Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 04, 12:10)
Sveika, kaip tik mergaitės rašė pora psl atgal, ten ir nuorodos yra  mirksiukas.gif
Kramune wub.gif šiandien jau gal galima garsiau sveikinti? wub.gif
Pagre, gal irgi jau NT gadinai? smile.gif

Dar ne blush2.gif nedristu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 04, 13:10)

Kramune wub.gif šiandien jau gal galima garsiau sveikinti? wub.gif
Pagre, gal irgi jau NT gadinai? smile.gif

Persikute! Taip,šiandien jau drąsiau galima sveikinti biggrin.gif as neturiu kantrybes kaip Pagre 😂 jau seniai gadinu testukus 😂 kasdien vis ryskesnis 😍
Pagre, laukiu tavo rezultatu!! Paciu geriausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 04, 11:18)
Labas rytas, mergaites,

kas dar kuriam viesbuty buvot apart Memorial ir Bigbox ?  4u.gif

Mes dabar buvom apsistoje Grand Cevahir hotel. Labai patiko, patogu ir 5 min taxi iki Memorial.

Bet dar karta turbut rinkciausi Clarion del lokacijos (nors jie vienas kito netoli) bet prie sito nera klanu, visokiu kaviniu aplink ir didelis Cevahir prekybcentris 3 min pesciom.

Jei ilgesniam laikui rinkciausi Atlas apartamentus tam paciam rajone.

Man tas regionas kol kas labiausiai patiko, nes toliau nuo Taxim, arti ligonines, ramu ir netoli Sisli metro stotele nuo kurios per kelias stoteles atsiduri Taxim aiksteje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 02 04, 12:38)
Persikute! Taip,šiandien jau drąsiau galima sveikinti  biggrin.gif  as neturiu kantrybes kaip Pagre 😂 jau seniai gadinu testukus 😂 kasdien vis ryskesnis 😍
Pagre,  laukiu tavo rezultatu!! Paciu geriausiu 4u.gif

Kaip saunu, jei taip anksti rodo reiskias tikrai viskas bus gerai wub.gif dziaugiames uz jusu seima wub.gif

Gal ryt isdrisiu ta testa pagadinti ax.gif
Atsakyti
Pagre,lauksiu žinių tokių pat, kaip mano 😍 tik testuką jautrų nusipirk, kad veltui nervų negadintų 😊
J01, mes gyvenom NumiHotel, mums labai patiko, jau anksciau rasiau 😊
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 04, 12:38)
Persikute! Taip,šiandien jau drąsiau galima sveikinti  biggrin.gif  as neturiu kantrybes kaip Pagre 😂 jau seniai gadinu testukus 😂 kasdien vis ryskesnis 😍

yahoo.gif yahoo.gif
Tai pirmad HCG jau darysi? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 04, 21:23)
yahoo.gif yahoo.gif
Tai pirmad HCG jau darysi? wub.gif

Tai vat ir galvoju-pirmad.arba antrad. darysiu 😊🖒
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 04, 15:08)
Pagre,lauksiu žinių tokių pat, kaip mano 😍 tik testuką jautrų nusipirk, kad veltui nervų negadintų 😊

Deja I, turbut ne musu sis kartas...jau tikrai kazka parodytu 6dpi, bet yra kaip yra.

P.s. Kazkoks vaiduoklis - neryski antra juostele islindo, bet jau po nurodyto testo vertinimo laiko, tai kaip suprantu jis nebevertinamas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 05 vasario 2017 - 07:38
Pagreeeee lithuania.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Jeeeee!!!!! 6 dpi yra dar labai anksti ir nemanyk, kad ta juostele ryski yra! Man vakar (6dpi) is pradziu visiskai jokios juosteles nebuvo, susinervinusi kasete pasiemiau (uztai ir sakiau,kad imk is karto jautru testa), tada kaseteje po kokiu 5 min.pamaciau vaiduokliuka, bet toki vaiduokliuka, kad as maciau,o vyras ne biggrin.gif paziurek i testa po kokiu 20-30 min.,kai isdziuna aplink juostele popierius-tada vaiduokliukas gerokai isryskeja. Siandien (7dpi) jau vaiduokliukas matomas beveik iskart plika akim biggrin.gif vaiduokliukai is niekur neatsiranda! Net pats pats maziausias vaiduokliukas jau yra nestuke.gif

Taip kad apkabinu labai ir sveikinu!! friends.gif Sakiau,kad mano kompanija visada grizta nestuke.gif biggrin.gif
clap.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

P.S., kai isdzius, atsius i a.z.savo vaiduokliuka, as tau savo vakaryksti atsiusiu, palyginsim 😄 pamatysi,kad pas mane jis irgi vos vos!
Patikek, kai testas neigiamas,gali ziuret pro langa,pro lempa, pro kur tik nori ir po kiek nori laiko-as net juostele kazkada atplesus buvau biggrin.gif je jau nera, tai nera. O jei yra nors mazas seseliukas-tai ir yra! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 05 vasario 2017 - 08:18
QUOTE(Kramune @ 2017 02 05, 08:14)

Taip kad apkabinu labai ir sveikinu!!  friends.gif  Sakiau,kad mano kompanija visada grizta  nestuke.gif  biggrin.gif
clap.gif  clap.gif  clap.gif clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif

Kaip ir minejau az, tikrai buvai teisi, kad ramiau bus laukti hcg dienos 4u.gif

Ir aciu uz toki palaikyma ir optimizma mirksiukas.gif tikiuosi, kad tas 6dpi vaiduokliukas, vilties kibirkstele musu svajones ir didziojo stebuklo link wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 05, 09:34)
Kaip ir minejau az, tikrai buvai teisi, kad ramiau bus laukti hcg dienos  4u.gif 

Ir aciu uz toki palaikyma ir optimizma  mirksiukas.gif  tikiuosi, kad tas 6dpi vaiduokliukas, vilties kibirkstele musu svajones ir didziojo stebuklo link  wub.gif

Pagre!!! wub.gif kokios smagios naujienos!! Pritariu Kramunei, NT 6dpi ir neturi būti ryškus ir iš karto. Retai kuriai parodo taip anksti apskritai.
Aš irgi noriu į vaiduoklius pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 05, 05:18)
Deja I, turbut ne musu sis kartas...jau tikrai kazka parodytu 6dpi, bet yra kaip yra.

P.s. Kazkoks vaiduoklis - neryski antra juostele islindo, bet jau po nurodyto testo vertinimo laiko, tai kaip suprantu jis nebevertinamas  unsure.gif

4u.gif oj oj vaiduoklis tai jau gerai.pas mane 6dpi buvo tas pats.is ryto pasidariau,as seip ne taip iziuriu,o vyras sako nieko ss cia nematau biggrin.gif po to dar vakare kartojau toks pats buvo ryskumas,o sekanti ryta nekazka buvo ir gi kitaip...8dpi beroc vaziavau prisiduot kraujo kad nervu negadinciau biggrin.gif
Taip kad sekmes,kumstukai uz jus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 02 05, 12:09)
Aš irgi noriu į vaiduoklius pažiūrėti ax.gif

biggrin.gif biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti