Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos mergino.Noriu paprasyti pagalbos!Labai skubiai reikalingi pleistrai CLIMARA 3.9 mg.Gal kas turetumet parduoto????O gal kas esat siuo metu Tr ir neuzilgo skrisit i Lt,gal iseitu nupirkti??? Labai prasau,gal kas galesit padeti!!🙏🙏
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 09 05, 17:26)
Sveikos mergino.Noriu paprasyti pagalbos!Labai skubiai reikalingi pleistrai CLIMARA 3.9 mg.Gal kas turetumet parduoto????O gal kas esat siuo metu Tr ir neuzilgo skrisit i Lt,gal iseitu nupirkti??? Labai prasau,gal kas galesit padeti!!🙏🙏

Turiu vieną unsure.gif
Atsakyti
Bernadeta,brangioji! Aciu tau labai!Kiek dienu ta viena pleistra reikia/galima nesioti???
Atsakyti

Sekmes, lauksim griztant su puikiu rezultatu!

Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 09 05, 20:52)
Bernadeta,brangioji! Aciu tau labai!Kiek dienu ta viena pleistra reikia/galima nesioti???

Jei gerai pamenu, 2 dienas. Tada nuimi ir klijuoji ant kitos rankos. Man lyg trijų užteko unsure.gif bet gal gydytojas individualiai paskiria unsure.gif

Pagalvojau, dabar daug lietuvių bus stambule, į kašį važiuos, galėtų visoms vaistų privežt biggrin.gif

P.s. dar turiu antibiotikų, jei kam reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 06 rugsėjo 2017 - 07:38
Sveikute,Bernadeta!O cia vienas pleistras,ar viena dezute??😊Kuriame mieste tu gyveni?? Jei tik vienas pleistras as vustiek ji nupirksiu.Gal dar kas atsiras kas galetu pagelbeti??
Man skubiai reikia CLIMARA 3,9mg pleistr!! Gal dar kas turetu parduoti🙏🙏🙏
Atsakyti

Sveikos , ar turi kas parduoti leidziamo progesterono?

:)

Atsakyti
Gal kas nors zinote, kiek lyru kainuoja turkoskas Estrofem?
Arba gal zinote, kur butu galima rasti vaistuku kainas?
Atsakyti
Sveikos,merginos. 4u.gif Gal yra vykstanciu i Memorial spali? ax.gif Jei tyrimai nepaves ir neras kokiu blogybiu,palnuojam spalio pradzioj vaziuoti paskutiniam pasispardymui pries klimaksa...Gal galit man kas nors primint-kuria ciklo diena geriausia daryti TTH ir T4 bei prolaktina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Leila*** @ 2017 09 06, 12:32)
Gal kas nors zinote, kiek lyru kainuoja turkoskas Estrofem?
Arba gal zinote, kur butu galima rasti vaistuku kainas?

ilactr.com žiūriu kainas, bet realiai būna šiektiek daugiau, kartais mažiau, matyt nuo vaistinės priklauso. pvz clexane 0,4 rašo, kad 101 lyra, o vaistinėj man su nuolaida gavosi 100, o šiaip 110 sakė, taip pat folbiol rašo 7,21 o aš mokėjau 10 su nuolaida, ir progestan ten rašo pigesne kaina, anksčiau labiau atitiko kainos, dabar visur vaistinėse subrangę, o ten liko tiek pat

Papildyta:
QUOTE(Spurgycka @ 2017 09 06, 12:38)
Sveikos,merginos. 4u.gif Gal yra vykstanciu i Memorial spali? ax.gif Jei tyrimai nepaves ir neras kokiu blogybiu,palnuojam spalio pradzioj vaziuoti paskutiniam pasispardymui pries klimaksa...Gal galit man kas nors primint-kuria ciklo diena geriausia daryti TTH ir T4 bei prolaktina? 4u.gif

šiems tyrimams diena nesvarbi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 06 rugsėjo 2017 - 11:57
QUOTE(emirra @ 2017 09 06, 08:17)
Sveikute,Bernadeta!O cia vienas pleistras,ar viena dezute??😊Kuriame mieste tu gyveni?? Jei tik vienas pleistras as vustiek ji nupirksiu.Gal dar kas atsiras kas galetu pagelbeti??
Man skubiai reikia CLIMARA 3,9mg pleistr!! Gal dar kas turetu parduoti🙏🙏🙏

Vienas pleistras likęs unsure.gif Vilnius.
O kada tau reikia? Gal parvežtų dar kas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 06 rugsėjo 2017 - 15:40
QUOTE(ailima @ 2017 09 06, 12:46)
ilactr.com žiūriu kainas, bet realiai būna šiektiek daugiau, kartais mažiau, matyt nuo vaistinės priklauso. pvz clexane 0,4 rašo, kad 101 lyra, o vaistinėj man su nuolaida gavosi 100, o šiaip 110 sakė, taip pat folbiol rašo 7,21 o aš mokėjau 10 su nuolaida, ir progestan ten rašo pigesne kaina, anksčiau labiau atitiko kainos, dabar visur vaistinėse subrangę, o ten liko tiek pat

Papildyta:

šiems tyrimams diena nesvarbi  4u.gif

Ir prolaktinui nesvarbi diena? Ne 7 DPO daroma kartu su PRG?
Merginos,o Climara skiria nuo vidurio ciklo?
Atsakyti