Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Merginos,
SOS!
Pasakykite kur darėtės laparaskopiją ir gavote vaizdo įrašą?
Ačiū
Atsakyti
Turkai liepe susileisti lucrin depot 3.75 mg, nes E2 labai sokineja, bet iskilo problema is kur jo man gaut. Bet radau diskusija, kad tai tas pats diferelinas Lietuvoje. Kaip manot, ar man paprasta gine gali israsyt recepta ir ar yra parduotuvese jo pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2017 07 26, 09:06)
Turkai liepe susileisti lucrin depot 3.75 mg, nes E2 labai sokineja, bet iskilo problema is kur jo man gaut. Bet radau diskusija, kad tai tas pats diferelinas Lietuvoje. Kaip manot, ar man paprasta gine gali israsyt recepta ir ar yra parduotuvese jo pirkt?

Aš kaip tik dabar jį leidžiuosi ir laikiu-nesulaukiu mm. Man juos paskyrė turkai, tik ne 3,75 mg o 5 mg. Aš dar paklausiau ar čia tas pats kas diferelinas, tai man atsakė, kad būtent Lucriną turiu leistis. Tad skirtumo nžn. Vaistą parsivežiau iš TR. Vaistų lapelis turkiškai, tai nelabai ką suprantu.

Atsakyti
Gal yra šiuo metu kas nors TR ir galėtų parvežti lucrin 3,75 mg. Skolinga tikrai nelikčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2017 07 24, 09:47)
Merginos,
SOS!
Ačiū

Merginos darydavo Grybo g. pas Mečėjų.
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2017 07 24, 10:47)
Merginos,
SOS!
Ačiū

Pirmą kartą Antakalnio ligoninėj pas Mačėjų. Su siuntimu kompensavo valstybė.
Antrą kartą 2016 m. dariausi Northway pas Žiobaką, tuo pačiu ir histeroskopiją. Kitur buvo labai ilgos eilės arba nedarė vaizdo medžiagos. Gyd. sutvarkė popierius ir valstybė kompensavo apie 80%.

Atsakyti
ai, bet Antakalnyje nedarė jokių foto ar video, neprašiau. Northway darė.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2017 07 27, 12:40)
Merginos darydavo Grybo g. pas Mečėjų.

Ačiū jums už atsakymą!
Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2017 07 27, 14:12)
Pirmą kartą Antakalnio ligoninėj pas Mačėjų. Su siuntimu kompensavo valstybė.
Antrą kartą 2016 m. dariausi Northway pas Žiobaką, tuo pačiu ir histeroskopiją. Kitur buvo labai ilgos eilės arba nedarė vaizdo medžiagos. Gyd. sutvarkė popierius ir valstybė kompensavo apie 80%.

Ačiū labai.
Atsakyti

Akutina, labai tave užjaučiu, stiprybės, tikėk, kad sekantis tavo šansas ! Pati labai bijau dabar, nes irgi po PGD tik 1 lieko, ir sekantį mėnesį laukia tas vienintelis mano FET. Todėl labai tave suprantu, nes toks ilgas kelias praeitas, ir atrodo jau va vienas stipruolis viską atlaikė liko jam tik įsitvirntini, ir labai gaila kai taip neįvyksta ir nelabai aišku kodėl ;(

Kriukriu - Kažką praleidau matyt, ar galima kažkaip kompensuotis IVF Turkijoje?

Atsakyti

Pagre, kadangi ruošiuosi FET, ta prasme kol kas morališkai labiau, nes TR man jokių spec nurodymų nedavė, tik liepė sulaukti mm, tada 2CD pasidaryti echo, kraują ir tada jau praneš kas toliau. Kaip manai gal man irgi verta kažkaip pasikonsultuoti ir pagerti kažko kaip tu? Nieko nežinau apie ta Karpenko, specializuojasi šiuose reikaluose?

Atsakyti

Pagre, kadangi ruošiuosi FET, ta prasme kol kas morališkai labiau, nes TR man jokių spec nurodymų nedavė, tik liepė sulaukti mm, tada 2CD pasidaryti echo, kraują ir tada jau praneš kas toliau. Kaip manai gal man irgi verta kažkaip pasikonsultuoti ir pagerti kažko kaip tu? Nieko nežinau apie ta Karpenko, specializuojasi šiuose reikaluose?

Atsakyti
Gal yra vykstanciu i Memorial spalio pradzioj? mirksiukas.gif
Atsakyti