Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(KriuKriu @ 2017 07 12, 18:30)
Ačiū  4u.gif
Pasiskambinau, situacija dabar tokia, kad šiuo metu kompensavimo nevykdo, nes Vilniaus atstovybei nepatvirtintos kažkokios naujos taisyklės ir jie kol kas negali išrašinėti tų specialių ligoniams bilietų. O paprastai pirkti bilietai tikrai netinka ir jų kompensavimo nebus.

Gal galite papasakoti plačiau apie kokią kompensaciją kalbate ir kas ją teikia? Ar teisingai supratau, kad kompensuojama bilietų kaina ar jos dalis skrendant IVF į Turkiją? ax.gif
Atsakyti

Vis dar turiu 9 dezutes Crinone gelio.  :4u:​ 

Rasykite AZ. Kaunas.

Atsakyti
Akutina, norisi Jus paguosti ir pasakyti ką nors gero, kas palengvintų Jūsų patiriamus išgyvenimus.. tačiau žinau, kad nėra tokių žodžių.. Labai linkiu išliūdėti savo širdies skausmą ir atrasti savyje jėgų ir tikėjimo, kad pabaiga vis dėl to būtų - LAIMINGAS SVAJONĖS IŠSIPILDYMAS 4u.gif

QUOTE(Akutina @ 2017 07 12, 11:25)
<p>Sveikutes, mergytes  4u.gif  As su prastom naujienom. Nepasiseke ir sis kartas. Turejau tik viena stipruoli po PGD. Deja, nebuvo net implantacijos. Kraujuka nuleidau dar uzvakar. Atsakymas hcg maziau 1. Turkai liepe krauja priduoti tik siandien. Tai pakartojau tyrima dar ir siandien, nes nuo uzvakar negaunu atsakymo is Masturos ar nutraukti palaikyma. Keista situacija ir visai nebudinga rimtai klinikai. Suprantu, kad Mastura atostogose, bet ka man daryti?  huh.gif  Savavaliskai nutraukti hormonu vartojima, ar ir toliau nuoditis?  hmm.gif 
Liksiu sarasiuko apacioje visam laikui, bet kumstukus laikysiu nuolat uz jus visas. Jus visos nuostabios ir tapsite geriausiomis mamomis  4u.gif 

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 07 12, 11:25)
<p>Sveikutes, mergytes  4u.gif  As su prastom naujienom. Nepasiseke ir sis kartas. Turejau tik viena stipruoli po PGD. Deja, nebuvo net implantacijos. Kraujuka nuleidau dar uzvakar. Atsakymas hcg maziau 1. Turkai liepe krauja priduoti tik siandien. Tai pakartojau tyrima dar ir siandien, nes nuo uzvakar negaunu atsakymo is Masturos ar nutraukti palaikyma. Keista situacija ir visai nebudinga rimtai klinikai. Suprantu, kad Mastura atostogose, bet ka man daryti?  huh.gif  Savavaliskai nutraukti hormonu vartojima, ar ir toliau nuoditis?  hmm.gif 
Liksiu sarasiuko apacioje visam laikui, bet kumstukus laikysiu nuolat uz jus visas. Jus visos nuostabios ir tapsite geriausiomis mamomis  4u.gif 
Prisipirkau daug vaistuku, kurie dabar nereikalingi:

Crinon 9 pakeliai;
Leidziamas progesteronas 2 pak. Ir 2 svirkstai;
Estrofem 2 pilni pakeliai ir 1 tik pradetas;
Rulid 6 tabletes;
Prednol 12 tableciu.

Viska parduosiu turkiskom kainom. Kaunas.</p>

Labai užjaučiu
Stiprybės
Laikykitės 4u.gif

Tiesa, dėl Masturos: aišku ji žinojo kada jūs rašysite ir kad ji tuo laiku atostogaus, tai tikrai gražu būtų buvę, jei jums iš anksto būtų davusi kitos koordinatorės kontaktus į kurią kreiptis. Mes kiekvienas turim teisę į atostogas, todėl suprantama. Bet jūs ant jos labai nepykit: aš žinau, kad ji yra išvažiavusi pas tėvus, tai gal ten telefono ryšio nėra, gal ji tikėjosi, kad bus, o nėra. Ar jums rodo, kad ji prisijungusi prie viber?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 14 liepos 2017 - 05:28
QUOTE(LaMona @ 2017 07 14, 06:24)
Labai užjaučiu
Stiprybės
Laikykitės 4u.gif

Tiesa, dėl Masturos: aišku ji žinojo kada jūs rašysite ir kad ji tuo laiku atostogaus, tai tikrai gražu būtų buvę, jei jums iš anksto būtų davusi kitos koordinatorės kontaktus į kurią kreiptis. Mes kiekvienas turim teisę į atostogas, todėl suprantama. Bet jūs ant jos labai nepykit: aš žinau, kad ji yra išvažiavusi pas tėvus, tai gal ten telefono ryšio nėra, gal ji tikėjosi, kad bus, o nėra. Ar jums rodo, kad ji prisijungusi prie viber?

