Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Merginos, gal kam reikia Clexane 40mg 0,4 ml, galiojimas 2020/6,
ir Neoparin 40mg/0,4 ml (ta pati veiklioji medžiaga enoxaparinum), galiojimas 2019/12.
Lenkiškom kainom ;)
rolleyes.gif
P.S. Dar liko estrofemo ir Luttagen 100 (kapsulės kaip Utrogestan).
Ir dovanoju rusišką progestan. ax.gif
Atsakyti

Kas dabar busit Stambule siulau nuvaryt iki pliazu-ten labai faina pajurio promenada pasivaiksciojimams,saules palydejimui,salia yra Stambulo akvariumas,didelis prekybcentris su daug kavinukiu ant juros kranto,o virs galvos leidziasi lektuvai..Varem ten ilsetis visa savaite-dviracius galima issinuomuot prasilekt pajuriu-toks kurortas zalias Stambule wub.gifPro Taksim vaziuoja tiesioginis autobusas 72 T-praktiskai iki galo reik varyt. Beje mes gyvenom Cimen gatvej-labai patogi rami vieta-iki Bešiktaš laivu nueidavom pestute ir plaukdavom i Princu salas-visoms rekomenduoju wub.gif

O is kurios vietos tas 72T vaziuoja Taksime?

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 10 24, 19:29)
Ar galit tiksliau parašyti kur tie pliažai ;) link Ataturk oro uosto važiuojant,už jo ar prieš?

Florya Beach. Kaina gal 20 lirų. Yra gultai, skėčiai, kavinės...
Važiuoja autobusai BN2, BN1, reikia lipti stotelėje Florya - sekančioj už Aquarium.
Į Atatiurko oro uostą ne su tais autobusais, netoli akvariumo matosi kitos Atatiurko oro uosto pusės tvoros, pravažiuojam dar toliau.
Aš telefone turėjau programėlę Trafi, tai puikiai rasdavo grafikus ir visas transporto stoteles. Nes be jos autobusais sunku orientuotis kur jie veža.

Buvau paėjus ir į kairę promenada atgal iki pat prekybcentrio ir akvariumo, dviračių takas, akmenys sudėti, bet kad visur uždėti ženklai "maudytis draudžiama". O į dešinę nuo to Florya beach - jau privatus viešbutis kažkoks.
Papildyta:
QUOTE(Allivo @ 2017 10 25, 11:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Spurgycka" data-cid="71856438" data-time="1508835042">
<div>
<p>Kas dabar busit Stambule siulau nuvaryt iki pliazu-ten labai faina pajurio promenada pasivaiksciojimams,saules palydejimui,salia yra Stambulo akvariumas,didelis prekybcentris su daug kavinukiu ant juros kranto,o virs galvos leidziasi lektuvai..Varem ten ilsetis visa savaite-dviracius galima issinuomuot prasilekt pajuriu-toks kurortas zalias Stambule vartotojo įkelta nuotraukaPro Taksim vaziuoja tiesioginis autobusas 72 T-praktiskai iki galo reik varyt. Beje mes gyvenom Cimen gatvej-labai patogi rami vieta-iki Bešiktaš laivu nueidavom pestute ir plaukdavom i Princu salas-visoms rekomenduoju vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
O is kurios vietos tas 72T vaziuoja Taksime?</p>

Trafi programėlė rodo, kad 72T stoja Taksimo tunelyje (leistis reikia po aikšte).
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 25, 11:17)
Florya Beach. Kaina gal 20 lirų. Yra gultai, skėčiai, kavinės...
Važiuoja autobusai BN2, BN1, reikia lipti stotelėje Florya - sekančioj už Aquarium.
Į Atatiurko oro uostą ne su tais autobusais, netoli akvariumo matosi kitos Atatiurko oro uosto pusės tvoros, pravažiuojam dar toliau.
Aš telefone turėjau programėlę Trafi, tai puikiai rasdavo grafikus ir visas transporto stoteles. Nes be jos autobusais sunku orientuotis kur jie veža.

