Mergaitės, važiuojame tiesiai IVF be pirmos konsultacijos, priims tik Emre, nes profesorė kaip tik tuo metu bus išvykusi į konferenciją. Bus 1 arba 2 ciklo diena. Ar nieko čia blogo? galima juo pasitikėti? Ar skristi gerokai anksčiau ir susitikti su Semra būtinai?
Emre, labai geras daktaras! Beto ne jis vienas galutinai sprendzia, o gydytoju konsiliumas. Sio gydytojo deka laukiame dabar savo stebuklo
na tai super važiuosiu rami ir tikėsiu, kad Emre patikimas
o kaip dėl draudimo? jūs važiuodamos į Turkiją pirkote papildomą draudimą? Aš turiu tik tą, kur su kreditine galioja.
As vaziavau tik su kreditines draudimu. Nieko papildomai nepirkau.0
mes atskiro kelionių draudimo niekada nepirkom, perkam bilietus su kreditine, tikiuosi jeigu prireiks, puikiai galios
gal žinot, bet informacijai, nežinau kaip kitų bankų, bet swedbanko kreditinių draudimai galioja tuomet kai su jomis atsiskaitoma už lėktuvo bilietus ar viešbutį mes atskiro kelionių draudimo niekada nepirkom, perkam bilietus su kreditine, tikiuosi jeigu prireiks, puikiai galiosTaip, ir pas mane Swed. Bilietus ir viesbuti uzsakinejau su ja, nes skaiciau, kad tai butina draudimo galiojimo salyga
Merginos kas daretes IVF pas Yucel Shahin? Buvom pas jį konsultacijoj, nelabai moka anglų, mažai ką pats kalbėjo...
Ir man iki IVF, čia jau Semros indelis, pasiūle vartoti 1 men. kontraceptikus, kad kokiu cistu neatsirastu, bet kita vertus jie šiek tiek kelia FSH, o man jis ant ribos... žodž bus baisu...
Ar kas vartijot kontr. iki IVF? as jau simts metu ju nevartojus...🤔
JPUMA, kada IVF nusimato?
I tr vizos juk nereikia, taip? Daug saliu esam aplanke, bet cia niekada nesam buve. As atskridusi busiu visa laika, bet vyras tures isskristi ir vel po keliu dienu sugris. Nebus problemu?