Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(rneringa @ 2017 09 26, 16:00)
Sveikos, merginos, gal kuri esate Stambule ir galėtumėte parvežti 3 dėžutes folbiol (folio rūgšties)? Dėkoju  4u.gif

rneringa as kazkiek turiu namie. galiu atiduot.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2017 09 26, 13:00)
Sveikos, merginos, gal kuri esate Stambule ir galėtumėte parvežti 3 dėžutes folbiol (folio rūgšties)? Dėkoju  4u.gif

rneringa, kaip sekasi? Senai bematyta mirksiukas.gif Nors mes jau supuojame savo is Tr parsivesta stebukliuka, vistiek cia uzsuku pasidomauti, kaip kam sekasi smile.gif Man SM pakeite nick'a po laiko, o kai kada buvau prasius... tai tikriausiai nepazinsi (mes buvom su vyrais susitikusios prie Memorial 2015m.berods smile.gif ). Kaip suprantu, ruosiates vykt vel i Tr? smile.gif
As turiu atlikusiu Folbiol pora dezuciu ir dai kainiuriu turkisku vaistuku, jei reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2017 09 26, 15:00)

Ir aš turiu berods 2 dėžutes 4u.gif
Atsakyti

LaMona ačiū! Dar gali būti, kad antra ciklo diena bus sekmadienis. Kaip suprantu sekmadienį nei kraujo tyrimų nei echo nepasidarysiu? Ar tada jau reiks laukti kito mėnesio?

galima daryti ir trečią ciklo dieną

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allivo: 27 rugsėjo 2017 - 11:09
Merginos kap jus naudojat krinonę gelį? Kokiu laiku? 4u.gif
Atsakyti

Ryte atsikėlus ir vakare. Rekomenduoja įsidėjus judėti (vaikščioti) apie 15-30 min.

Atsakyti

Merginos, ar FET'ui galima važiuoti be vyro?

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 09 27, 15:19)
<p>Ryte atsikėlus ir vakare. Rekomenduoja įsidėjus judėti (vaikščioti) apie 15-30 min.
</p>

O laikas yra svarbus pvz. jei atsikeli 5 ryto ir įdidedi tai vakare taip pat 5 valanda reikia? Ar kažkaip kitaip jūs darot?
Atsakyti

Crinone as vartojau ryte ir vakare darydama lygiai 12 valandu skirtuma. Isidejus apie 15 min vaiksciojau. Vyras turi dalyvauti ir per FET, reikia ir santuokos liudijimo taip pat kiekviena kart. Seip koordinatores susako viska is anksto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 27 rugsėjo 2017 - 17:40

Ačiū. Kažkaip buvau "nuklausius", kad nebūtina vyrui vykti. 

Atsakyti
QUOTE(mng @ 2017 09 27, 14:23)
<p>Merginos, ar FET'ui galima važiuoti be vyro?</p>

Manau, kad galima, tik IVF metu turetum juos perspeti, kad vyras negales ir pan., gal tuos dokumentus, kuriuos reikia pasirasyti pries isodinima, duotu pasirasyti IVF metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Leila***: 27 rugsėjo 2017 - 21:14
QUOTE(mng @ 2017 09 27, 19:02)
<p>Ačiū. Kažkaip buvau "nuklausius", kad nebūtina vyrui vykti. </p>

Kažkaip gal per notarą parašą vyro išgauti. Žinau, kad kažkaip daro mergaitės. Ber nžn tiksliai kaip. Tačiau yra buvusių tr feto be vyrų
Papildyta:
Saru80, kaip jūs?
Atsakyti