Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Mamytes kada rekomenduotumet vel skrist paimt snaigiuko? :( po nepavykusio fet?

Atsakyti
QUOTE(IlonaJa123 @ 2017 09 17, 16:58)
<p>Mamytes kada rekomenduotumet vel skrist paimt snaigiuko? verysad.gif po nepavykusio fet?</p>

Man turkai sakė kai ateis 3 mmm (2 ciklus praleisti), tada galima startuot. Bet čia po persileidimo taip rekomendavo. Jei nekibo visai, tai gal galima tik 1 ciklą praleidus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 17 rugsėjo 2017 - 16:09
QUOTE(magute @ 2017 09 16, 17:54)
Kiek skaiciau mergaites ji palaipsniui nutraukineja. O ka jums sako priziurinti gydytojas?

Palaipsniui tai viena, o kas kita kuriuo metu? Man tik 4 sav 4 d. Kalbėjau tik telefonu su sesele, pagal juos praktika yra tokia, kad prg vartojamas tik 2 savaites po įsodinimo, labai nustebau, nes kiek skaičiau visur žymiai ilgiau. Bandysiu dar pakalbėt pirmadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 09 17, 17:03)
Palaipsniui tai viena, o kas kita kuriuo metu? Man tik 4 sav 4 d. Kalbėjau tik telefonu su sesele, pagal juos praktika yra tokia, kad prg vartojamas tik 2 savaites po įsodinimo, labai nustebau, nes kiek skaičiau visur žymiai ilgiau. Bandysiu dar pakalbėt pirmadienį smile.gif

Keista, nes turkai Memorial nerekomenduoja vartoti leidžiamo prg., jei viskas normalu. Nebent būtų trūkumas, kraujuotų. Paprastai skiria Crinone iki 12 ar 13 savaitės.
Atsakyti
QUOTE(MeilesVaikai @ 2017 09 17, 17:03)

Jei teisingai suprantu, tai jūs ne tr ivf darotės? Turbūt uk? Girdėjau, kad uk nauja praktika - prg skirti tik pirmoms kelioms savaitėms. Aš nerizikuočiau taip. Nesinori būti bandomuoju triušiu tiek kelio nuėjus 4u.gif
Atsakyti

Man turkai po pavykusio IVF rekomendavo iki 12 sav., o ir pakalbėjus su prof. Ališausku rekomendavo iki 12 tikrai vartoti. Nes pati gimda pradeda funkcionuoti apie 14 sav.

aš taip pat nerizikuočiau ir vartočiau iki 12 sav. Juolab kad progesteronas tikrai nieko blogo nepadarys.

Atsakyti

JPUMA, 15 Rgs 2017 - 12:14, parašė: Medicinoj praktikoj ir aš darausi :) Kiek tie tyrimai jums kainavo? Darėtėsi ir vyras ar tik jūs?  
 Dariausi tik as. Raudoniuke, Hepatitas (2 tyrimai), ZIV, AMH, insulinas ir biocheminiai tyrimai (isskyrus hemocisteina, nes jis buvo darytas) kainavo 209 eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lumea: 17 rugsėjo 2017 - 19:44

Ir po nepavykusio IVF iki FET rekomenduoja bent du ciklus palaukti. 

Atsakyti

O mums neliepė laukti, nors apsivaisino 3 iš išpunktuotų 4 kiaušialąsčių. Visi 3 blastukai sulaukė PGD tyrimo.

Atsakyti
Panos,kas per vaistas yra folbiol?Kam jis skiriamas?
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 18, 13:46)
Panos,kas per vaistas yra folbiol?Kam jis skiriamas?

Folio rugstis tik didesnis kiekis.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2017 09 18, 13:50)
Folio rugstis tik didesnis kiekis.

Aciu,magute 4u.gif
Atsakyti