Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(magute @ 2017 10 05, 07:24)
Gadinu Memoral statistika. 09.25 isodino dvi: 5 dienu 5AA bastute ir 4 dienu. HCG neigiamas  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

apgailestauju... šlykštus jausmas unsure.gif
prašau primink, ar ir pirmąsyk nebuvo kibimo? Ar buvai pas Karpenko, vartojai ką nors prieš/po įsodinimo? Nes mums kai nekibo, tai ji buvo nustebus, kad turkai po įsodinimo nieko apart prg neskiria.
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2017 10 05, 10:34)
Magute, labai labai liudna verysad.gif Ka turkai komentuoja? </p>

nieko tyla, laukiu .....

QUOTE(nefifi @ 2017 10 05, 11:56)
apgailestauju... šlykštus jausmas  unsure.gif
prašau primink, ar ir pirmąsyk nebuvo kibimo? Ar buvai pas Karpenko, vartojai ką nors prieš/po įsodinimo? Nes mums kai nekibo, tai ji buvo nustebus, kad turkai po įsodinimo nieko apart prg neskiria.

as pas Karpenko lankiausi del FSH ir E2 numusimo ir turejau jos sudaryta plana, nukritus FSH ta pacia diena pirkau bilietus.
man ir pirma karta nebuvo kibimo, bet Memorial tiesiog ignoravo Medicana daryta IVF, nors kelis kartus paminejau. Ir vaistu dozes buvo identiskos pirmam IVF. tik si karta turejau daugiau foliu.
Atsakyti

nieko tyla, laukiu .....

as pas Karpenko lankiausi del FSH ir E2 numusimo ir turejau jos sudaryta plana, nukritus FSH ta pacia diena pirkau bilietus.
man ir pirma karta nebuvo kibimo, bet Memorial tiesiog ignoravo Medicana daryta IVF, nors kelis kartus paminejau. Ir vaistu dozes buvo identiskos pirmam IVF. tik si karta turejau daugiau foliu.

o tai gal liko kazkas saldyto?

Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 10 05, 13:01)
<p>o tai gal liko kazkas saldyto?</p>

5 folius turejau: 1 peraugo (jis kazkaip uzsilikes is praeito ciklo buvo), 2 nedaugo, 2 tinkami, tai juos ir isodino. nieko neliko saldyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 05 spalio 2017 - 12:37

Mergaites, patarkite kam rasyti del skrydziu kompensavimo. Is LT filialo atrase, kad nekompensuoja

Atsakyti
QUOTE(Lumea @ 2017 10 05, 10:04)
<p>O tai ką aš gavau ir Turkish:
</p><p>Deja, bet šiais metais bilietų kompensavimo programa nebetaikoma. unsure.gif
</p><p></p><p>Tai kaip iš tikrųjų? Aš rašiau į info.lt email'ą. Gal kažkur kitur reikia kreiptis? Prašau atsiliepkite, kurios dabar procese ir gavote info, kad bilietus kompensuos. ačiū 4u.gif
</p><p></p><p>magute, labai užjaučiu jus nuoširdžiai. Laikykites.
</p>

Aš gavau iš memorial šią info mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 10 05, 19:02)

Klausiau Mastūros dėl anketų sakė ieškoti Turkų avialinijų puslapyje, nes maniau, kad memorial išduoda bet parašė, kad ne.
Atsakyti
Merginos,ar PGD daromas tik blastutem?
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 09 27, 22:51)
Kažkaip gal per notarą parašą vyro išgauti. Žinau, kad kažkaip daro mergaitės. Ber nžn tiksliai kaip. Tačiau yra buvusių tr feto be vyrų
Papildyta:
Saru80, kaip jūs?

Sveikos, merginos! LaMona, malonu, kad prisimenate mane smile.gif As finiso tiesiojoje. Pradedu crinone ir kita savaite fet. Iskilo toks klausimas. Turkai skyre tik 2x1 crinone, kas sudaro tik 180 mg progesterono per diena. LT dazniausiai skiria 600 mg per diena. Galvoju gal dar savavaliskai prideti kokius bent 200 mg progesterono? Pvz. kapsulyte Utrogestan i maksti vidury dienos? Nes geltonkunio tai nebus, kas papildomai gamintu prog. Ar jus savavaliskai nesididinat dozes? Ir dar, pas mane gleivine ne super 7,5-8 mm. Turkai sako ok. Man tai kazkaip neramu kad mazoka... Kokios pas jus budavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 10 05, 07:24)
Gadinu Memoral statistika. 09.25 isodino dvi: 5 dienu 5AA bastute ir 4 dienu. HCG neigiamas  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

Stiprybės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saru80 @ 2017 10 05, 22:24)
Sveikos, merginos! LaMona, malonu, kad prisimenate mane  smile.gif As finiso tiesiojoje. Pradedu crinone ir kita savaite fet. Iskilo toks klausimas. Turkai skyre tik 2x1 crinone, kas sudaro tik 180 mg progesterono per diena. LT dazniausiai skiria 600 mg per diena. Galvoju gal dar savavaliskai prideti kokius bent 200 mg progesterono? Pvz. kapsulyte Utrogestan i maksti vidury dienos? Nes geltonkunio tai nebus, kas papildomai gamintu prog. Ar jus savavaliskai nesididinat dozes? Ir dar, pas mane gleivine ne super 7,5-8 mm. Turkai sako ok. Man tai kazkaip neramu kad mazoka... Kokios pas jus budavo? 4u.gif

Prg ir aš tiek vartojau. Bet prieš mm d keturios d prg pakrito, tai tr man liepė susileisti 2d×2amp prigestano. Taip ir padariau. O po to vėl crinonas. Dėl gleivinės nžn kokia mano buvo. Šiaip jūsų normos ribose. Žinau, kad su tokia gleivine mergaitėms užkimba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 05 spalio 2017 - 22:48

Saru80, Aš dozės nedidinau. Vartojau 2k.dienoje Crinone. Prieš išvažiuojant pasidariau progesteroną, buvo 35 ( kai pas mane jo dazniausiai max 7-8). Tai klausimas ar reikia dar pridėti?

Koks būtų geriausias skaičiukas per FET ir iš karto po jo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mng: 06 spalio 2017 - 06:11
QUOTE(mng @ 2017 10 06, 07:09)
<p>Saru80, Aš dozės nedidinau. Vartojau 2k.dienoje Crinone. Prieš išvažiuojant pasidariau progesteroną, buvo 35 ( kai pas mane jo dazniausiai max 7-8). Tai klausimas ar reikia dar pridėti?</p>
<p>Koks būtų geriausias skaičiukas per FET ir iš karto po jo?</p>

Jūsų matavimo vnt turbūt ng/ml, nes jei būtų nmol/l, tai žirnis prie tokio neišsilaikytų tikrai
Atsakyti

Papildyta:

Klausiau Mastūros dėl anketų sakė ieškoti Turkų avialinijų puslapyje, nes maniau, kad memorial išduoda bet parašė, kad ne.

Na tai aišku LT Turkishai meluoja, nenori mokėti kompensacijų ir tiek. Rašysiu Masturai ir ieškosiu anketos, jei jūs rastumėte pirma, pasidalinkite prašau :4u:

Atsakyti