Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Persikute sveikinimai didziausi  :4u: aukit sveiki ir dideli !!!

Atsakyti
Persikute, labai labai sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 09 06, 17:39)
O aš jau džiaugiuosi sūneliu wub.gif Jis nuostabus! Ačiū turkams, jums ir šiai temai wub.gif

Kaip džiugu girdėti! Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Persikute valio valio valio! Mėgaukitės ir pratinkitės prie tėvų vaidmens!

Atsakyti
Gal kas lankotės pas Karpenko? Kiek kainuoja pas ja konsultacija su apziura?
Atsakyti

Mano gleivinė labai gera,man jį skirs,kad dominuojantis folis neiššoktų į priekį-jei gerai supratau..dvi savaitės maždaug prieš pradedant IVF...Ar yra kam taip skyrę?

Aš dėl tos pačios priežasties prieš IVF naudojau Climara. Pradėjau klijuoti 8 dienos po numanomos ovuliacijos (stebėjau su echo) t.y. 18 cd ir keičiau kas 48 val. suklijavau visus 3 pleistrus, kiek ir buvo liepusi Mastura ir 24 cd atėjo mmm. Tai man gavosi savaitė prieš mmm.

Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2017 09 07, 09:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Spurgycka" data-cid="71787882" data-time="1504708847"><div><p>Mano gleivinė labai gera,man jį skirs,kad dominuojantis folis neiššoktų į priekį-jei gerai supratau..dvi savaitės maždaug prieš pradedant IVF...Ar yra kam taip skyrę?</p></div></blockquote><p>Aš dėl tos pačios priežasties prieš IVF naudojau Climara. Pradėjau klijuoti 8 dienos po numanomos ovuliacijos (stebėjau su echo) t.y. 18 cd ir keičiau kas 48 val. suklijavau visus 3 pleistrus, kiek ir buvo liepusi Mastura ir 24 cd atėjo mmm. Tai man gavosi savaitė prieš mmm.
</p>

O šakės!Tai negalesiu pirkt lektuvo bilietu is anksto,jei climara keicia menesiu cikla blink.gif Ir turiu tik 4vnt pleistro-jei pritruks.....Gal kas turit parduot dar? Prasidės mano parkės dabar biggrin.gif
Atsakyti

Sveika, mano drauge turi dar viena CLIMARA 3,9mg pleistriuka, jeigu reikia

Atsakyti

Sveika, mano drauge turi dar viena CLIMARA 3,9mg pleistriuka, jeigu reikia

Atsakyti

O šakės!Tai negalesiu pirkt lektuvo bilietu is anksto,jei climara keicia menesiu cikla blink.gifIr turiu tik 4vnt pleistro-jei pritruks.....Gal kas turit parduot dar? Prasidės mano parkės dabar biggrin.gif

Bilietus galėsite pirkti tada, kai koordinatorė pasakys kada reikės užsiklijuoti pirmą pleistrą ir kiek tų pleistrų apskritai jums reikės. Iš principo Climara man niekaip neįtakojo mmm ciklo. Mano ciklas 23-26 d. tai ciklas su Climara buvo 23 d. Jei artimiausiais mėnesiais planuojate vykti į TR, galite jau dabar pasiklausti koordinatorės kiek pleistrų jums reikės ir be reikalo nesinervuosit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvatemala: 07 rugsėjo 2017 - 09:36
QUOTE(suVejeliu @ 2017 09 07, 10:06)
<p>Sveika, mano drauge turi dar viena CLIMARA 3,9mg pleistriuka, jeigu reikia
</p>

Paimciau!!Buciau dekinga jei bruksteltum i AZ kaip man ji prigriebt is tavo drauges😊
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 07, 09:05)
O šakės!Tai negalesiu pirkt lektuvo bilietu is anksto,jei climara keicia menesiu cikla blink.gif Ir turiu tik 4vnt pleistro-jei pritruks.....Gal kas turit parduot dar? Prasidės mano parkės dabar biggrin.gif

Mano atveju su climara ciklas sutrumpėjo - atėjo su climara 4d. po pietų, tai mm pradžia skaičiavos sekanti diena. Sunaudojau 2 pleistrus. Mastura buvo rašius, kad po 2-3 pleistrų turi ateit, t.y. po 4-6 dienų naudojimo.
Turėkit minty, kad kai prasideda mm vakare, naktį, tai naujo klijuot nebereikia, bet senąjį palikt, kad išbūtų 2 d. Nebent kitaip jums paskirtų. wub.gif

Spurgycka, nemanau, kad Jums pritrūks, jei turit 4 vnt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 07 rugsėjo 2017 - 10:55