Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 20, 10:31)
Merginos,kiek dabar Memoriale kainuoja PGD su saldymu?Ir jei nedaro iskart isodinimo,o saldo-kokia suma reik moket pirmu vizitu?Gal maziau nei 2300?

PGD kainuoja 280 JAV dolerių vienam embrionui.

Šaldymas ir laikymas 5 metus
1-3 embrionų 550 Eur
4-8 embrionų 710 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 20, 10:31)
Merginos,kiek dabar Memoriale kainuoja PGD su saldymu?Ir jei nedaro iskart isodinimo,o saldo-kokia suma reik moket pirmu vizitu?Gal maziau nei 2300?

Dar pridursiu, kad jei įsodinimo iškart nedaro, tada sumą reikia mokėti visą kaip priklauso apie 2300 už IVF, bet po to pirmasis FET nemokamas. Antrasis FET jau mokamas 1050 Eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 20 rugsėjo 2017 - 13:19

Kriukriu senos kainos pas tave, auksciau as jau rasiau PGD kaina yra 295 USD, o IVF kaina dabar yra 2475 EUR,

Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 09 20, 14:56)
<p>Kriukriu senos kainos pas tave, auksciau as jau rasiau PGD kaina yra 295 USD, o IVF kaina dabar yra 2475 EUR,
</p>

ech, kaip brangsta unsure.gif Rodos prieš pusmetį dar anų kainų lapą gavau. Dėkui, kad patikslinai.
Atsakyti
Dėkui visoms už info dėl kainų 4u.gif
Atsakyti

O man parašė, kad pirma konsultacija kainuoja 165 eur :D

Taip kaip iš tikrųjų? Ar čia visoms skirtingai?

Atsakyti

O man parašė, kad pirma konsultacija kainuoja 165 eur :D

Taip kaip iš tikrųjų? Ar čia visoms skirtingai?

nors skurtumas nedidelis, is tikro keista... i jums abiems reiks konsultuotis, ta orasme vyra pas andrologą siūs?

mums gal mažiau, kad kuekvuenas po tiek mokesim?  :blink:​ 

Atsakyti

Jei teisingai suprantu, tai jūs ne tr ivf darotės? Turbūt uk? Girdėjau, kad uk nauja praktika - prg skirti tik pirmoms kelioms savaitėms. Aš nerizikuočiau taip. Nesinori būti bandomuoju triušiu tiek kelio nuėjus 4u.gif

Ne, ne UK, SE :) na jie remiasi tuo, kad nėra įrodyta, kad papildomas PRG reikalingas po pastojimo. Kaip ten bebūtų išsiprašiau recepto ir dabar ramiai miegu :)

Atsakyti
gal kas pasinaudosit, per mano booking.com nuoroda, uzsisake viesbuti, gausite 10 proc nuolaida viesnagei

https://www.booking....s/11_8/migle350
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 09 21, 08:23)
gal kas pasinaudosit, per mano booking.com nuoroda, uzsisake viesbuti, gausite 10 proc nuolaida viesnagei

https://www.booking....s/11_8/migle350

Mielai!Kaip tik ieškau,tik dar nežinau,kada pramuš mm,todėl viskas vyks prieš išskrendant-ir skrydžių ir viešbučių užsakymas unsure.gif Kaip nekenčiu tokių dalykų!!Taip mėgstu viską suplanuot iš anksto...
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 21, 09:58)
Mielai!Kaip tik ieškau,tik dar nežinau,kada pramuš mm,todėl viskas vyks prieš išskrendant-ir skrydžių ir viešbučių užsakymas unsure.gif Kaip nekenčiu tokių dalykų!!Taip mėgstu viską suplanuot iš anksto...

o negali nuskrist ir ten porą dienų būti, laukti pradžios? Gal ramiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 09 21, 09:27)
o negali nuskrist ir ten porą dienų būti, laukti pradžios? Gal ramiau būtų.

Mes taip darem, pasiskaiciavau, kas pora dienu pries mm, buvo, kad jau ir pilvo apacia maude kaip pries mm, bijojau, stresavau, kad anksciau tik neateitu, nes brangiai uz bilietus sumokejom, o taip gavosi, kad visgi mm velavo, ir ten nuvyke prabuvom savaite laiko iki mano mm..
Atsakyti