Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Taip reiks ir daryt atgalios pasiimsiu registruitą bagažą :) gal net ką pasishopinsiu... nors šiaip labai neplanuoju :) 

Lumea nepamiršk mus apšviest kaip tau sekasi! Mėgaukis buvimu ten  :D

O aš va laukiu mmm ant vėliniu ir kimbu į kontraceptines, kurias liepė mėnesį iki starto pagert :) tik dabar galvoju, jei mano ciklas 26, tau su tom kontr. bus ilgesnis t. y. 28d. ar ne? 

Atsakyti
Sveikos,
As su prasymu😉. Gal kas turi atliekamo Prednol, Rulid bei Crinono?
Atsakyti
QUOTE(Greisiukė @ 2017 10 27, 07:36)
Sveikos,

Labas.
As turiu, bet vaistukai UK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Greisiukė @ 2017 10 27, 10:36)
Sveikos,

Sveika, aš turiu ax.gif
Atsakyti
Merginos kokios jūs nuomonės apie PGS ir PGD? verta juos daryti embrionui ar ne? unsure.gif Nežinau bet kažkodėl kyla sbdjonės, nes kartais būna, kad po to nelieka ką sodinti arba įkeliamas embrionas be jokių tyrimų, įsitvirtina ir gimsta normalus kūdikis unsure.gif
Ačiū už išsakytą jūsų nuomonę
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 10 27, 16:25)
Merginos kokios jūs nuomonės apie PGS ir PGD? verta juos daryti embrionui ar ne? unsure.gif Nežinau bet kažkodėl kyla sbdjonės,  nes kartais būna, kad po to nelieka ką sodinti arba įkeliamas embrionas be jokių tyrimų, įsitvirtina ir gimsta normalus kūdikis unsure.gif
Ačiū už išsakytą jūsų nuomonę

Žiūrint koks moters amžius. Nuo 37 metų turkai jau prašo darytis pgs, kadangi kiaušialąsčių kokybė būna žymiai suprastėjus (pagal statistiką, 50-65% blogų).
O jaunesnėms šito tyrimo nesiūlo, nebent buvę persileidimų ar giminėj genetinių ligonių.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 27, 15:39)
Žiūrint koks moters amžius. Nuo 37 metų turkai jau prašo darytis pgs, kadangi kiaušialąsčių kokybė būna žymiai suprastėjus (pagal statistiką, 50-65% blogų).
O jaunesnėms šito tyrimo nesiūlo, nebent buvę persileidimų ar giminėj genetinių ligonių.

Man 38 ir tarp popierių kuriuos vyras turi pasirašyti yra ir šis dėl embrionų pgs tyrimo. Bet va iškylo abejonių ar verta. Prieš tai pastojusi niekada nebuvau, giminėj tiek pas vyra tiek pas mane genetinių problemų nėra, kariotipsi pas mus tvarkoj unsure.gif
Atsakyti

Sveikos mergaites. Atsiparasau, kad isiverziu i jusu pokalbius, bet nezinau kur daugiau ieskoti :( gal kuri turit atliekamo leidziamo prg??? :( 

Ir dar norejau paklausti, o turkijoje norint nusipirkti leidziama prg, reikia recepto?? :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(daivyyyyte @ 2017 10 28, 11:51)
<p>Sveikos mergaites. Atsiparasau, kad isiverziu i jusu pokalbius, bet nezinau kur daugiau ieskoti verysad.gif gal kuri turit atliekamo leidziamo prg??? verysad.gif </p><p>Ir dar norejau paklausti, o turkijoje norint nusipirkti leidziama prg, reikia recepto?? 4u.gif </p>

Parduoda be recepto. Tik skrendant lektuvu muitine gali paprasyti jei tikrins.
Atsakyti
Gal galėtumėt pakomentuot tokį atsakymá? Šitie reikalai man miškas...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos mergaitės atsiprašau, kad įsiterpiu į jūsų pokalbius, bet gal kuri turi atlikusio leidžiamo PRG arba galite nupirkti? Būčiau labai labai dėkinga 🙂

Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2017 10 28, 13:39)
Gal galėtumėt pakomentuot tokį atsakymá? Šitie reikalai man miškas...
vartotojo įkelta nuotrauka

Gal tu į td parašyk? Ten Meshka su tuo susidūrusi, tai ji gerai nusimano šiuose reikaluose. Kiek žinau, tai homizigotinė yra labai blogai . Heterozigotinė, tai dar pusė velnio. Suprantu, kad tau folatą reikia gerti, o ne folį..sakyčiau pas Serapiną konsultacijai reikėtų, jei niekas į šiuis tyrimus rimtai nežiūręs. Bet galiu aš klysti. Nesigilinau labai į tai
Atsakyti