Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Gal kam pravers - synlab nuo rugsėjo mėn. Pabaigos du mėnesius darys nemokamus hepatito c tyrimus. Vis kelis EUR galima sutaupyti...

Atsakyti
QUOTE(Zydre79 @ 2017 09 10, 20:40)
Labas vakaras merginos. Noriu info is jusu. Kita savaitgali planuojam skristi i tr Memorial klinija ivf procedurai. Esam paieskosi lektuvo bilietu, butu nuomos.
Gal esate girdejusios apie pinigu grazinima 50% uz skrydzio lektuvu bilietus skrendant su Turkish airlines, jyg jie grazina puse sumos Memorialo klientams.
Gal zinote nebrangu koki buta kuri galetume issinuomuoti?
Buciau labai dekinga uz suteikta info.

Bandykit skambint ir klaust. Nieks neduos per galvą 4u.gif
Atsakyti

Sakykit, merginos, kaip su ta gimdos nuotrauka? Man Mastura parase, kad butinai pas juos reikia darytis ir kaina 150 eur.

Skambinau i grybo g. Vilniuje, tai man pasake, kad apie 200 eur kainuotu. Ar as cia teisingai supratau? Turkijoje pasirode per pigu, o Vilniuje nemaloniai nustebino kaina. Kiek skaiciau forume, vienos daresi Lietuvoje, kitos Turkijoje.

Atsakyti
QUOTE(QueenZ @ 2017 09 11, 12:16)
<p>Sakykit, merginos, kaip su ta gimdos nuotrauka? Man Mastura parase, kad butinai pas juos reikia darytis ir kaina 150 eur.
</p><p>Skambinau i grybo g. Vilniuje, tai man pasake, kad apie 200 eur kainuotu. Ar as cia teisingai supratau? Turkijoje pasirode per pigu, o Vilniuje nemaloniai nustebino kaina. Kiek skaiciau forume, vienos daresi Lietuvoje, kitos Turkijoje.
</p><p></p>

Gimdos foto daro Centro poliklinikoj,su irasymu-tada galima siust turkams-jiems tinka ir iskart vaziuot ivf daryt-nereik papildomu skridimu konsultacijoms
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 09 11, 00:48)
Mergaičių yra dabar tr, bet tai ne aš  ax.gif
Papildyta:

Spausiu kumštukus už jus  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 09 11, 13:14)
Bandykit skambint ir klaust. Nieks neduos per galvą 4u.gif

ta pati pagalvojau 4u.gif
Atsakyti

Gimdos foto daro Centro poliklinikoj,su irasymu-tada galima siust turkams-jiems tinka ir iskart vaziuot ivf daryt-nereik papildomu skridimu konsultacijoms

O kokia kaina buvo centro poliklikoje? Na, as galvoju, kad gal konsultacija yra butina, gal kazka atras,  ko Lt nerado :)

Atsakyti

O kokia kaina buvo centro poliklikoje? Na, as galvoju, kad gal konsultacija yra butina, gal kazka atras,  ko Lt nerado :)

Atsakyti
Panos, kaip Lenkijoj yra su receptiniais vaistais? Ar su LT gydytojo receptu parduoda?
Atsakyti

Panos, kaip Lenkijoj yra su receptiniais vaistais? Ar su LT gydytojo receptu parduoda?

parduoda be jokiu problemu.

Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 11, 12:23)

Centro poliklinikoje HYSTEROSALPINGOGRAFIJA (KIAUŠINTAKIŲ PRAEINAMUMO ĮVERTINIMAS SU KONTRASTU RENTGENO KONTROLĖJE) €72.41 ,
reikia tureti kompakta, kad irasytu foto. Bei perspeti, kad reikes foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 11 rugsėjo 2017 - 13:58

Sveikos :4u: noriu jungtis į jūsų būrį. Nusprendėme laimę bandyti Tr. Vakar parašiau Masturai laišką su mūsų istorija. Per kiek laiko galiu tikėtis atsakymo? Kas galėtų pasidalinti patirtimi? Taip norisi kuo greičiau pradėti.

Atsakyti

Man atrašė labai greitai. Atrašė per valandą, kad pasitars su gydytoju, jau su gydytoju suderintą atsakymą atsiuntė turbūt per parą. Aš prisistačiau kaip esama pacientė (jau buvom darę sėkmingą IVF), gal ir dėl to reagavo greitai.

Atsakyti