Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Kramune @ 2017 02 02, 21:25)

aš jau vakar dariau testą, aišku neigiamas 😂 ryt-poryt vėl darysiu 😊 aną kartą man 7dpi vakare jau rodė 😊 aš neturiu kantrybės išlaukti iki hcg 😶😶

Nebeilgai tau iki 7dpi palaukti, gal ka ir sis kartas parodys bigsmile.gif
As vis paziuriu i ta pirmo pusapio virsutini sarasiuka ir pasvajoju kaip gi as jausciausi pamacius tokius grazius hcg skaiciukus... bet man kazkaip kaip sapnas tai atrodo, kad taip buna tik kitiems... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 02, 22:46)
Nebeilgai tau iki 7dpi palaukti, gal ka ir sis kartas parodys  bigsmile.gif
As vis paziuriu i ta pirmo pusapio virsutini sarasiuka ir pasvajoju kaip gi as jausciausi pamacius tokius grazius hcg skaiciukus... bet man kazkaip kaip sapnas tai atrodo, kad taip buna tik kitiems...  blush2.gif

Pagre,jausmas nuostabus 😍 kai antrą kartą skambinau dėl hcg skaičiukų, maniau širdis iššoks iš krūtinės 😊 nors testas jau buvo teigiamas, dar kirbėjo man dvejonės, kad gal nuo ovitrelio likę. Ir kai pasakė skaičiukus,tikrai jausmas neapsakomas 😍
Ir aš visada galvojau,kaip tu-kad visiems sekasi,tik ne man. Ir kai pamatai, kad ir tau sekasi-jautiesi kaip aukso puodą laimėjus 🤗
Aš labai tikiu turkais. Tas tikėjimas duoda labai daug optimizmo. Ir ne tik kad tikiu,bet esu įsitikinusi,kad jums šis kartas ir bus tas laimingasis 😉 turiu labai stiprią nuojautą dėl tavęs 💗
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 02, 19:55)
<p>Hmm tai beveik para praėjo, bet neatsakė dar nieko.. kažin rašyt vėl?..</p>

Nea, palauk dar, ji turi su daktarais pasneket del situacijos, o ne pati viena sprest, ir dar vizitus suziureti. Be to, ir jai papuola iseigines. Perskaito, tik gal situacija nera labai skubi, zino kiek delsti. Per kokias 2 d. manau bus jau apsvarste, butinai parasys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 03 vasario 2017 - 00:13
Taip, pirmam vizitui ir man po poros dienų atsakė 🖒
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 03 vasario 2017 - 07:12
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 02, 18:55)
<p>Hmm tai beveik para praėjo, bet neatsakė dar nieko.. kažin rašyt vėl?..</p>

Man kelias dienas neatsake, kai as pirma kart parasiau tiesiogiai koordinatoriams.

Tada nuejau i ju puslapi ir uzpildziau forma ir iskart su manim susikontaktavo, tai tuomet persiunciau viska ka pries tai buvau siuntus ir toliau komunikacija ejosi sklandziai mirksiukas.gif
Atsakyti
Atėjau tyliai pasidžiaugti 😊
5dpi testas teigiamas wub.gif
3dpi buvo neigiamas, tad zinau, kad tai ne ovitrelle likuciai smile.gif

Pagre, tikiuosi šiek tiek įkvėpsiu tave ir suteiksiu optimizmo wub.gif bigsmile.gif

Aišku dar labai nesidžiaugiu, dar kartosiu testus, bet gyventi jau linksmiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 03, 09:51)
5dpi testas teigiamas  wub.gif
3dpi buvo neigiamas, tad zinau, kad tai ne ovitrelle likuciai  smile.gif

Nuosirdziausi sveikinimai ir suspausti kumstukai del Jusu stebuklekio wub.gif
Atsakyti

Pagre, tikiuosi šiek tiek įkvėpsiu tave ir suteiksiu optimizmo  wub.gif  bigsmile.gif

Aišku dar labai nesidžiaugiu, dar kartosiu testus, bet gyventi jau linksmiau  tongue.gif

Woohoo! yahoo.gif
as tyliai sveikinu tave taip pat friends.gif
nuostabi ryto naujiena mirksiukas.gif
lauksim tavo hcg skaiciuku biggrin.gif bet faktas, kad ramiau jau laukti bus mirksiukas.gif

as vis ieskau tu pojuciu, bet nieko nejauciu unsure.gif pas mane dar tik 4dpi, tai testa daytis bijau as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 03, 11:20)
as vis ieskau tu pojuciu, bet nieko nejauciu  unsure.gif pas mane dar tik 4dpi, tai testa daytis bijau as  ax.gif

Pagre, tai pas mane tik 1 diena daugiau biggrin.gif be jokios abejonės-širdelėj kiekvienas geriau žino, kaip jam geriau daryti. Jei žinai, kad tikrai nervinsies, jei bus neigiamas, geriau tada nedaryt. Aš dariausi 3 dpi, bet žinojau, kad tikrai neimsiu į galvą,jei bus neigiamas, nes dar labai anksti. Užtai dabar tikrai žinau, kad 3dpi jau nebebuvo ovitrellio. Na, ryt dar pakartosiu-bus užtikrinčiau. Mano draugei su dvynukais 8dpi buvo neigiamas 😄
Požymiai visoms labai skirtingai,kitos niekada nieko nejaucia, tad niekada negali lyginti su kitais. As irgi nieko nejauciu ypatingo, jei jau ryt tikrai pasitvirtins,aprasysiu savo pozymius,nes dabar bijau nusisneket 😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 03 vasario 2017 - 10:41

Tylūs sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Pagre @ 2017 02 03, 10:20)
as vis ieskau tu pojuciu, bet nieko nejauciu  unsure.gif pas mane dar tik 4dpi, tai testa daytis bijau as  ax.gif

su tais pirmais pojuciais galima labai apsigauti. Man irgi rodes, kad nieko nejauciu. Gal tik pilva pamausdavo kaip pries mmm ir paskui pamaciau, kad temp laikosi 37,1, nors jos net nejauciau. Bet juk negalima atmesti, kad del crinone taip buna. Taip kad ramiai laukit ir tikekit, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Pilnai sutinku del pozymiu 😊 man kadangi ne pirmas kartas,as save puikiai pazistu ir zinau tuos neva pozymius,kurie budingi butent man. Na, bet man dar anksti kalbeti,paziuresim,ar cia pozymiai 😄

Pagre,as turiu sekminga ranka, mes tada kurios vaziavom i Stambula,visos grizom nestuke.gif , taip kad net neabejok, mums abiems bus viskas ok, as gi sakiau 😁 pamatysi!
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 02 03, 11:41)
Aš dariausi 3 dpi, bet žinojau, kad tikrai neimsiu į galvą,jei bus neigiamas, nes dar labai anksti. Užtai dabar tikrai žinau, kad 3dpi jau nebebuvo ovitrellio.

Sveikinu 4u.gif
O tau liepė ovitrellį leistis? Juk nebuvo dominuojančio folio...
Atsakyti