Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 06, 16:44)
Ir prolaktinui nesvarbi diena?  Ne 7 DPO daroma kartu su PRG?

Nesvarbi, tik kartais mes juos daromės kartu su kitais tyrimais, kad nereikėtų daug kartų badytis, pvz su prg 7dpo arba 2-3cd su fsh ir lh

Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 06, 16:44)
Merginos,o Climara skiria nuo vidurio ciklo?

Man taip, nuo vidurio, kai pamatavo, kad gleivinė auga nepakankamai greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 06 rugsėjo 2017 - 15:55
QUOTE(KriuKriu @ 2017 09 06, 16:54)
Man taip, nuo vidurio, kai pamatavo, kad gleivinė auga nepakankamai greitai.

na Climara skiria skirtingais atvėjais, gleivinės auginimui per FET ir vieną ciklą prieš IVF, kaip ilgam protokole, pabaigoje ciklo, tai tuomet berods 3 ir užtenka, o kai per FET tai gali skirti nuo 2cd. iki...8sav tai reikia daug, bet brangiai gaunasi, geriau estrofem jeigu normaliai auga
Atsakyti
QUOTE(***Leila*** @ 2017 09 06, 12:32)
Gal kas nors zinote, kiek lyru kainuoja turkoskas Estrofem?
Arba gal zinote, kur butu galima rasti vaistuku kainas?

Kiek pamenu, Estrofem kainavo apie 12 lyrų.
Vaistų kainos:
http://www.ilacabak.com/
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2017 09 06, 17:11)
na Climara skiria skirtingais atvėjais, gleivinės auginimui per FET ir vieną ciklą prieš IVF, kaip ilgam protokole, pabaigoje ciklo, tai tuomet berods 3 ir užtenka, o kai per FET tai gali skirti nuo 2cd. iki...8sav tai reikia daug, bet brangiai gaunasi, geriau estrofem jeigu normaliai auga

Tiek per IVF, tiek FET aš gėriau ir estrofem, ir dar pleistrus prirašė, nes normaliai neaugo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 06 rugsėjo 2017 - 16:23
QUOTE(KriuKriu @ 2017 09 06, 17:13)

Tiek per IVF, tiek FET aš gėriau ir estrofem, ir  dar pleistrus prirašė, nes normaliai neaugo smile.gif

taip climara skiria gleivinės paauginimui prie estrofem arba vien tik climara, kadangi man su šviežiais nesodino tai nežinau kaip ten būtų buvę, bet paprastai stimuliuojantis tą ciklą gleivinė geriau auga, tai mažiau kada reikia

aš tik norėjau parašyti, kad skiria skirtingais tikslais, kad nemaišytų merginos, skiria ir ciklą prieš IVF
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Smagu, kad veiksmas vyksta, labai linkiu sėkmės 4u.gif

Spurgycka, Williux, jau kai būsit Tr, parašykit man a.ž. - papinkinsiu mirksiukas.gif

O aš jau džiaugiuosi sūneliu wub.gif Jis nuostabus! Ačiū turkams, jums ir šiai temai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 06, 12:38)
Sveikos,merginos. 4u.gif Gal yra vykstanciu i Memorial spali? ax.gif Jei tyrimai nepaves ir neras kokiu blogybiu,palnuojam spalio pradzioj vaziuoti paskutiniam pasispardymui pries klimaksa...Gal galit man kas nors primint-kuria ciklo diena geriausia daryti TTH ir T4 bei prolaktina? 4u.gif

Bet kurią cd. Tik prl iki 9.30 val nevalgius ir kavos negėrus, kempine nesitrynus ir 3 d su vyru nedraugavus
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 09 06, 17:11)

Mano gleivinė labai gera,man jį skirs,kad dominuojantis folis neiššoktų į priekį-jei gerai supratau..dvi savaitės maždaug prieš pradedant IVF...Ar yra kam taip skyrę?
Atsakyti
Merginos gal kas is Jusu turetu parduoti/paskolyti iki spalio pradzios pleistra CLIMARA 3,9mg.????Reikia tik 2 vienetu,blogiausiu atveju nors 1vnt.Buciau labai,labai dekinga🙏
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 09 06, 17:51)
Merginos gal kas is Jusu turetu parduoti/paskolyti iki spalio pradzios pleistra CLIMARA 3,9mg.????Reikia tik 2 vienetu,blogiausiu atveju nors 1vnt.Buciau labai,labai dekinga🙏

As turiu,bet ziuriu vieno galiojimas jau pasibaige,kito man reikes paciai,gal viso nesunaudosiu,bet kiek man jo reiks-suzinosiu tik kita savaite...
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2017 09 06, 17:39)

Spurgycka, Williux, jau kai būsit Tr, parašykit man a.ž. - papinkinsiu  mirksiukas.gif
O aš jau džiaugiuosi sūneliu wub.gif Jis nuostabus! Ačiū turkams, jums ir šiai temai wub.gif

Kaip smagu!!!Sveikinimai dideliausi tapus MAMA!! wub.gif
Atsakyti

Persikute, kokios dziugios naujienos! Didziausi sveikinimai!  :wub:  Aukit sveiki ir laimingi!  :4u:  :4u: 

Atsakyti
Persikute, sveikinimai nuoširdžiausi wub.gif wub.gif 4u.gif
Tegul sočios dienos ir ramios naktys pas jus būna 4u.gif wub.gif
Atsakyti