Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(mng @ 2017 09 27, 17:23)
<p>Merginos, ar FET'ui galima važiuoti be vyro?</p>

Taip, galima. Man taip buvo, kad vyras negalėjo. Tik parašykit koordinatorei, kad vyro nebus. Tai atsiunčia el. paštu 2 formas (kažkokia dėl embrionų šaldymo ir dėl įkėlimo), kad vyras namie pasirašytų. Per FET reikia jas turėti su abiejų sutuoktinių parašais, abiejų pasirašytą santuokos liudijimo kopiją (ir atsivežti originalą parodyti), ir vyras pasirašo dar ant savo paso kopijos.
Lygtais tiek. Notaro nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 27 rugsėjo 2017 - 22:53
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 09 27, 18:39)
O laikas yra svarbus pvz. jei atsikeli 5 ryto ir įdidedi tai vakare taip pat 5 valanda reikia? Ar kažkaip kitaip jūs darot?

Taip. Aš irgi naudoju kas 12 val. Kartais būna su kokios valandos nukrypimu, pvz., savaitgalio rytą. Bet tada vėliau ir vakarą. O po to į darbą rytas ankstyvesnis, anksčiau tenka naudot, gaunasi 11 valandų. Ir po to vėl išsilygina po 12.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 27 rugsėjo 2017 - 23:20

Ačiū merginos!

Atsakyti

Seip labai idomiai. Nes mums grieztai pasake, kad vyras privalo buti ir per FET. Matau, kad labai skirtingos patirtys. Geriausia butu tiesiogiai su koordinatorem derinti ir klausti, kad kokiu nesusipratimu nebutu  :) 

Bet ivertinkit dar tai, kad reik vaistu uzsipirkti, lagamina temptis, tai man po transferio nesinorejo nieko sunkiau nei rankinuko nestis, todel vyras buvo didziausias pagalbininkas. Ir seip dviese smagiau  :D 

Atsakyti

Užklausiau Masturos dar, nes pradžioj taip griežtai parašė. Tai gavau atsakymą, kad galima ir be vyro atvykti.[/quote]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mng: 28 rugsėjo 2017 - 10:00
laba smile.gif,
Iš pradžių nesupratau, kad čia tu, kai tik pasirodė naujas nick'as. Bet paskui supratau, kad čia Rasiux smile.gif.
Didžiausios laimės ir sėkmės Tavo STEBUKLIUKEI gyvenime smile.gif.
O mes jokių konkrečių planų neturim. Šiuos metus praleidžiam.. Juk reikia leisti ir kūnui pailsėti po 5 IVF. Juk man jie visi būna pilni, niekada nelieka embrioniukų FET'ui.
Kol kas gersiu folio rūgštį ir dar vyrą ja maitinsiu smile.gif.

QUOTE(***Leila*** @ 2017 09 26, 19:11)
rneringa, kaip sekasi? Senai bematyta  mirksiukas.gif  Nors mes jau supuojame savo is Tr parsivesta stebukliuka, vistiek cia uzsuku pasidomauti, kaip kam sekasi  smile.gif Man SM pakeite nick'a po laiko, o kai kada buvau prasius... tai tikriausiai nepazinsi (mes buvom su vyrais susitikusios prie Memorial 2015m.berods  smile.gif ). Kaip suprantu, ruosiates vykt vel i Tr?  smile.gif
As turiu atlikusiu Folbiol pora dezuciu ir dai kainiuriu turkisku vaistuku, jei reiktu  mirksiukas.gif

Atsakyti

Mergaitės, jeigu nustatyta MTHFR geno mutacija ar turkai visada daro blastukams PGS, o gal net PGD? kokios jūsų patirtys?

Atsakyti
Merginos,gal ks vaziavot taksu is oro uosto?Kiek jie ten plesia,pvz iki Taksim?
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 28, 18:07)

teoriskai turetu apie 90 liru buti (vietiniai tiek moka), o praktiskai kiek jau paprasys smile.gif
o jums netinka Havatas autobusas be sustojimu iki Taksim uz 12 liru?
Atsakyti

Jums priklauso nemokamas transferis is oro uosto iki jusu apsistojimo vietos.  Taip pat ir isvykstant, jei jus gydotes Memorial.

susisiekit su savo koordinatore ir paprasykit, jums duos kontaktus. mes tik vairuotojui duodavom 10-20 lyru arbatos, bet cia nuo kiekvieno asmeniskai priklauso duoti arbatos ar ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 28 rugsėjo 2017 - 17:36
QUOTE(Lumea @ 2017 09 28, 17:05)
<p>Mergaitės, jeigu nustatyta MTHFR geno mutacija ar turkai visada daro blastukams PGS, o gal net PGD? kokios jūsų patirtys?</p>

Nemanau, kad esant MTHFR geno mutacijai būtinai reikia PGS. Jis embrionų apsivaisinimui ir kokybei įtakos turbūt neturi. Turi tik dėl nepastojimo arba galimų persileidimų su kokybiškais blastukais.
Man nustatė pakitimus MTHFR 1298, bet kiti visi tyrimai buvo geri, todėl nerekomendavo nieko daryti, nei kokių kraujo skystinančių, nei vitaminų, nei imunoglobulino. Sakė jei tik šitas vienas, pastojimui grėsmės neturi, galim nesijaudinti. PGS man darė pagal amžių, bet ne dėl šito geno. Bet tiksliai nežinau, kiekvienos tyrimai skirtingi, žiūrint kiek tų problemų yra.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2017 09 28, 14:20)
laba smile.gif,
Iš pradžių nesupratau, kad čia tu, kai tik pasirodė naujas nick'as. Bet paskui supratau, kad čia Rasiux smile.gif.
Didžiausios laimės ir sėkmės Tavo STEBUKLIUKEI gyvenime smile.gif.
O mes jokių konkrečių planų neturim. Šiuos metus praleidžiam.. Juk reikia leisti ir kūnui pailsėti po 5 IVF. Juk man jie visi būna pilni, niekada nelieka embrioniukų FET'ui.
Kol kas gersiu folio rūgštį ir dar vyrą ja maitinsiu smile.gif.

O aš jau norėjau klausti kur ta Rasiux dingusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 28, 18:07)

Nevažiavau, bet kiek žinau, tai brangojai gaunasi. O ko autobusu ar metro nenorite? Transferis nepriklauso?
Atsakyti