Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 24, 15:37)
Aha, buvau smile.gif tik nepatiko tas, kad pliažas mokamas 5 eur įėjimas, neleidžia nieko valgomo ar geriamo įsinešti, net vandens. Ir vanduo liepos mėn buvo žalias su dumbliais smile.gif

Mes deginomes ir maudemes arciau nei tas mokamas pliazas-nemokamai.Praejus kelis km pajurio promenada yra puikios maudymosi vietos.Smulkus zvyriukas aisku-ne smelis,bet vanduo-fantastiskas.
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 10 24, 18:20)
Mes deginomes ir maudemes arciau nei tas mokamas pliazas-nemokamai.Praejus kelis km pajurio promenada yra puikios maudymosi vietos.Smulkus zvyriukas aisku-ne smelis,bet vanduo-fantastiskas.

Ar galit tiksliau parašyti kur tie pliažai ;) link Ataturk oro uosto važiuojant,už jo ar prieš?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 10 24, 19:29)
Ar galit tiksliau parašyti kur tie pliažai ;) link Ataturk oro uosto važiuojant,už jo ar prieš?

Yeşilköy Çiroz Beach-einant nuo mokamo Florya papludimio pajūrio promenada į kairę-bet aišku dabar jau maudynių sezonas baigėsi biggrin.gif -mes fantastiškai praleidom tris saulėtas savaites spali Stambule,kai Lietuvoj buvo tikra šikna ir lijo be sustojimo biggrin.gif
Atsakyti

Kur geriausia shop’intis?  :rolleyes: 

Atsakyti

Ačiū! Smagu, kad pavyko! 

Tik tas pabėgimas, tai persileidimas... ? Ir po daryto PGS? 

Žinot aš nelabai turiu su kuo palygint, tai norėjosi išgirst :) Nrs kita vertus nežinau kas prižiures mane per ivf, nes kaip supranty kobsultacija galu buti pas viena o pats ivf las kita? Ir net ivf metu gali keistis  :rolleyes:​ 

Sveika, mane pradejo konsultuoti Yucel ir buvo jis kaip ir priskirtas, taciau kai kurias apziuras darydavo Emre, po PGD dariau FET ir ji atliko Emre. Siaip abu puikus gydytojai, bet Emre spinduliuoja kazkokia zmogiska ir vyriska simpatija, tad manau visom atrodo mielesnis :)

Atsakyti

Sveikos mergaites😊
Inesu i tema geru ziniu rugpjucio 11 mums atliko FET .
Ir turku deka musu zirniukui 13 savaiciu.
Tikrai turkai daro stebuklus tik reik tiketi😊

Taip mes irgi po FET jau 11 savaiciu, man irgi TR kaip stebuklas po LT dvieju nepavykusiu

Atsakyti

Sveikute, aciu labai, tikrai liuks. Kiek jums minuciu uztrukdavo kelione? 

Linkiu saugoti ir glostyti savo pilvuka  :wub:​  Musu pirmasis stebukliukas is Turkijos jau laksto, gaila neturim snaiguciu, teks viska pradet nuo pradziu  :D 

Atsakyti
QUOTE(Lumea @ 2017 10 24, 22:20)
<p>Kur geriausia shop’intis?  rolleyes.gif </p>

O ka norit pirkti? Jei rubu, man patiko waikiki, de facto, koton, ypac kai nuolaidos. O turguose nieko gero neradau. Po palta parsivezem, batu, kelniu, bliusku, vos lagaminus per jega uzdarem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 25, 00:17)
O ka norit pirkti? Jei rubu, man patiko waikiki, de facto, koton, ypac kai nuolaidos. O turguose nieko gero neradau. Po palta parsivezem, batu, kelniu, bliusku, vos lagaminus per jega uzdarem smile.gif

Turguj reikia pirkti tik tuos daiktus, kurių realią kainą žinai, kitaip parduos 10 kartų brangiau. Šiaip Grand bazare odinės striukės labai papigiai.
Lumea, nueik būtinai į Victoria secret mirksiukas.gif ten tame prekybos centre dideliame vienas sustojimas nuo Sisli mečetės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 25 spalio 2017 - 00:03

Merginos, ar važiuojant IVF'ui/FET'ui imate registruotus lagaminus? Ta prasme ar galima vaistus vežtis rankiniame lagamine? 

Atsakyti

Sveikos,

kumštukai už jus visas, vis paskaitinėju temutę, kažkokia priklausomybė 😊

Mergaitės, turiu Luverio, 4 dėžutes. Kurios planuojat skristi gal norėtumėt???Dovanoju, gaila gero daikto. 

Susipirkau vaistus, kuriuos susakė (nes buvom per ramadano pabaigą ir nusimatė daug išeiginių). Bet jų man neprireikė.

Visą laiką laikau šaldytuve. 

Atsakyti

Sveikos, kumštukai už jus visas, vis paskaitinėju temutę, kažkokia priklausomybė 😊 Mergaitės, turiu Luverio, 4 dėžutes. Kurios planuojat skristi gal norėtumėt???Dovanoju, gaila gero daikto.  Susipirkau vaistus, kuriuos susakė (nes buvom per ramadano pabaigą ir nusimatė daug išeiginių). Bet jų man neprireikė. Visą laiką laikau šaldytuve. 
Pamiršau paminėt, galiojimas iki 2019.01 :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Januari: 25 spalio 2017 - 09:25