Ačiū,Nekantrioji 😘 dar labai nesidžiaugiu, džiaugtis pradėsiu ryt, jei testas paryškės sodino 1 snaigutę mums,tad laimė bus vienguba, bet diiiiidele 🤗😊
Ačiū,Nekantrioji 😘 dar labai nesidžiaugiu, džiaugtis pradėsiu ryt, jei testas paryškės sodino 1 snaigutę mums,tad laimė bus vienguba, bet diiiiidele 🤗😊
Taip, gali kraujuoti, nes adata praduria makštį (nebijok, ne gimdą ) , kad pasiektų kiaušides. Man irgi buvo gana stiprokai, bet per kokią dieną susitvarke.
Papildyta:
Taip, į kraujagyslę gali pataikyti makšties sienelėj. Bet sąaugos gal ne prie ko
Nebūtinai vienguba apie identiškus dvynius pamiršai? ir mano tylus sveikinimai!
Kramune, 03 Vas 2017 - 22:56, parašė: Ačiū,[b]Nekantrioji[/b] 😘 dar labai nesidžiaugiu, džiaugtis pradėsiu ryt, jei testas paryškės sodino 1 snaigutę mums,tad laimė bus vienguba, bet diiiiidele 🤗😊
</p></div></blockquote><p>O per kiek laiko praeidavo kraujavimas ? </p>
Viena diena
O jums kiek laiko po punkcijos ir dar kraujuoja?
Papildyta:
Kadangi kiaušidė saaugose,tai sunkiau iki jos patekti o aplink pilna kraujagysliu
Taip, gali kraujuoti, nes adata praduria makštį (nebijok, ne gimdą ) , kad pasiektų kiaušides. Man irgi buvo gana stiprokai, bet per kokią dieną susitvarke
O tai kaip tokiu atveju su į makštį dedamu progesteronu ? Kiek zinau jei yra kraujo tai jo gali ne įsisavinti ?
Viena diena
O jums kiek laiko po punkcijos ir dar kraujuoja?
Man vakar buvo punkcija, 15h. Tai po to kraujavau, šiandien kraujas nebebega upeliu, bet valantis ant popieriaus yra kraujo..
Taip taip, visko būna, ir mūsų Tino iš 1 embriono turi 2gražuoles dukrytes 😍 bet mano situacija kita.. aš priimu tik viengubus sveikinimus 😂😂
Papildyta:
pasikonsultuok su savo gyd.,gal reikia leidžiamo PRG? Bet jei kraujavimas sumažėjo, manau ryt jau nebebus
man ir isodino viena snaigute bet spurda dvi sirdutes jau 26sav.
Sveikinu!!! atsiprašau, jau seniai nebesekiau temos,tai kitų narių ir nepažįstu.. labai džiaugiuosi už jus! 😘😘
aciukas,pasidziaugsim ir uz jus greit
pasikonsultuok su savo gyd.,gal reikia leidžiamo PRG? Bet jei kraujavimas sumažėjo, manau ryt jau nebebus
Šiandien kaip tik eisiu pas gydytoją, tai pasiklausiu labai tikiuos, kad rytoj jau visai nebebus net tepliojimo
Sveika, kaip tik mergaitės rašė pora psl atgal, ten ir nuorodos yra
Kramune šiandien jau gal galima garsiau sveikinti?
Pagre, gal irgi jau NT gadinai?