QUOTE(Akutina @ 2017 01 31, 20:31)
P.S. Pagre, Kramune, laikau uz Jus suspaustus kumstukus.
Ačiū
Akutina,aš irgi esu bailė,ir net labai. Skrendu retai, užtai kaskart stresuoju. Vien del to skridau su vyru FET, nors galėjau viena skristi laisvai 😆
Tikrai paguosiu-kaip ir Pagre sako-kai jau nuvažiuoji iki oro uosto, niekas nebebaisu. Matai aplink gerai nusiteikusius žmones,stiuardės lėktuve šypsosi, neša kavą, arbatą, maistą-kažkaip ta atmosfera labai gerai nuteikia.
Ir mes skridom per Kijevą ir pirmyn,ir atgal. Tas persėdimas tik atrodo ilgas-realiai išlipom iš lėktuvo,praėjom kontrolę ir liko 10 min.iki laipinimo į kitą. Vos į tualetą spėjau nulėkt.
Agal ir mes skridom labai anksti-6.55 buvo skrydis, registracija 4.55, bet as prasiau Saltanado, kad vairuotoją atsiųstų anksčiau, nes aną kartą mūsų išvis nepaėmė,kitą kartą vėlavo 😄 tai dabar labai punktualus vaikinukas buvo,sutarėm 3 val.prie viešbučio,o jis pusę 3 jau laukė 😄
Su viešbučiu mes labai paprastai-iš vakaro sutarėme,kur paliksiu kambario kortelę ir viskas, net pusryčių dėžutes mums įdėjo, tad oro uoste ramiai papusryčiavom 😍
Jeigu jūsų skrydis 6val, registracija į skrydį prasidės 4val. Tikrai patariu iš viešbučio išvažiuot anksčiau,nes kol susirasit kur eiti oro uoste,o jeigu dar didelė eilė bus,paskui visokios daiktų patikros,pasų kontrolės,ir visur eilės...o jeigu vairuotojas užvėluos?nerizikuokit...mes aną kartą vos spėjom į lėktuvą,mus paskutinius priėmė ir atburbėjo, kad vėluojam, bėgom per visą oro uostą be kvapo. O atvykom kaip tik ant registracijos. Žodžiu geriau mažiau streso mano nuomone.
Sėkmės!! Viskas bus gerai!
O dėl kalbos tai nesuk sau galvos-klinikoj susikalbėsi, nes yravkalbančių rusiškai ir angliškai,o kitur kalbos tau neprireiks,nes jie nekalba jokia kalba apart turkų 😂😂