Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 02 03, 22:59)
Kramune 4u.gif sveikinu,palinkesiu dvigubos laimes nestuke.gif  nestuke.gif  wub.gif

Ačiū,Nekantrioji 😘 dar labai nesidžiaugiu, džiaugtis pradėsiu ryt, jei testas paryškės ax.gif sodino 1 snaigutę mums,tad laimė bus vienguba, bet diiiiidele 🤗😊
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2017 02 03, 19:29)
<p>Laba diena, atsiprašau, kad braunuosi į jūsų tema, bet čia aktyviai bendraujate tai gal kas galėsit atsakyti smile.gif ar buvo kuriai nors kraujavimas po punkcijos ? </p>

Taip, gali kraujuoti, nes adata praduria makštį (nebijok, ne gimdą smile.gif ) , kad pasiektų kiaušides. Man irgi buvo gana stiprokai, bet per kokią dieną susitvarke.
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2017 02 03, 19:39)
Man buvo tris kartus kraujavimas,nes vis pradurdavo kraujagyslę,pas mane daug sàaugú,

Taip, į kraujagyslę gali pataikyti makšties sienelėj. Bet sąaugos gal ne prie ko hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 03 vasario 2017 - 23:31

Nebūtinai vienguba :P apie identiškus dvynius pamiršai? :D ir mano tylus sveikinimai! :4u:

Kramune, 03 Vas 2017 - 22:56, parašė: Ačiū,[b]Nekantrioji[/b] 😘 dar labai nesidžiaugiu, džiaugtis pradėsiu ryt, jei testas paryškės ax.gifsodino 1 snaigutę mums,tad laimė bus vienguba, bet diiiiidele 🤗😊
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2017 02 03, 20:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ailima" data-cid="71413973" data-time="1486139978"><div><p>Man buvo tris kartus kraujavimas,nes vis pradurdavo kraujagyslę,pas mane daug sàaugú,vienà kart Lt po punkcijos grįžau su įkištu binto gabalu,jį išėmus buvo visas kruvinas,išsigandau bėgau skambinti,sužinojau kad buvo pradūrę kraujagystę
</p></div></blockquote><p>O per kiek laiko praeidavo kraujavimas ? </p>

Viena diena
O jums kiek laiko po punkcijos ir dar kraujuoja?
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 03, 23:19)

Taip, į kraujagyslę gali pataikyti makšties sienelėj. Bet sąaugos gal ne prie ko hmm.gif

Kadangi kiaušidė saaugose,tai sunkiau iki jos patekti o aplink pilna kraujagysliu smile.gif
Atsakyti

Taip, gali kraujuoti, nes adata praduria makštį (nebijok, ne gimdą smile.gif) , kad pasiektų kiaušides. Man irgi buvo gana stiprokai, bet per kokią dieną susitvarke

O tai kaip tokiu atveju su į makštį dedamu progesteronu ? Kiek zinau jei yra kraujo tai jo gali ne įsisavinti ? 

Viena diena
O jums kiek laiko po punkcijos ir dar kraujuoja?

Man vakar buvo punkcija, 15h. Tai po to kraujavau, šiandien kraujas nebebega upeliu, bet valantis ant popieriaus yra kraujo..

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2017 02 04, 01:19)
<p>Nebūtinai vienguba tongue.gif apie identiškus dvynius pamiršai? biggrin.gif ir mano tylus sveikinimai! 4u.gif

Taip taip, visko būna, ir mūsų Tino iš 1 embriono turi 2gražuoles dukrytes 😍 bet mano situacija kita.. aš priimu tik viengubus sveikinimus 😂😂
Papildyta:
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2017 02 04, 11:01)

pasikonsultuok su savo gyd.,gal reikia leidžiamo PRG? Bet jei kraujavimas sumažėjo, manau ryt jau nebebus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 04 vasario 2017 - 10:12
QUOTE(Kramune @ 2017 02 03, 20:56)
Ačiū,Nekantrioji 😘 dar labai nesidžiaugiu, džiaugtis pradėsiu ryt, jei testas paryškės  ax.gif  sodino 1 snaigutę mums,tad laimė bus vienguba, bet diiiiidele 🤗😊

4u.gif man ir isodino viena snaigute biggrin.gif bet spurda dvi sirdutes jau 26sav. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2017 02 04, 11:17)
4u.gif man ir isodino viena snaigute biggrin.gif bet spurda dvi sirdutes  jau 26sav. wub.gif

Sveikinu!!! wub.gif atsiprašau, jau seniai nebesekiau temos,tai kitų narių ir nepažįstu.. labai džiaugiuosi už jus! 😘😘
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 04, 08:38)
Sveikinu!!!  wub.gif  atsiprašau, jau seniai nebesekiau temos,tai kitų narių ir nepažįstu.. labai džiaugiuosi už jus! 😘😘

4u.gif aciukas,pasidziaugsim ir uz jus greit bigsmile.gif nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti

pasikonsultuok su savo gyd.,gal reikia leidžiamo PRG? Bet jei kraujavimas sumažėjo, manau ryt jau nebebus 4u.gif

Šiandien kaip tik eisiu pas gydytoją, tai pasiklausiu :) labai tikiuos, kad rytoj jau visai nebebus net tepliojimo :)

Atsakyti
Labas rytas, mergaites,

kas dar kuriam viesbuty buvot apart Memorial ir Bigbox ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2017 02 04, 11:18)
Labas rytas, mergaites,

kas dar kuriam viesbuty buvot apart Memorial ir Bigbox ?  4u.gif

Sveika, kaip tik mergaitės rašė pora psl atgal, ten ir nuorodos yra mirksiukas.gif

Kramune wub.gif šiandien jau gal galima garsiau sveikinti? wub.gif

Pagre, gal irgi jau NT gadinai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persikute123: 04 vasario 2017 - 12:10