Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(KriuKriu @ 2017 02 03, 12:06)
Sveikinu  4u.gif
O tau liepė ovitrellį leistis? Juk nebuvo dominuojančio folio...

Per paskutini echo atsirado vienas dominuojantis folis, kuris per 3 dienas nuo 14mm paaugo iki 24mm. Todel liepe leistis ovitrelle 🖒
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 03, 11:05)
Pagre,as turiu sekminga ranka, mes tada kurios vaziavom i Stambula,visos grizom  nestuke.gif , taip kad net neabejok, mums abiems bus viskas ok, as gi sakiau 😁 pamatysi!

Viskas, tik pozityvios mintys, drugeliai, gelytes ir sypsena biggrin.gif

Laukiam wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 03, 12:22)
Viskas, tik pozityvios mintys, drugeliai, gelytes ir sypsena  biggrin.gif

Laukiam  wub.gif  wub.gif

Super 😘😘
Atsakyti
Kramume, tylus sveikinimai wub.gif

Pagre, kumstukai toliau uz jus wub.gif

Atsakyti

Kramune tylūs sveikinimai

Atsakyti
Sveikos mergaites - su tokiu klausimu aš 4u.gif
ar galit pasakyti kam daroma gimdos nuotrauka jei žiūrint ultragarsu sakoma, jog gleivinė gera.

ir kitas klausimas - ar gali būti "gimda subliuškusi, tarsi joje nebūtų deguonies?"
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2017 02 03, 15:58)
Sveikos mergaites - su tokiu klausimu aš  4u.gif
ar galit pasakyti kam daroma gimdos nuotrauka jei žiūrint ultragarsu sakoma, jog gleivinė gera.

ir kitas klausimas - ar gali būti "gimda subliuškusi, tarsi joje nebūtų deguonies?"
Ačiū

Labas 4u.gif
GN metu įvertinama gimdos forma, sudėtis ir kiaušintakių pratekamumas. Ne tik gleivinė 4u.gif
Papildyta:
Labai aciu uz palaikyma ir sveikinimus visoms 4u.gif dar bijau juos drasiai priimti ax.gif tikiuosi,ryt bus drąsiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2017 02 03, 15:58)
Sveikos mergaites - su tokiu klausimu aš  4u.gif

Ačiū

Į gimdą ir gleivinę deguonis ateina kraujagyslėmis, o ne kaip į balioną.
Subliuškusi gali būti kai tuščia šlapimo pūslė, tada, keliant embrioną ar šiaip darant dubens echoskopiją, stebint ankstyvą nėštumą, blogiau gydytojui matoma, todėl liepia ateit su pilnesne šlapimo pūsle, kad gimda būtų pakilus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 03 vasario 2017 - 17:32

Laba diena, atsiprašau, kad braunuosi į jūsų tema, bet čia aktyviai bendraujate tai gal kas galėsit atsakyti :) ar buvo kuriai nors kraujavimas po punkcijos ? 

Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2017 02 03, 18:29)
<p>Laba diena, atsiprašau, kad braunuosi į jūsų tema, bet čia aktyviai bendraujate tai gal kas galėsit atsakyti smile.gif ar buvo kuriai nors kraujavimas po punkcijos ? </p>

Man buvo tris kartus kraujavimas,nes vis pradurdavo kraujagyslę,pas mane daug sàaugú,vienà kart Lt po punkcijos grįžau su įkištu binto gabalu,jį išėmus buvo visas kruvinas,išsigandau bėgau skambinti,sužinojau kad buvo pradūrę kraujagystę

Kramune sveikinu!!!džiaugiuosi,kad pavyko!!! bet kaip anksti testukas parodė!!super!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 03 vasario 2017 - 18:41

Man buvo tris kartus kraujavimas,nes vis pradurdavo kraujagyslę,pas mane daug sàaugú,vienà kart Lt po punkcijos grįžau su įkištu binto gabalu,jį išėmus buvo visas kruvinas,išsigandau bėgau skambinti,sužinojau kad buvo pradūrę kraujagystę

O per kiek laiko praeidavo kraujavimas ? 

Atsakyti
Kramune 4u.gif sveikinu,palinkesiu dvigubos laimes nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti