Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Priminkite, prašau, kelintą ciklo dieną paprastai FET daro?

Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2017 09 26, 10:57)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="71812808" data-time="1506285492"> Jei ką sužinosite, tai pasidalinkite. </blockquote>
<p>Tai vat skambinausi į Sodrą nes ji kuruoja nedarbingumo pažymėjimus. Žodžiu situacija tokia, kad norint biuletenio reikia vykti gydytis su daktaro siuntimu. Kitas variantas susirinkti visus dokumentus iš tr ligos istoriją, išrašus ir t.t. juos parsivežus versti į lt kalbą, pateikti šeimos gyd, o tada jis kreipsis su tais dokumentais į sodrą kad išduotų biuletenį atbuline tvarka. Sodra gavus prašymą, pagal turimus dokumentus spręs ar tuo metu asmuo buvo nedarbingas. Tik tokiu atveju išduos biuletenį. Taigi realiai jo tikrai negaučiau.</p>
<p>žodžiu su biuleteniu tikrai neaigaus nieko. Reiks kažką kitą galvot smile.gif</p>

Gal raštu užklauskite, nes už telefonu ar skyriuje išsakytus savo žodžius sodros darbuotojai neatsako

Papildyta:
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 26, 10:59)
As sugalvojau-tiesiog išėjau iš darbo biggrin.gif

O ne paprasčiau tada būtų mėnesį nemokamų pasiimti? Man atrodo, kad kiekviename darbe galima per metus vieną mėn nemokamų pasiimti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2017 09 26, 11:08)
<p>Priminkite, prašau, kelintą ciklo dieną paprastai FET daro?
</p>

Kėlimas kažkur 19-20cd būna, nes kelia 5 d po ov, kad blastuko amžių atitiktų
Atsakyti

LaMona ačiū! Dar gali būti, kad antra ciklo diena bus sekmadienis. Kaip suprantu sekmadienį nei kraujo tyrimų nei echo nepasidarysiu? Ar tada jau reiks laukti kito mėnesio?

Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 26, 09:34)
200 cia tiesiogiai su turku linijom skrendant..O skrendant per Kijeva bagazo nereik pasiimt ir is naujo registruot?Nes is Stambulo per Odesa i Vilniu griztant-vos nepraradom bagazo-turkai informavo,jog nereiks jo Odesoj is naujo registruot-pasirodo....radom oro uoste gulint kazkokioj kamorkej numesta biggrin.gif ..nu atgal i praeiti ten vaizdelis ..kokia 30meteliu..

Nea, bagažas skrenda iki galo. Skridau taip ne vieną kartą ir pirmyn, ir atgal, nes kai greitai reik bilietų, tiesioginiai būna kaip tyčia užbrangę.
Papildyta:
QUOTE(Wiliux @ 2017 09 26, 11:32)
<p>LaMona ačiū! Dar gali būti, kad antra ciklo diena bus sekmadienis. Kaip suprantu sekmadienį nei kraujo tyrimų nei echo nepasidarysiu? Ar tada jau reiks laukti kito mėnesio?
</p>

Man taip buvo su FET, kad niekas nepadarė 2cd. Tai tada informavau Masturą, skubiai dariau 3cd., kad kuo anksčiau būtų atsakymai. Gėriau estrofem dar kol laukiau atsakymų, nes tikėjomės, kad bus tinkami ir kad nereiktų praleisti mėnesio.
Man fet įkėlė 21cd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 26 rugsėjo 2017 - 10:50
Gal kas turit parduot dezute imunoglobulino? 4u.gif
Atsakyti

Ačiū Kriukriu! Gal dar pameni prieš kiek laiko sužinojai tikslią FET datą?

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 09 26, 12:06)
<p>Ačiū Kriukriu! Gal dar pameni prieš kiek laiko sužinojai tikslią FET datą?
</p>

Mano nelabai eilinis atvejis, kadangi gleivinė būdavo plona. Tai liepė atvažiuoti ne įkėlimui, o daugiau nei savaite anksčiau, kad patys stebėtų ir tinkamai paruoštų. Kai jau lyg viskas tiko, įkėlimo datą nurodė prieš 5 dienas.
Atsakyti

Apie fet ir man įdomu, pirną kartą jį aptursiu  :ax: ar teisingai suprantau kad 2 cd reik daryt echoskopą matuoti gleivinę? O nuo kada pradėt estrofem gerti? Eisiu savo kaime pas gine privačiai ir bandysiu tartis kad priimtų 2 cd kai jau reiks. Gal sakau iš anksto paprašyt kad išrašytų estrofem receptuką?.. :hmm: 

Spurgucka išėjimas iš darbo ne išeitis, juk ivf iš kažkur pinigų paimti reikia :victory2: o ir darbą savo mėgstu  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2017 09 26, 13:58)
<p>Apie fet ir man įdomu, pirną kartą jį aptursiu  ax.gif ar teisingai suprantau kad 2 cd reik daryt echoskopą matuoti gleivinę? O nuo kada pradėt estrofem gerti? Eisiu savo kaime pas gine privačiai ir bandysiu tartis kad priimtų 2 cd kai jau reiks. Gal sakau iš anksto paprašyt kad išrašytų estrofem receptuką?.. hmm.gif </p><p></p><p>Spurgucka išėjimas iš darbo ne išeitis, juk ivf iš kažkur pinigų paimti reikia victory.gif o ir darbą savo mėgstu  mirksiukas.gif​ </p>

Kas ruošiasi FET, paklauskit koordinatorės ko tiksliai reikės ir kada (lieps turbūt 2 cd.). Ne visoms vienodai paskiria.
Per pirmą FET 2cd. man reikėjo tik echo: ar nėra cistų, kokio storio gleivinė, kiek folių užuomazgų abejose pusėse. Kraujo tyrimų ir foto sakė nereikia.

Deja, buvo persileidimas ir po kelių mėnesių atėjo laikas 2 FET.
Tada 2cd jau reikėjo ir echoskopijos (to paties kaip ir pirmai), ir kraujo tyrimų: estradiolis, LH, progesteronas.

Estrofem liepė jau iškart vartoti, nuo 2cd vakaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 26 rugsėjo 2017 - 13:21

Man estrofem paskyrė gerti nuo pat 2 cd. Dar nesulaukę kraujo tyrimų.

Atsakyti

Man skyrė echo ir kraują. Estroferm pirkau iš merginų forume. Tikiuosi sutilpt į dvi - tris dienas Stambule. Dar labai tikiuos kad savaitgalis išpuls :D o kaip bus pamatysim kitą mėnesį :)

Atsakyti
Sveikos, merginos, gal kuri esate Stambule ir galėtumėte parvežti 3 dėžutes folbiol (folio rūgšties)? Dėkoju 4u.gif
Atsakyti