Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 09 07, 11:54)
Mano atveju su climara ciklas sutrumpėjo - atėjo su climara 4d. po pietų, tai mm pradžia skaičiavos sekanti diena. Sunaudojau 2 pleistrus. Mastura buvo rašius, kad po 2-3 pleistrų turi ateit, t.y. po 4-6 dienų naudojimo.
Turėkit minty, kad kai prasideda mm vakare, naktį, tai naujo klijuot nebereikia, bet senąjį palikt, kad išbūtų 2 d. Nebent kitaip jums paskirtų.  wub.gif

Spurgycka, nemanau, kad Jums pritrūks, jei turit 4 vnt. ax.gif

Aciu,Bernadeta77 uz info! O kur ji reik klijuot? Man 10 ciklo diena liepe dominuojanti foli ismatuot ir matyt tik tada paaiskes,kiek man ju reikes unsure.gif ...Jauciu jau kad suds su bruknem gausis,nes panasu jau i klimaksa artejanti-mm ciklas trumpeja,mm budavo gausios,dabar jau beveik nebera...
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 07, 11:33)
Aciu,Bernadeta77 uz info! O kur ji reik klijuot? Man 10 ciklo diena liepe dominuojanti foli ismatuot ir matyt tik tada paaiskes,kiek man ju reikes unsure.gif ...Jauciu jau kad suds su bruknem gausis,nes panasu jau i klimaksa artejanti-mm ciklas trumpeja,mm budavo gausios,dabar jau beveik nebera...

Ant rankos. As klijuodavau žemiau peties, na kad rankovytė pridengtų... ax.gif
Atsakyti

Sveikute mirksiukas.gif Matytas nick'as smile.gif Taip, Elis yra jau grizusi, bet girdejau, kad laukiasi antro, tai vel greiciausiai iseis greit nestuke.gif Mes taip pat supuojam turkiska lelyte 5men. lady.gif Ar vyksit i konsultacija ir apziura pries FET? Beje, as turiu dar likusiu turkisku vaistuku, jeigu kartais reiktu, parduociau turkiskom kainom + siuntimas. Ziuresim, gal antras uzkibs naturaliai, o jei ne, tai tuomet jau tu vaistuku galiojimas bus pasibaiges, tad noreciau issiparduoti, gaila po to butu tiesiog ismesti... Gal domina? Turiu: Glifor - 1dezute; Folbiol - 3dezutes; Parol - 1dezute (nepilna); Estrofem - 7dezutes; Rulid - 1dezute (nepilna); Prednol - 1dezute (nepilna); Chrinone gelis - 35vnt.  
Dėl vaistukų turėsiu omeny  :mirksiukas: aš dėl vaistukų taip pat dariau.. bandom antrą pagauti natūraliai, bet kol kas neaiseka, aišku ir bandom dar sąlyginai neilgai, bet daugiau ir laukt nelabai begaliu - metai eina, o ir sausį turiu grįžti į darbą tai iki tol norėčiau iki tr sulakstyt, nes jau paskui niekas nebeišleis ir atostogų greitu laiku neduos... Šiandien kaip tik ruošiuosi Elis rašyti laišką, klausti kaip ten kas per FET būna, ko reikia pasiruošimui. Šiaip norėčiau nuvažiuoti tiesiai pasiimti snaigutės...   

Persikute  :yahoo:  :yahoo:  :clap:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __777__: 07 rugsėjo 2017 - 13:46
Persikute, wub.gif
sveikinam 4u.gif
Atsakyti

Sveikos merginos,

Jungiuosi ir aš prie laukiančių ir planuojančių vykti i Stambula.

Su memorial klinika susisiekta, liko tik susiplanuoti ir pirkti bilietus.

Gal galit parekomenduoti, su kuria koordinatore geriau draugauti ir kokį gydytoja rinktis Memorial klinikoje?

Atsakyti

Sveikos merginos,

Jungiuosi ir aš prie laukiančių ir planuojančių vykti i Stambula.

Su memorial klinika susisiekta, liko tik susiplanuoti ir pirkti bilietus.

Gal galit parekomenduoti, su kuria koordinatore geriau draugauti ir kokį gydytoja rinktis Memorial klinikoje?

O kuri koordinatorė jums atrašė? Nes kuri atrašė, ta jus ir kuruos. Gydytoją paprastai irgi paskiria. Lietuvaites, kiek teko girdėti, prižiūri Emre Turgut arba Yusuf (pavardės nebepamenu). Kuris gydytojas jus beprižiūrėtų, vistiek vaistų dozes skirs gydytojų konsiliumas.

Atsakyti

Atrase Elis, kam yra teke su ja bendrauti ar esat patenkintos? Norisi, kad viskas butu gerai sikart. 

Atsakyti
QUOTE(QueenZ @ 2017 09 07, 19:13)
<p>Sveikos merginos,</p><p>Jungiuosi ir aš prie laukiančių ir planuojančių vykti i Stambula.</p><p>Su memorial klinika susisiekta, liko tik susiplanuoti ir pirkti bilietus.</p><p>Gal galit parekomenduoti, su kuria koordinatore geriau draugauti ir kokį gydytoja rinktis Memorial klinikoje?</p>

Kada vykstat?Mes planuojam spalio pradzioj.Bendrauju su Mastura-ji fantastiška!!! wub.gif
Atsakyti

O kokia ji kalba sneka? As norejau anglu, todel Elis rasiau, bet pakeisciau, jei Mastura taip pat anglu kalba. Apie ja tikrai geri atsiliepimai. O skrendam kiek imanoma anksciau, laukiu atsakymo kuria ciklo diena reikia atvykti pirmai konsultacijai ir tada jau perkam bilietus.

Atsakyti

Mastura puikiai šneka angliškai taip pat. Man ir Mastura ir Elis labai patiko. Buvau pas Emre. Maolnus ir gražus vyras :)

Atsakyti

Mes su Elis bendravom. Super koordi atorė! Jokių priekaištų ir labai maloni.

Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 09 07, 21:36)
<p>Mastura puikiai šneka angliškai taip pat. Man ir Mastura ir Elis labai patiko. Buvau pas Emre. Maolnus ir gražus vyras smile.gif</p>

Jau geriau jis butu senas ir baisus biggrin.gif
Atsakyti