Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

LUMEA, dariausi HSG grybo g. Pas Kudziene. Nuotraukos jiems tiko.

Atsakyti

mng, kiek jums kainavo hsg? Ar labai skaudejo?

Atsakyti

Neskaudėjo visiškai, bet jautėsi tik spaudimas, kai leido skystį. Daktarė labai švelni, viską paaiškina. Jei reiktų dar kartą, tai tik pas ją eičiau. Svarbu nepamiršti prieš tai pasidaryti reikiamų tyrimų.

Kainos tiksliai nepamenu, jei neklystu tarp 140 -160€, kažkokią dalį kompensavo ligonių kasos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mng: 01 spalio 2017 - 21:03
QUOTE(Spurgycka @ 2017 10 01, 09:09)
Merginos,o jus atsidekodavot Masturai kazkaip uz pagalba(cia ne apie pinigus kalbu)? Noretusi kazka jai nuvezt is Lietuvos,bet nežinau kaip sureaguotu biggrin.gif Nuostabus zmogus! Bet kuria diena,bet kuriuo paros metu-visada atraso i visus man kylancius klausimus.

Mes pamenu Elis ir Sevdai irgi norejom po kokia saldainiu deze nupirkt, nuvezt, bet sakom po to pripratinsim prie gero, tai ir tikesis po to is visu kazka gaut... As suprantu, kas noretusi atsidekoti ir pan., bet jos tiesiog dirba savo darba smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Vaisingumo Asociacija rengia Paramos grupes moterims, negalinčioms susilaukti vaikų.
Šių metų grupėje dar liko porą laisvų vietų, kviečiame prisijungti prie mūsų šaunaus ir draugiško būrio!
Grupės yra nemokamos. Vyksta Vilniuje.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ar kas nors darėtės HSG Vilniuje Vaisingumo klinikoje? Jie sakė duoda tik 3 nuotraukas, nes daugiau neturi galimybės padaryti. Pasidalinkite prašau patirtimi ar tiko turkams?

Uzsiregistravau centro poliklinikoje, bet mm atejo ankciau :( ir gausis, kad HSG bus daroma 13 CD, tai jau kaip ir vėlu :(

grybo g. kainuoja 220 eur...brangoka. VK 140 eur, tik vat klausimas ar tiks Turkams.

Atsakyti

Matyt pabrango, bet paklauskit kiek kompensuos valstybė. Bes tikrai tiek nemokėjau.

Aš HSG dariausi irgi 13 cd 😉 bet buvau tikra, kad nesu pastojusi.

Atsakyti
QUOTE(Lumea @ 2017 10 02, 10:36)
<p>Ar kas nors darėtės HSG Vilniuje Vaisingumo klinikoje? Jie sakė duoda tik 3 nuotraukas, nes daugiau neturi galimybės padaryti. Pasidalinkite prašau patirtimi ar tiko turkams?
</p><p>Uzsiregistravau centro poliklinikoje, bet mm atejo ankciau verysad.gif ir gausis, kad HSG bus daroma 13 CD, tai jau kaip ir vėlu verysad.gif
</p><p>grybo g. kainuoja 220 eur...brangoka. VK 140 eur, tik vat klausimas ar tiks Turkams.
</p>

jeigu tą ciklą saugositės, tai nieko čia baisaus ir 13cd., čia dėl galimo nėštumo nepatartina apšvita
Atsakyti

Peržiūrėjau kiek kainavo HSG Grybo g. Dariaus balandžio gale, viso 127,88€. Tai per pusmetį stipriai pakilo kaina.

Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 10 01, 12:09)
Merginos,o jus atsidekodavot Masturai kazkaip uz pagalba(cia ne apie pinigus kalbu)? Noretusi kazka jai nuvezt is Lietuvos,bet nežinau kaip sureaguotu biggrin.gif Nuostabus zmogus! Bet kuria diena,bet kuriuo paros metu-visada atraso i visus man kylancius klausimus.

Aš vieną kartą per fet nuvežiau saldainių ferrero rocher. Bet paskui truputį gailėjausi, kad ir aš prisidedu prie antsvorio, nes pamačiau labai sustambėjusią nei buvo per konsultaciją ar ivf. Jei dovanų gauna, tai tuos saldumynus turi ir suvalgyt biggrin.gif Bet šiaip tikrai labai mėgsta saldžiai paužkandžiaut, mačiau nemažai praluptų sausainiukų pokelių, saldainiukų...
Atsakyti
QUOTE(Lumea @ 2017 10 02, 10:36)
<p>Ar kas nors darėtės HSG Vilniuje Vaisingumo klinikoje? Jie sakė duoda tik 3 nuotraukas, nes daugiau neturi galimybės padaryti. Pasidalinkite prašau patirtimi ar tiko turkams?
</p><p>Uzsiregistravau centro poliklinikoje, bet mm atejo ankciau verysad.gif ir gausis, kad HSG bus daroma 13 CD, tai jau kaip ir vėlu verysad.gif
</p><p>grybo g. kainuoja 220 eur...brangoka. VK 140 eur, tik vat klausimas ar tiks Turkams.
</p>

Aš dariausi vk. Mano gn tr netiko. Kartojau tr
Atsakyti
QUOTE(Lumea @ 2017 10 01, 21:01)
<p>JPUMA, lyg ir sutareme su Mastura, kad vyksime be konsultacijos. Truksta tik HSG nuotrauku. Kas daretes LT kur tinkamai padaro? Centro poliklinika, Grybo g? Kur dar? O jeigu Kaune tai kur? Esu uzsiregistravusi centro poliklinikoje, bet mm atejo ankciau, o paankstinti ten jie jau negali.. Musu ivf bus pirmas, LT net nemeginom. Labai tikiuosi, kad spalio pabaigoje startuosime...</p>

Kaune dariausi Kildos klinikoj, nieko gero, tik 1 kadras, turkams netiko ir liepė kartoti pas juos.
Atsakyti