Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Labas visoms! Labai noriu pasidalinti musu naujienom  :wub:  Musu mazoji dukryte jau su mumis! Nuostabi ir stebuklinga! Uzeme musu sirdis visam gyvenimui nuo pirmos akimirkos  :wub: 

Labai linkiu visoms kantrybes ir valios kovoti uz savo stebukliukus. Nepasiduokit, jie to verti!

Tyliai palaikysiu visas savo bendrakeleives ir melsiuosi, kad ir jus aplankytu ta begaline meile ir laime. Laikykites, Jus pacios stipriausios ir sauniausios!  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 10 28, 20:04)
<p>Labas visoms! Labai noriu pasidalinti musu naujienom  wub.gif  Musu mazoji dukryte jau su mumis! Nuostabi ir stebuklinga! Uzeme musu sirdis visam gyvenimui nuo pirmos akimirkos  wub.gif </p><p>Labai linkiu visoms kantrybes ir valios kovoti uz savo stebukliukus. Nepasiduokit, jie to verti!
</p><p>Tyliai palaikysiu visas savo bendrakeleives ir melsiuosi, kad ir jus aplankytu ta begaline meile ir laime. Laikykites, Jus pacios stipriausios ir sauniausios!  4u.gif </p>

Didžiausi sveikinimai Jūsų šeimai 4u.gif Ramių Jums naktelių ir saldaus pienelio 4u.gif Aukit didelės ir gražios 4u.gif
Atsakyti
<p>Labas visoms! Labai noriu pasidalinti musu naujienom  wub.gif  Musu mazoji dukryte jau su mumis! Nuostabi ir stebuklinga! Uzeme musu sirdis visam gyvenimui nuo pirmos akimirkos  wub.gif </p><p>Labai linkiu visoms kantrybes ir valios kovoti uz savo stebukliukus. Nepasiduokit, jie to verti!
</p><p>Tyliai palaikysiu visas savo bendrakeleives ir melsiuosi, kad ir jus aplankytu ta begaline meile ir laime. Laikykites, Jus pacios stipriausios ir sauniausios!  4u.gif </p>

Dzidziausi Sveikinimai ramiu nakteliu Jums😊 wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 10 28, 10:26)
Man 38 ir tarp popierių kuriuos vyras turi pasirašyti yra ir šis dėl embrionų pgs tyrimo. Bet va iškylo abejonių ar verta. Prieš tai pastojusi niekada nebuvau, giminėj tiek pas vyra tiek pas mane genetinių problemų nėra, kariotipsi pas mus tvarkoj unsure.gif

Aš buvau toj pačioj situacijoj,man buvo 37m, esam sveiki. Gydytojas Emre sakė, kad tai ne priežastis nesitirti, chromosomos blogai išsidėsto ir sveikų tėvų embrionams. Pvz., Dauno ar kokio Ternerio sindromas nepriklauso nuo genų, nepriklauso nuo kariotipų, tai chromosomų kaltė. Pas žmogų jų 23 poros. Jaunesnio amžiaus apie 25%, vyresnio amžiaus 50-65% blogų embrionų, todėl čia jau didelė rizika nesėkmei, kad nesitvirtins,ar persileidimui ar nesivystančiam, gal savaime, o gal reiks daryti abraziją, ar galų gale pagimdyti nesveiką vaikutį.
Tai su vyru priėmėm sprendimą, kad pasitikim šitais gydytojais ir darom ką sako, nes kol kas jie klaidų nedarė.
Ir jis buvo teisus. Embrionai apsivaisino puikiai, bet Iš 4 pas mus buvo 2 su chromosomų pakitimais. Tai džiaugiuosi, kad tyrėmės pgs, nes būtų juos įkėlę. Ir ne tik kad būtumėm mokėję už kiekvieno FET įkėlimą po sumą pinigų, bet dar ir nekibtų, ar būtų garantuoti persileidimai, nes gamta atranką padarytų vistiek, arba apsigimęs.
Aš būčiau už tai, kad vyresnėm geriau tikrintis ir nepapult į tų 50-65% riziką.
Papildyta:
Sveikinu, Pagre 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 29 spalio 2017 - 08:55

Didžiausi sveikinimai!!!! wub.gif kaip nuostabu!! wub.gif
Atsakyti

Pagre sveikinimai didziausi!!! Aukit dideles ir sveikos!!!

