Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

su tuo neatvažiavimu nuvežti į oro uostą, tai jau ne pirmas ir kaip suprantu ne paskutinis kartas. tikrai geriau apsidrauskit laiką ankstesnį pasakę.
Atsakyti

Na ka, parašiau vakar nakti Masturai. Aprasiau gan detaliai visa vargo istorija su tyrimu rezultatais ir pan. Kiek laiko panašiai būna, kol atsako? Jau nekantru, ka gi man pasiulys.. :)

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 02, 16:26)
<p>Na ka, parašiau vakar nakti Masturai. Aprasiau gan detaliai visa vargo istorija su tyrimu rezultatais ir pan. Kiek laiko panašiai būna, kol atsako? Jau nekantru, ka gi man pasiulys.. smile.gif</p>

Mum gan greitai atsake, pasiulys atvykti i konsultacija smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 02 02, 17:26)
<p>Na ka, parašiau vakar nakti Masturai. Aprasiau gan detaliai visa vargo istorija su tyrimu rezultatais ir pan. Kiek laiko panašiai būna, kol atsako? Jau nekantru, ka gi man pasiulys.. smile.gif</p>

Bent Elis tai valandos bėgy atsako, Mastura irgi manau greit turetu 😊
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2017 02 02, 15:39)
su tuo neatvažiavimu nuvežti į oro uostą, tai jau ne pirmas ir kaip suprantu ne paskutinis kartas. tikrai geriau apsidrauskit laiką ankstesnį pasakę.

Aciu Jums visoms. Supratau, prasysiu, kad atvaziuotu pasiimti is viesbucio anksciau smile.gif
Dar turiu siek tiek neaiskumu su skrydziu.. Uzsakinejau bilietus per skrendu.lt . Gavau patvirtinima, uzbaigiau registracija. Gavau info apie skrydi ir bilieto numerius. Skambinau i informacija, pacius bilietus sake, kad gausiu oro uoste. Nejauku kazkaip.. Kur as ten tu bilietu ieskoti turesiu?
Nesu keliauninke, taigi viskas labai jau neaisku. Pagelbekite dar karta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 02, 19:24)
Aciu Jums visoms. Supratau, prasysiu, kad atvaziuotu pasiimti is viesbucio anksciau  smile.gif
Dar turiu siek tiek neaiskumu su skrydziu.. Uzsakinejau bilietus per skrendu.lt . Gavau patvirtinima, uzbaigiau registracija. Gavau info apie skrydi ir bilieto numerius. Skambinau i informacija, pacius bilietus sake, kad gausiu oro uoste. Nejauku kazkaip.. Kur as ten tu bilietu ieskoti turesiu?
Nesu keliauninke, taigi viskas labai jau neaisku. Pagelbekite dar karta  wub.gif

Akutina, labai paprasta. Nuvyksit į oro uostą (jūs iš Rygos,taip?), tik įžengiat pro duris-iškart matysit visą eilę registracijos langelių ir didelįTV ekraną. Nueinat prie ekrano ir pažiūrit savo skrydį. Bus užrašyta "17.00 Kiev 8-10" (čia pvz.), vadinasi į jūsų skrydį registruos 8,9 ir 10 langeliai. Kai tik langelio ekrane užsidegs jūsų skrydis didelėm raidėm KIEV, einat su lagaminais ir paduodat savo pasus. Mergaite paims bagažą, patikrins pasus ir išduod jums bilietus. Ir viskas. Einat toliau su bilietais 😊

vartotojo įkelta nuotrauka

Nepamiršk iš ryto užsiregistruoti skydžiui internetu (check in), pasirinkit vietas lektuve prie lango smile.gif nes automatiskai paskiria tikrai ne geriausias vietas 😊 check in gali atlikti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 02 vasario 2017 - 18:40

Hmm tai beveik para praėjo, bet neatsakė dar nieko.. kažin rašyt vėl?..

Atsakyti
Kramune, skrendu is Vilniaus. Bet, daug maz viska supratau. Tik ka reiskia tas (check in)??
Bandziau nueiti pagal tavo nuoroda, bet ten viskas angliskai. Tamsus miskas blink.gif
O as ta check in galiu atlikti tik ryte pries skridi? Ir gal galetum man viska issamiau paaiskinti i AZ. Manau, kad kitoms tai mazai idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 02 02, 20:03)
Kramune, skrendu is Vilniaus. Bet, daug maz viska supratau. Tik ka reiskia tas (check in)??
Bandziau nueiti pagal tavo nuoroda, bet ten viskas angliskai. Tamsus miskas  blink.gif
O as ta check in galiu atlikti tik ryte pries skridi? Ir gal galetum man viska issamiau paaiskinti i AZ. Manau, kad kitoms tai mazai idomu  4u.gif

Parašysiu tau a.ž. 😊
Atsakyti
Pagre,kaip jautiesi pupo? 😶🙄 gal jauti kokius pozymius? nestuke.gif paprasta testuka darysi, ar lauksi hcg dienos?
Atsakyti
Merginos, kas susidure su MTHFR ( vel prie jo griztu)
Ka reiskia mano ats? Cia reiskia kad ta nesamone yra? unsure.gif ar cia nieko tokio...

Jei yra, tai man kuo skubiau registruotis pas gydytoja ir ieskotis specialiu vitaminu?

Patient is heterozygous for MTHFR 677C>T risk allele - CT heterozygous genotype. There were no other risk alleles detected for VTE.

Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2017 02 02, 20:18)
Pagre,kaip jautiesi pupo? 😶🙄 gal jauti kokius pozymius?  nestuke.gif  paprasta testuka darysi, ar lauksi hcg dienos?

Nzn, lyg antra diena kaip per mm pamaude, dabar patempia kartais pilvo apacia ar sona, bet bijau, kad cia labiau mano fantazija dirba, nei realus pojuciai. Seip nieko daugiau, net krutine nieko... neramu siek tiek, bet ka cia padarysi, tik laukti belieka unsure.gif
O del testo kol kas laikausi - nenoriu sau nervu gadintis rolleyes.gif
O kaip tu PUPO jautiesi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 02 vasario 2017 - 21:00
QUOTE(Pagre @ 2017 02 02, 22:08)
Nzn, lyg antra diena kaip per mm pamaude, dabar patempia kartais pilvo apacia ar sona, bet bijau, kad cia labiau mano fantazija dirba, nei realus pojuciai. Seip nieko daugiau, net krutine nieko... neramu siek tiek, bet ka cia padarysi, tik laukti belieka  unsure.gif 
O del testo kol kas laikausi - nenoriu sau nervu gadintis  rolleyes.gif
O kaip tu PUPO jautiesi?  ax.gif

aš jaučiuosi taip pat,kaip tu 💗 Šiaip jau aš visada požymius jaučiau-ir per sėkmingą,ir per nesėkmingą ivf 😂 tai dabar irgi jaučiu 😄Pilvo apačią maudena, kaip prieš mmm, sudilgčioja kartais, gimda tokia jaučiasi įtempta. Bet suprantu, kad tai gali būti crinone įtaka,nes jis dirgina gleivinę. Krūtinė kaip niekur nieko. Aną kartą per sėkmingą ivf vienas iš požymių man buvo nugaros skausmas,dabar nieko neskauda. Ir su kantrybe pas mane blogai.. aš jau vakar dariau testą, aišku neigiamas 😂 ryt-poryt vėl darysiu 😊 aną kartą man 7dpi vakare jau rodė 😊 aš neturiu kantrybės išlaukti iki hcg 😶😶
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 02 vasario 2017 - 21:26