Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(nefifi @ 2017 08 29, 15:31)
Tai mes irgi buvom toj pačioj atstovybėj ir pirkom tiesiogiai per Turkish. Tai gavos, kaip gavos, labai į minusą nuėjom smile.gif
Nebent buvo pirktas tas paketas (jie gi ten 3 skirtingus paketus turi), kur gali pasikeisti.

Mūsų pigiausi buvo bilietai ir keitėm. Kaip Tamsi bijūnė ir sako - moki nedidelę baudą ir keiti. Bet tik tiek, kad būna į tą konkretų lėktuvą, į kurį nori gauti bilietą, tik brangiausi bilietai likę, tai tada skirtumą kainos dar reikia primokėti. Dėl tos priežasties ir mums ne pigiai bilietai gavosi. Aišku galėjom į kitos d skryžius keistis, bet jau taip norėjosi namo... tai į artimiausią skrydį ir pasikeitėm nežiūrėdami, kad tik brangiausi bilietai likę. Beja, man rodos, kad jei, turint bilietą į dvi puses , atgal nusipirksi kitą bilietą, tai už neatėjimą į lėktuvą tuo atgaliniu skrydžiu baudą dar priskaičiuos. Nesu tikra ar tikrai taip su Tr airlines . Bet kažkur esu taip girdėjusi
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 08 30, 02:18)
Jei viskas tvarkoj, įsodinimą daro iškart. Nedaro nebent dėl hiperstimuliacijos saugant moters sveikatą. Arba  jei užsisakote embrionų ląstelių chromosomų tyrimą - PGS. Jis trunka 2 savaites, tai belieka juos šaldyti ir atvykti įkėlimui kitą kartą.
Bet į 2 savaites neina tilpt, jei pas juos pradedi nuo pat pradžių. Nes punkcija kokią 12 ciklo dieną, +5 dienos embrionų auginimui iki blastučių ir tada žiūri ką daryti. Nebent tartis, kad stimuliuotis pradėti namuose ir atvykti vėliau.

Girdėjau, kad kai kurios tų 5 d po punkcijos ten nebetupi tr. Skrenda iškart į lt, jei nutarta pgs daryti. Mat iki rugsėjo dar ir po pgs spėdavo tame c įsodinti, o dabar jei daro pgs, tai tik kitame c sodina. Tai tos, kurios nelaukia 5 d, rizikuoja tuo, kad, blastukams neužaugus tinkamiems pgsui ir šaldymui, išvis liks be įsodinimo, nors būna tokie blastukai ir nestuke.gif duoda
Papildyta:
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 08 30, 08:46)
Gal kam įdomu gonalis Idil vaistinėje šalia klinikos su nuolaida kainuoja 260 lirų wub.gif

Gal tiek visada ir kainavo? Visasa virš 70€ gaudavosi. O kiek čia dabar išeina?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
perleidziu nepanaudotus vaistukus:
1. Estrimax 2 mg, galioja iki 2019 04, 5 vnt po 28 tab. 1 vnt kaina- 6 eur;
2. Crinone gel 8%, galioja iki 2018 07 men. 1 dezute (15 vnt) - 30 eur ;
3. Intralipid 20 % 100 ml, galioja iki 2018 03 men, 4 vnt., 1 vnt kaina - 10 eur.
4. Cyclo-Progynova, galioja iki 2020 06, 3 vnt., 1 vnt kaina- 2 eur.
Rasykite i az.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glue: 01 rugsėjo 2017 - 13:35
QUOTE(tapsnokle @ 2017 08 30, 15:35)
Aciu Tau uz info! Man darys genetini tyrima,nezinau kuo ten skirias PGS  ar PGD..

Turbūt darys pgs. Tik turkai jį pgd vadina. Tai kai tikrina ar blastuke chromosomos susijungę taisyklingai, nėra klaidų tose chromosomose. O tikrąjį pgd dažniausiai daro ne tiems, kas pastoti negali, o tiems, kas turi vaikelių su genetinėmis ligomųs, patys serga kokia genetine liga ar artimoje giminėje yra sergama tokia liga. Tai pgd tyrimo metu tos konkrečios ligos ieško
Papildyta:
QUOTE(ChikiPau @ 2017 08 31, 10:07)
Ar galite paaiskinti kas yra PGD ir PGS ir kuom jie skiriesi? Kada atliekami ir ar visiems?  4u.gif

Jau paaiškinau. Tikiuosi teisingai ir suprantamai. O tr pgs daro jei moteriai 38 m ar daugiau, jei kurio nors iš sutuoktinių blogi kariotipai, jei dėl kitų priežasčių įtaria, kad problemos gali būti chromosomose pvz jei visiškai nėra jokių kabliukų kodėl pora nepastoja arba persileidimai, kai tai įvyksta ne dėl afs ar kitų paaiškinamų priežasčių
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 09 01, 11:55)
Turiu vieną pleistrą... ax.gif

Ačiū 4u.gif , turėsiu omenyje, bet turiu dar 2 pleistrus gauti blink.gif
Merginos, gal kas dar turit help.gif
Tikrai neliksiu skolinga, kaina nesvarbi...
Atsakyti

Gal tiek visada ir kainavo? Visasa virš 70€ gaudavosi. O kiek čia dabar išeina?

Be nuolaidos jo kaina apie 400 lirų

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Rudsiuke @ 2017 09 01, 15:42)
Ačiū 4u.gif , turėsiu omenyje, bet turiu dar 2 pleistrus gauti  blink.gif
Merginos, gal kas dar turit  help.gif
Tikrai neliksiu skolinga, kaina nesvarbi...

Mano pleistras dvigubai intensyvesnis, bet ir dvigubai didesnis. Climara forte 7,8mg, dydis 25cm2. Gali paklaust pas gyd., gal tiktų persikirpti per pusę? Jei negautum, gal būtų išeitis.
Atsakyti
QUOTE(KriuKriu @ 2017 09 01, 19:11)
Mano pleistras dvigubai intensyvesnis, bet ir dvigubai didesnis. Climara forte 7,8mg, dydis 25cm2. Gali paklaust pas gyd., gal tiktų persikirpti per pusę? Jei negautum, gal būtų išeitis.

Tikrai, dėkui už mintį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ChikiPau @ 2017 09 02, 13:47)
LaMona, tikriausiai negavote mano paskutines az. Nesuprantu kas ne taip su tom az, parasau, issiusta raso, bet veliau jos nebelieka  blink.gif

Atrodo negavau. Ir kitos mergaitės samo, kad su až kažkas blogai sm

Oi gavau žinučių. Ir jūsų, ir dar kitų, bet man nerašė, kad yra naujų. Einu dabar visų skaityti. Turbūt tik ryt spėsiu atrašyti. Ar kas skubaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 02 rugsėjo 2017 - 18:20

Merginos, gal kas turite parduoti Crinone? Paimciau net kelias pakuotes. Jei kas turite, parasykite az prasau.

Atsakyti

Sveikos merginos :4u:  Seniai jau čia bebuvau užklydus, turėjau reikalų su pirmagymiu  :wub: bet jau tikriausiai atėjo laikas važiuoti pasiimti snaigutės. Gal kas iš jūsų ruošiates FET? Ar teisingai supratau, kad jau Elis grįžus?

Atsakyti
QUOTE(__777__ @ 2017 09 04, 11:24)
<p>Sveikos merginos 4u.gif  Seniai jau čia bebuvau užklydus, turėjau reikalų su pirmagymiu  wub.gif bet jau tikriausiai atėjo laikas važiuoti pasiimti snaigutės. Gal kas iš jūsų ruošiates FET? Ar teisingai supratau, kad jau Elis grįžus?</p>

Sveikute mirksiukas.gif
Matytas nick'as smile.gif
Taip, Elis yra jau grizusi, bet girdejau, kad laukiasi antro, tai vel greiciausiai iseis greit nestuke.gif
Mes taip pat supuojam turkiska lelyte 5men. lady.gif
Ar vyksit i konsultacija ir apziura pries FET?
Beje, as turiu dar likusiu turkisku vaistuku, jeigu kartais reiktu, parduociau turkiskom kainom + siuntimas. Ziuresim, gal antras uzkibs naturaliai, o jei ne, tai tuomet jau tu vaistuku galiojimas bus pasibaiges, tad noreciau issiparduoti, gaila po to butu tiesiog ismesti... Gal domina?
Turiu:
Glifor - 1dezute;
Folbiol - 3dezutes;
Parol - 1dezute (nepilna);
Estrofem - 7dezutes;
Rulid - 1dezute (nepilna);
Prednol - 1dezute (nepilna);
Chrinone gelis - 35vnt.
Atsakyti

Aš ruošiuosi FET. Šiandien antra ciklo diena, kitą ciklą norėčiau važiuoti pasiimti mūsų vienintelės snaigutės. Taip vyrui ir sakiau - jei Tu nieko prieš, planuoju kitą mėnesį pastoti :D.

Dabar pradėjau galvoti - gal ką nors

dar spėčiau padaryti papildomo? Turkai nieko nerekomendavo, išskyrus standartinius tyrimus. Gal endo scratch? Gal pas Karpenko užsirašyti dar? Pirmas IVF su šiaip sau embrionukais pavyko, antras su top blastute ne. Per pirmą visiem rašydavo aspiriną, gal tame reikalas. O gal čia sliekų ieškojimas...

Vienu žodžiu esu ir pakylėta ir pasimetusi :D

Atsakyti