Atsakyti
Pagre, mano fainoji bendražyge, sveikinimai tau ir vyrui nuo mudviejù! Dabar tik sveikatos linkiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti

Pagre sveikinimai nuoširdžiausi! Mėgaukitės ir klausykite savo širdies augindami mažylę!

Atsakyti

Merginos kokios jūs nuomonės apie PGS ir PGD? verta juos daryti embrionui ar ne? unsure.gifNežinau bet kažkodėl kyla sbdjonės, nes kartais būna, kad po to nelieka ką sodinti arba įkeliamas embrionas be jokių tyrimų, įsitvirtina ir gimsta normalus kūdikis unsure.gif
Ačiū už išsakytą jūsų nuomonę

PGD verta daryti tik tuomet, jei pas tėvus yra genetinių problemų.

PGS - jūsų apsisprendimo reikalas, bet jei TR siūlo, vadinasi siūlo ne veltui ir mato tam tikras rizikas. Pvz. mums pirmas IVF baigėsi nesivystančiu, antram IVF TR jau siūlė daryti PGD ir iš 3 puikios ir geros kokybės blastukų nei vienas nepraėjo šio testo. Nors pagal amžių mums jo dar nereikėjo daryti.

Atsakyti

Sveikos :4u: na va aš ką tik po vizito Memorial. MM turėjo šiandien prasidėti, bet dar kol kas nėra... Susitikome tik su Emre ir Mastura. Nuspręsta, kad blastukus šaldys ir paskui po mėnesio darysime FET. Dar turėjau vilties, kad gal sodins tame pačiame cikle, bet parinko būtent tokią schemą, nes sakė su savo aukštu AMH tikrai užauginsiu apie 30 kiaušialąsčių ir hiper neišvengiama būtų. Pasak Emre, mums yra nenustatytos kilmės nevaisingumas, nes II st endo neturėjo kišti kojos pastojimui. Po LP turėjo pavykti. Tai va žiūrėsime kaip bus dėl embrionų kokybės... gal dar kokia priežastis išlys.

Pagre, sveikinimai :4u: :yahoo: :wub:

Atsakyti

Aciu visoms uz sveikinimus! Sekmes Jums visoms! Turkai tikrai daro stebuklus!  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 10 28, 19:04)

Sveikinimai, aukit didelės ir gražios mirksiukas.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 29, 08:45)
Aš buvau toj pačioj situacijoj,man buvo 37m, esam sveiki. Gydytojas Emre sakė, kad tai ne priežastis nesitirti, chromosomos blogai išsidėsto ir sveikų tėvų embrionams. Pvz., Dauno ar kokio Ternerio sindromas nepriklauso nuo genų, nepriklauso nuo kariotipų, tai chromosomų kaltė. Pas žmogų jų 23 poros. Jaunesnio amžiaus apie 25%, vyresnio amžiaus 50-65% blogų embrionų, todėl čia jau didelė rizika nesėkmei, kad nesitvirtins,ar persileidimui ar nesivystančiam, gal savaime, o gal reiks daryti abraziją, ar galų gale pagimdyti nesveiką vaikutį.
Tai su vyru priėmėm sprendimą, kad pasitikim šitais gydytojais ir darom ką sako, nes kol kas jie klaidų nedarė.
Ir jis buvo teisus. Embrionai apsivaisino puikiai, bet Iš 4 pas mus buvo 2 su chromosomų pakitimais. Tai džiaugiuosi, kad tyrėmės pgs, nes būtų juos įkėlę. Ir ne tik kad būtumėm mokėję už kiekvieno FET įkėlimą po sumą pinigų, bet dar ir nekibtų, ar būtų garantuoti persileidimai, nes gamta atranką padarytų vistiek, arba apsigimęs.
Aš būčiau už tai, kad vyresnėm geriau tikrintis ir nepapult į tų 50-65% riziką.
Papildyta:
Sveikinu, Pagre  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Ačiū tau kriukriu už atsakymą. Dabar aiškiau padidarė mirksiukas.gif
Atsakyti