Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos :4u: na va aš ką tik po vizito Memorial. MM turėjo šiandien prasidėti, bet dar kol kas nėra... Susitikome tik su Emre ir Mastura. Nuspręsta, kad blastukus šaldys ir paskui po mėnesio darysime FET. Dar turėjau vilties, kad gal sodins tame pačiame cikle, bet parinko būtent tokią schemą, nes sakė su savo aukštu AMH tikrai užauginsiu apie 30 kiaušialąsčių ir hiper neišvengiama būtų. Pasak Emre, mums yra nenustatytos kilmės nevaisingumas, nes II st endo neturėjo kišti kojos pastojimui. Po LP turėjo pavykti. Tai va žiūrėsime kaip bus dėl embrionų kokybės... gal dar kokia priežastis išlys.

Pagre, sveikinimai :4u: :yahoo: :wub:

Sveika, kaip apartanentai ir kelione iki Memorialo, įveikiama lengvai kojomis? :)

Aš tai va sulaukiu šiandien ar ryt  mm ir tada pradedu paieskas apartamentu ateinančiam ciklui ir IVF :)

Tikiuosi mm jau atejo, laikau kumštukus  :victory2:​ 

Atsakyti
Pagre, o po 5 d. blastuko įsodinimo FET, ar sutapo gimdymo diena pagal ginekologės numatytą? Ar vistiek tiksliai nesutampa, nors ir pagal įkėlimą skaičiuoja (ne mmm, kaip įprastai pastojusioms)? Kiek dienų skirtumas gavosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 01 lapkričio 2017 - 11:39

Sveikos, skaitinėju temutę ir noriu paklausti kodėl turkai prieš ivf skiria porai vartoti antibiotikus? Profilaktiškai ar dėl kažkokių nustatytų prikibusių bakterijų ar virusų? 

Atsakyti
QUOTE(Skriejanti kometa @ 2017 11 01, 13:04)
<p>Sveikos, skaitinėju temutę ir noriu paklausti kodėl turkai prieš ivf skiria porai vartoti antibiotikus? Profilaktiškai ar dėl kažkokių nustatytų prikibusių bakterijų ar virusų? </p>

Profilaktiškai
Atsakyti

KriuKriu, mano gimdymas nesutapo, nes niekaip pati gimdymo veikla neprasidejo, tai trecia diena po nustatyto termino mane skatino. Bet vaisiaus usg atitiko nustatyta laika. Sunku man is savo situacijos pasakyti, bet manau, kad ta nustatyta data yra pakankamai tiksli, tik iki galo nepasikliauciau ja, nes viskas priklauso nuo nestumo eigos.

Atsakyti
QUOTE(Skriejanti kometa @ 2017 11 01, 13:04)
<p>Sveikos, skaitinėju temutę ir noriu paklausti kodėl turkai prieš ivf skiria porai vartoti antibiotikus? Profilaktiškai ar dėl kažkokių nustatytų prikibusių bakterijų ar virusų? </p>

Profilaktiškai. Manau todėl, kad jie netiria chlamidijų, ureplazmų ir mikoplazmų, kurių yra nemažai rūšių ir tiriant galima nepastebėti vienos ar kitos. Jie antibai šias visas bacilas žudo
Atsakyti

Pagre, nuosirdziausi sveikinimai :4u:

Atsakyti

Gal galite priminti kelintą ciklo dieną FET būna? Bandau primest atostogas.

Atsakyti

Man sodino net 17 c.d. , nors ciklas 26d. Pamenu tik pries kelias dienas pasake atvaziuot, teko skubiai pirkt bilietus. 

Atsakyti

Ačiū Aive. Oho kaip anksti... mano ciklas irgi s

utrumpėjęs iki 27 d. Šeštadienį antras scanas, įdomu gal jau galės įvardinti datą. Tikėjausi kad kiek anskčiau įspėja, labai brangu pirkti bilietus paskutinę minutę.

Atsakyti

Ačiū Aive. Oho kaip anksti... mano ciklas irgi s

utrumpėjęs iki 27 d. Šeštadienį antras scanas, įdomu gal jau galės įvardinti datą. Tikėjausi kad kiek anskčiau įspėja, labai brangu pirkti bilietus paskutinę minutę.

Pasako po 14 d. Scano dažniausiai.

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 11 02, 14:32)
<p>Gal galite priminti kelintą ciklo dieną FET būna? Bandau primest atostogas.
</p><p></p>

Man fet darė 21cd, nors ciklas 28d.
Atsakyti