Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(JPUMA @ 2017 10 18, 19:38)
<p>Merginos kas daretes IVF pas Yucel Shahin? Buvom pas jį konsultacijoj, nelabai moka anglų, mažai ką pats kalbėjo...</p><p></p><p>Ir man iki IVF, čia jau Semros indelis, pasiūle vartoti 1 men. kontraceptikus, kad kokiu cistu neatsirastu, bet kita vertus jie šiek tiek kelia FSH, o man jis ant ribos... žodž bus baisu...</p><p>Ar kas vartijot kontr. iki IVF? as jau simts metu ju nevartojus...🤔</p>

Man darė Yucel smile.gif Žiauriai geras gydytojas. Gleivinė niekad neužaugdavo daugiau kaip 6 mm, o jis užaugino iki 8-7,5mm. Iš 5 kiaušialąsčių apsivaisino 4, iš 4 visos 4 užaugo iki blastučių (100%). Gydytojas neįtakoja jau chromosomų, bet jis primygtinai darytis pgs tyrimą, kad saugiai atrinkti, nes esu rizikoj, po daryto pgs tyrimo liko 2. Po įkėlimų nėštumai abudu buvo teigiami thumbup.gif Vienas po to pabėgo, o kitą tebenešioju.
Jis nelabai gerai moka anglų, todėl atrodo tylesnis, bet visad mandagus ir mėgsta jumoro bajeriukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 18 spalio 2017 - 21:29
QUOTE(ailima @ 2017 10 18, 17:41)
gal žinot, bet informacijai, nežinau kaip kitų bankų, bet swedbanko kreditinių draudimai galioja tuomet kai su jomis atsiskaitoma už lėktuvo bilietus ar viešbutį
mes atskiro kelionių draudimo niekada nepirkom, perkam bilietus su kreditine, tikiuosi jeigu prireiks, puikiai galios

Mano seb. Tai tokios sąlygos lyg ir nėra. Bet aš visada prieš vykdama į užsienį pasiimu iš banko draudimo poliusą. Maža ką. O ten jau viskas, ką žinoti reikia. O taip pat ir kontaktai. Be to, jei kas nutiktų, tai turėčiau ką parodyti gydymo įstaigoje
Papildyta:
QUOTE(Lumea @ 2017 10 18, 21:50)
<p>I tr vizos juk nereikia, taip? Daug saliu esam aplanke, bet cia niekada nesam buve. As atskridusi busiu visa laika, bet vyras tures isskristi ir vel po keliu dienu sugris. Nebus problemu? </p>

Nereikia vizos. Tai tu skrisk viena. Tegu jis kokiai 10 cd atskrenda. Ko ten skaidyti šimtą kartų ir pinigus mėtyti?
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 18, 22:23)
Man darė Yucel smile.gif Žiauriai geras gydytojas. Gleivinė niekad neužaugdavo daugiau kaip 6 mm, o jis užaugino iki 8-7,5mm. Iš 5 kiaušialąsčių apsivaisino 4, iš 4 visos 4 užaugo iki blastučių (100%). Gydytojas neįtakoja jau chromosomų, bet jis primygtinai darytis pgs tyrimą, kad saugiai atrinkti, nes esu rizikoj, po daryto pgs tyrimo liko 2. Po įkėlimų nėštumai abudu buvo teigiami  thumbup.gif Vienas po to pabėgo, o kitą tebenešioju.
Jis nelabai gerai moka anglų, todėl atrodo tylesnis, bet visad mandagus ir mėgsta jumoro bajeriukus.

Man konsultacija pas jį buvo. Man jis patiko. Tikrai jis rimtas
Atsakyti
Merginos,gal kas susidure esat-ar Memorial galima gait transfera jei skrydis nakti?
Atsakyti

Sveika Lumea, mums jei viskas gerai bus gruodžio men. O jūs jau šio mėn. pabaigoje pradedat?

Kur apsistosite, jau išsirinkot? Mes kinsultacijai byvom netoli, bet galiukas iki Taksim, tai man nelabai patiko, ne koks susisiekimas su likusiu Stambulu.

Atsakyti

Ačiū! Smagu, kad pavyko! 

Tik tas pabėgimas, tai persileidimas... ? Ir po daryto PGS? 

Žinot aš nelabai turiu su kuo palygint, tai norėjosi išgirst :) Nrs kita vertus nežinau kas prižiures mane per ivf, nes kaip supranty kobsultacija galu buti pas viena o pats ivf las kita? Ir net ivf metu gali keistis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveika Lumea, mums jei viskas gerai bus gruodžio men. O jūs jau šio mėn. pabaigoje pradedat?

Kur apsistosite, jau išsirinkot? Mes kinsultacijai byvom netoli, bet galiukas iki Taksim, tai man nelabai patiko, ne koks susisiekimas su likusiu Stambulu.