Duokit tai Masturai nors truputi pailset-ir taip ji praktiskai gyvena darbe-man net per iseigines savo rasydavo ir padedavo kontroliuot procesa-nerealaus nuostabumo zmogus!! wub.gif
Atsakyti

Jau viskas gerai. Su Mastura susisiekiau ir netgi daktaras Emre skambino. Siuo metu jie mano, kad problema gali buti gleivines jautrume. T.y. reikia ieskotis imuniniu bedu. Sake, kad embrionas buvo puikiausios kokybes ir labai gerai atsilo, kad visos salygos buvo pacios palankiausios nestumui. Israse daug nauju tyrimu, sudare nauja gydymo plana ir t.t.  Tik siuo metu as nesu pasiruosusi nei fiziskai, nei moraliskai, nei finansiskai.  :huh2: 

P.S. Mielosios, gal cia yra daugiau nelaimeliu, panasiu i mane? Gal galite man atsakyti, kada tureciau tiketis susirgti po FET? Palakymo atsisakiau pries 2 dienas, bet nieko nematyti  :hm: . Netgi visi skausmai ir tempimai pasibaige  :hm:​ 

Atsakyti

Akutina, man dziugu, kad vilties yra ir tai svarbiausia. Duok sau laiko atsitiesti, sustipreti ir vel kovoti  :4u: tiek mintimis, tiek sirdimi visada busiu su kiekviena is jusu, kurios dar tik kelyje link savo taip laukiamu ir issvajotu stebuklu.  :wub: Nepasiduok, mergyt, jei tik gali  :oro_buckis:   

Del mm atkeliavimo, manau savaites ar keliu begy turetu pasirodyti, kai org isivalys nuo hormonu, bet jei neramu pasiklausk Turku.

Kas liecia imuniniu, tai neturiu tokios patirties is detaliu analizu, bet po nepavykusio IVF LT as kreipiausi i gydytoja Karpenko ir ji man paskyre keleta vaistu: vienu cikla pries IVF dabar nepamenu pavadinimo ir paskui nuo transferio dienos vartoti imunoglobulina. Kaip veliau paaiskejo is tyrimu jau nestumo metu visgi tas imunoglobulinas veikia, nes tik nusprendus gydytojai nutraukti uzkildavo vieni rodikliai ir teko toliau testi jo naudojima.

Nzn ar tai turejo itakos, ar ne, bet tiek kresejimus, tiek imuninius ziurejau ir derinau su gydytoja papildomai, nors TR man nebuvo ju nurodzius... :ax: 

Atsakyti

Gal kam atliko ir turit parduoti fraxiparino ;) ?
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 07 14, 19:01)
<p>Jau viskas gerai. Su Mastura susisiekiau ir netgi daktaras Emre skambino. Siuo metu jie mano, kad problema gali buti gleivines jautrume. T.y. reikia ieskotis imuniniu bedu. Sake, kad embrionas buvo puikiausios kokybes ir labai gerai atsilo, kad visos salygos buvo pacios palankiausios nestumui. Israse daug nauju tyrimu, sudare nauja gydymo plana ir t.t.  Tik siuo metu as nesu pasiruosusi nei fiziskai, nei moraliskai, nei finansiskai.  huh.gif </p><p></p><p>P.S. Mielosios, gal cia yra daugiau nelaimeliu, panasiu i mane? Gal galite man atsakyti, kada tureciau tiketis susirgti po FET? Palakymo atsisakiau pries 2 dienas, bet nieko nematyti  g.gif . Netgi visi skausmai ir tempimai pasibaige  g.gif​ </p>

Sveikutė 4u.gif 4u.gif
Nepergyvenk taip labai, sekantį kartą bandykit būtinai, kad ir kitais metais. Gydytojai 100% tikimybės net su geriausiu embrionu neduoda. Turkų genetikai embriologai sako 60-70%, kai lietuviai embriologai tik 30%.
Aš irgi buvau nelaimėlė, po turkų FET kibo, bet įvyko persileidimas 5 sav. Embrionas buvo puikus, gleivinė irgi normos ribose. Neaiškios priežastys, bet taip būna irgi. Jie išrašė tyrimų genetinių, trombozės ir t.t. Dabar laukiu antro FET. Pasidomėk, nemažai tyrimų nemokamai padaro klinikose pagal ginekologo arba šeimos gyd. siuntimą, tik kad užtrunka atsakymas porą mėnesių, bet nieko tokio, jei neskubu.
Linkiu sekančio jau sėkmingo!

P.s. Susirgsi maždaug po kokių 2 savaičių, kai progesteronas sumažės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 17 liepos 2017 - 12:06
QUOTE(Akutina @ 2017 07 14, 19:01)
<p>Jau viskas gerai. Su Mastura susisiekiau ir netgi daktaras Emre skambino. Siuo metu jie mano, kad problema gali buti gleivines jautrume. T.y. reikia ieskotis imuniniu bedu. Sake, kad embrionas buvo puikiausios kokybes ir labai gerai atsilo, kad visos salygos buvo pacios palankiausios nestumui. Israse daug nauju tyrimu, sudare nauja gydymo plana ir t.t.  Tik siuo metu as nesu pasiruosusi nei fiziskai, nei moraliskai, nei finansiskai. 

Akutina, o kokius tyrimus jums liepė papildomai atlikti po šio nesėkmingo bandymo? ir koks naujasis planas?
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2017 07 16, 20:41)
Gal kam atliko ir turit parduoti fraxiparino  ;) ?

ailima, ar jau kumščius už jus laikyti? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2017 07 17, 17:05)

ailima, ar jau kumščius už jus laikyti?  smile.gif  4u.gif

dar tik planuojuosi 4u.gif
Atsakyti
Merginos turkaitės, gal turit parduoti leidžiamo progesterono? Arba gal kas gali atvežti? ax.gif
Atsakyti