man pavyzdys kai pradejau šią temutę Stambulo skaityt, kaip reikia rankų nenuleist ir ieškot išeičių!
O jums tr nesiule/nedarė pgs?
Ir ar gerai supratau, kad pirmas dienas 3 lt dar būdama stimuliuotis pradėjot?
Jo pradejau stimuliuotis Lt nuo 3 cd ,folius matavau lt 2 cd ir 4 cd -tada buvo jau vienas didelis ,sakiau Masturai gal sumazinti Gonali ,nes labai greit auga ,sake atvyksit I tr 4 stimuliacijos diena tada ir koreguosim ,jie gi gydytojai,jie geriau zino ,perspejau tik kad po prp viskas auga zymiai greiciau ,Turkai pasake kad jie netiki prp ,o sakau kaip del amh toj pacioj labei darytu,nieko neatsake ,tarpkitko Ivctoj daro irgi kiausidziu prp ir gimdos ,netgi siulo prp pries transferi.
Del pgs -turkai siule,mes atsisakem ,as labai daug skaiciau apie pgs kad gali buti geri embrionai po pgs ir nebus net implantacijos ,o gali but blogi po pgs ir gimti sveikais vaikiukais...kam tuomet daryt pgs ?musu atveju manau gerai padarem,reiketu laukti ,vel vaziuoti I tr jei buti geri po pgs .