Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

As vaikstau pas gyd Karpenko. Vilniuje. 

Ji mane visa nestuma labai atsakingai priziurejo ir priziuri. Ir kiek zinau daug turkaiciu pas ja eina  :4u: 

Nzn is kokio miesto jus, bet jei is Vilniaus, tikrai rekomenduoju. Nuostabi gydytoja.

Atsakyti
Merginos, gavau prg atsakyma! Vakar susileidau 2 ampules per pietus, ryte ir vakare naudojau crinone, sian pasikartojau prg tyrima, rezultatas 95,3 nmol (vakar buvo 25,3 nmol) biggrin.gif Dabar svarstau, ka toliau daryti... Ar salia crinono ryte ir vakare, per pietus dar leistis kokia 1 ampule? Ar vietoj to isgerti 200 mg utrogestan, o gal 200 mg utrogestan isideti i maksti? Svarbu, kad prg nekristu ir laikytusi panasiame lygyje... Dabar tyrima pasidaryti galesiu tik pirmadieni... unsure.gif Dekui, merginos, uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saru80 @ 2017 10 14, 12:03)
Merginos, gavau prg atsakyma! Vakar susileidau 2 ampules per pietus, ryte ir vakare naudojau crinone,  sian pasikartojau prg tyrima, rezultatas 95,3 nmol (vakar buvo 25,3 nmol) biggrin.gif Dabar svarstau, ka toliau daryti... Ar salia crinono ryte ir vakare, per pietus dar leistis kokia 1 ampule? Ar vietoj to isgerti 200 mg utrogestan, o gal 200 mg utrogestan isideti i maksti? Svarbu, kad prg nekristu ir laikytusi panasiame lygyje... Dabar tyrima pasidaryti galesiu tik pirmadieni...  unsure.gif  Dekui, merginos, uz patarimus  4u.gif

jeigu progestan turi pakankamai ir negąsdina tie dūriai, tai aš tavo vietoje leičiausi kasdien po vieną progestan
Atsakyti

Man Karpenko skyrė leistis PRG kas antrą dieną.

Atsakyti
Man turkai buvo skyrę 2d×2ampoles, o tada prie crinono grįžti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 14 spalio 2017 - 18:36
Aš irgi galvočiau, kad nereikia kasdien leistis. I trimestro progesterono norma 36-150 nmol/l.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 14, 21:30)
Aš irgi galvočiau, kad nereikia kasdien leistis. I trimestro progesterono norma 36-150 nmol/l.

Kai kurioms reikia. Čia nuo kiekvienos konkrečios situacijos priklauso. Yra kas 2d×2 susileido, bet prg vis tiek normalus nesilaikė, tai reikia leistis kasdien. Negi rizikuosi žirniu?
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 10 14, 23:15)
Kai kurioms reikia. Čia nuo kiekvienos konkrečios situacijos priklauso. Yra kas 2d×2 susileido, bet prg vis tiek normalus nesilaikė, tai reikia leistis kasdien. Negi rizikuosi žirniu?

Tai taip, aš suprantu, kai paskiria ir bėda su tuo. O čia būna, šiaip sau leidžiasi kasdien reikia nereikia, be tyrimų ir gydytojų žinios. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 10 15, 13:02)
Tai taip, aš suprantu, kai paskiria ir bėda su tuo. O čia būna, šiaip sau leidžiasi kasdien reikia nereikia, be tyrimų ir gydytojų žinios. unsure.gif

Na taip. Mačiau čia kai kurios slapta nuo gydytojo dar prieš transferį ėmė leistis, tai joms buvo taip, kad po transferio kelioms d praėjus prg ėmė kristi, o tas leidžiamas jau jo nebekėlė, neaišku kokią dozę reikėjo leistis, matyt organizmas pripratęs prie leidžiamo buvo
Atsakyti
Sveikos, merginos! Toliau narplioju prg klausimus ax.gif
Primenu savo situacija...
2 dpi prg 25,3 nmol, salia crinono ryte/vakare, susileidziu 2x50mg progestano.
3 dpi prg 95,3 nmol, salia crinono ryte/vakare, isgeriu 200mg utrogestano. Ta pati tesiu 4 dpi.
5 dpi prg 66 nmol.
Pagal mane prg pakankamas... Bet maudzia pilva ir strenas... Sios savaites vidury turetu buti menesines. Ar jums taip buvo, kad prg pakankamas, o viska maudzia kaip pries memes? Kaip manot, del ko taip gali buti? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saru80 @ 2017 10 16, 13:20)
Sveikos, merginos! Toliau narplioju prg klausimus  ax.gif
Primenu savo situacija...
2 dpi prg 25,3 nmol, salia crinono ryte/vakare, susileidziu 2x50mg progestano.
3 dpi prg 95,3 nmol, salia crinono ryte/vakare, isgeriu 200mg utrogestano. Ta pati tesiu 4 dpi.
5 dpi prg 66 nmol.
Pagal mane prg pakankamas... Bet maudzia pilva ir strenas... Sios savaites vidury turetu buti menesines. Ar jums taip buvo, kad prg pakankamas, o viska maudzia kaip pries memes? Kaip manot, del ko taip gali buti? Dekui  4u.gif

Taip, maudžia, ar yra žirniukas, ar nėra. Dėl to, kad pasireiškia vaistų poveikis. O kartais nemaudžia ir gaunasi viskas gerai. Vienintelis dalykas, kuris parodys jūsų nėštumą, tai tik hcg tyrimas ar testas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 16 spalio 2017 - 13:47

SARU80,

Taip maudė ir man, nors prg pakankamas. Stipriausiai maudė būtent tą dieną,kai turėjo būti mm. Po to aprimo.

Atsakyti