Taip, mes jau mėnesio gale startuosime :wub:

Užsisakėme Ates Clco House apartamentus. Iki Memorial 2,4 km.

Dar irgi nelb įsivaizduoju ar bus labai patogu. Maps rodo, jog pėsčiomis iki ligoninės 35 min. Reiks ir autobusų maršrutus susižiūrėti.

Tai jūs jau irgi greitai vyksite IVF. Galėsite pasigrožėsti prieš Kalėdiniu Stambulu ir labai linkiu per šventes sulaukti džiugių naujienų :nestuke :4u:

O mums yra nemaža tikimybė, kad reiks FET, nes AMH 6. Tuomet tektų grįžti į LT tuščiomis ir važiuoti vėl po poros mėn. Bet aš labai labai tikiuosi, kad nebus hiper ir viskas pavyks iš karto. Kažkokia nuojauta, kad taip ir bus. :angel_not:

Atsakyti

Lumea, labau tikiuosi jums nebus hyper :4u: , bet jei ir nesodins šviežiai tai gal jūs ant kalėdų dovanėles atleksit ;)

Mum tai 100 proc. tik FET, nes embrionams darys PGS... uch kaip bijau to tyrimo ne tas žodis!  :huh2: 

Tai gal dar mūsų keliai susikirs  :)

Šiaip atstumas įveikiamas, mes panašiai nuo klinikos gyvenom, tai ėjom pasivaikščiodami porą kart, tai visau nieko laiko ir atstumo prasme. Tik tiek kad kai kyrios gatveles labai nepatogios ėjimui, šaligatviai siauri, eismas chaotiskas ir pan. Bet jei į tai moki nekreipt dėmesio tai viskas oki :)

Aš planuoju ieškot Sisli rajone, kad but netoli metro, kad but patogu su visu miestu susisiekt, nes planuoju namie nesedet ir ištyrinet Stambulą kaip reikiant  :D iki Memoriali tik autibusai važineja, bet jų daug tai be problemų ir su jais važinėt :)

O mes vakar vos vos skrydžio atgal nepramazunom. Masturos vairuotojas vėlavo 50 min. plius buvo labai dideli kamsčiai... tai stovedamu kamsty priemem sprebdima šokt i metro, spejom vos vos, ir dar pasiseke kad skrydis velavo :D

Atsakyti

Lumea, sekmes! Del atstumu, tai per maps’us jie labai apgaulingi, nes pamatysit koks Stambulas kalvotas, ten 2,5 km, gali atsieiti kaip kokie 5 km  :D mes taip issidurem pirma kart, nes pagal kilometraza irgi buvom netoli Memorial, bet i pirma vizita po prakaitu atpedinau. Beto neaisku kokie rajonai per kuriuos tiesiausias kelias eina. Tai nenustebkit  :B 

Atsakyti
QUOTE(JPUMA @ 2017 10 19, 09:38)
<p>Ačiū! Smagu, kad pavyko! 
</p><p>Tik tas pabėgimas, tai persileidimas... ? Ir po daryto PGS? </p><p> Žinot aš nelabai turiu su kuo palygint, tai norėjosi išgirst smile.gif Nrs kita vertus nežinau kas prižiures mane per ivf, nes kaip supranty kobsultacija galu buti pas viena o pats ivf las kita? Ir net ivf metu gali keistis  rolleyes.gif​ </p>

Taip, 5 sav persileidimas. Nežinom dėl ko buvo ir nesužinosim. Kadangi embrionas buvo geras po pgs, tai po to sekančiam fet prašė išsitirti kraujo klampumą, trombozę, genus, bet nieko labai problematiško nerado. Tik tiek, kad po to antram kartui paskyrė šiek tiek daugiau vaistų gleivinei storinti. Galvoju gali būt dar dėl progesterono, nes netyriau kartu su pirmu hcg, bet žiūrėjau jau su šituo antru ir buvo normalus skaičius, kad ir be leidžiamų ampulių. Tai nieko ir neprigalvojau.

Apie gydytojus. Taip, nes per ivf reikia lankytis dažnai, tai jei gydytojui išpuola išeiginė, pavaduoja kitas, kad nebūtų jokių problemų dėl priežiūros ar įkėlimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 19 spalio 2017 - 14:56
QUOTE(Spurgycka @ 2017 10 19, 08:59)
Merginos,gal kas susidure esat-ar Memorial galima gait transfera jei skrydis nakti?

Galima. Drasiai rasykit ir prasykit.
Atsakyti

Merginos, kurios dabar TR gal galit parvežti vaistukų:  -Rulid 300mg -Prednol 16mg O gal kas turit? Ruošiuosi FET ir Mastura parašė, kad reiks šių vaistų  :unsure:

būčiau žiauriai dėkinga  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 19 spalio 2017 - 19:02

Turiu rulid ir prednol likusių. Jei reikia, parašykit.

Atsakyti