Buvau paėjus ir į kairę promenada atgal iki pat prekybcentrio ir akvariumo, dviračių takas, akmenys sudėti, bet kad visur uždėti ženklai "maudytis draudžiama". O į dešinę nuo to Florya beach - jau privatus viešbutis kažkoks.
Papildyta:

Trafi programėlė rodo, kad 72T stoja Taksimo tunelyje (leistis reikia po aikšte).

Jo-stoja po zeme biggrin.gif Mums nebuvo jokiu dtaudziamu zenklu,bet mes ir nesimaudem ten kur akmenys-toliau paejus yra su smulkiu zvyriuku pakrante be jokiu akmenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgycka: 25 spalio 2017 - 10:38

O ka norit pirkti? Jei rubu, man patiko waikiki, de facto, koton, ypac kai nuolaidos. O turguose nieko gero neradau. Po palta parsivezem, batu, kelniu, bliusku, vos lagaminus per jega uzdarem smile.gif

Taip, domina rūbų parduotuvės :angel_not:

na gal dar namų dekoras

Atsakyti

Turguj reikia pirkti tik tuos daiktus, kurių realią kainą žinai, kitaip parduos 10 kartų brangiau. Šiaip Grand bazare odinės striukės labai papigiai.
Lumea, nueik būtinai į Victoria secret mirksiukas.giften tame prekybos centre dideliame vienas sustojimas nuo Sisli mečetės.

VS :wub: net negalvojau, kad turkai turi šią parduotuvę :angel2:

Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 10 25, 01:00)
Turguj reikia pirkti tik tuos daiktus, kurių realią kainą žinai, kitaip parduos 10 kartų brangiau. Šiaip Grand bazare odinės striukės labai papigiai.
Lumea, nueik būtinai į Victoria secret  mirksiukas.gif ten tame prekybos centre dideliame vienas sustojimas nuo Sisli mečetės.

QUOTE(Lumea @ 2017 10 25, 16:23)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="KriuKriu" data-cid="71857645" data-time="1508879863">
<div>
<p>Taip, domina rūbų parduotuvės angel_not.gif</p>
<p>na gal dar namų dekoras</p>

Tai tuomet įvairiausių parduotuvių prekybcentris miesto centre CEVAHIR shopping mall. Šitas ir yra Sisli rajone.
Istiklal pėsčiųjų gatvėj irgi visokių parduotuvių yra, ypač rūbų.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 25, 17:04)
Tai tuomet įvairiausių parduotuvių prekybcentris miesto centre CEVAHIR shopping mall. Šitas ir yra Sisli rajone.
Istiklal pėsčiųjų gatvėj irgi visokių parduotuvių yra, ypač rūbų.

Azijinėje miesto dalyje yra maždaug 9 km ilgio gatvė (Bağdat Cadesi) su įvairių dizainerių parduotuvėmis ir pan.
Atsakyti
Gal kas turite leidžiamo progesterono parduoti?
Atsakyti

Sveikos, aš irgi ieškau gal kuri turite leidžiamo progesterono parduoti ar žinot pas ką būtų galima užsisakyti :) 

Atsakyti

Lumea, nueik būtinai į Victoria secret mirksiukas.giften tame prekybos centre dideliame vienas sustojimas nuo Sisli mečetės.

Pritariu, į turgų reikia eiti, jei turi gerų gebėjimų derėtis, nes kitaip permokėsi. Klausimas tik kaip dėl striukių kokybės? Nes aš pirkau Grand bazare kvepalus (prašė 100 TRY, nusiderėjau iki 60 TRY), bet laiko tai nekažką... O Victoria secret Cevahir'e yra tikras gėėėris, aš ten buvau etatinė lankytoja, vis nuolaidas medžiojau :D

Kam aktualu vyriški marškiniai mes neblogom kainom jų užsipirkom (supakuota po 3 vnt) tam pačiam Cevahir Marks & Spencer pardėj.

Atsakyti

Merginos, ar važiuojant IVF'ui/FET'ui imate registruotus lagaminus? Ta prasme ar galima vaistus vežtis rankiniame lagamine? 

Mes su tokiu gan maziuku skridome i prieki viduj lektuvo, bet griztant ji pridavem su vaistais i bagaza, kad nesukti galvos per patikras

Atsakyti