Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Pagre @ 2017 07 09, 08:58)
<p><strong>LaMona</strong>, del to prg leidimosi, tai kai paziuriu kiek merginu tiek ir variantu kaip jos leidziasi, nes dazniausiai TR palaiminimo leidimuisi negaunam ir tai darom savaliskai ir kiekvienai skirtingai ji naudoti reik. Vienoms uztenka leistis iki 12-14, kitoms ilgiau, dar kitoms vos kelis kartus belaukiant hcg ar tik po hcg jeigu kokie maudenimai ar kiti faktoriai....</p><p>Jei jau kas nusprende leistis ji, tai manau reik butinai tikrintis krauja ir ziureti savo organizmo reakcijas.</p><p>As parasiau, kaip as dariau ir visus vaistu vartojimus, kur TR neinstruktavo derinau ir tebederinu su gydytoja K.</p><p></p><p><strong>Akutina</strong>, sekmes Jums su zirniuku  oro_buckis.gif  ir del prg naudojimo labai nepergyvenk, nes jo daugiau yra geriau, aisku proto ribose. Jei labai traukia prie zemes, spaudimas sumazejes ir galva skauda, tai nuo prg, ir jei yra galimybe, paretink, tik staigiai nenutrauk, nes tie prg svyravimai gali bedu pridaryti. O seip kiek gydytojos klausiau, tai jis nera blogas ir seip org turetu pats uzsivesti ir ji gaminti, kai placenta susiformuoja. </p><p>Man prg trukumas pasireiske pilvo maudimu ir gimdos spazmavimu, tiek pacioje pradzioje kol jo nevartojau, tiek dabar kai meginau nutraukti, nes teoriskai kaip ir nereiktu, bet man kazkaip kitaip gaunasi, aiksu iki kokios 16 sav as ji kas savaite tikrinausi  rolleyes.gif dabar jau nebesitikrinu, nes pilvas signalus iskart duoda  ax.gif </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Na, aš leidausi su tr nurodymu. Juk ir vaistus perkame su jų išduotu receptu
Atsakyti
QUOTE(saru80 @ 2017 07 01, 15:35)
Sveikos, mergaites!
Ar priimsite mane, naujoke, i savo gretas?  wub.gif
As jau kuri laika skaitau Jusu foruma, gavau labai daug neikainojamos info. Aciu Jums! Noriu dar karta padekoti ir LaMonai uz issamia informacija ir padrasinima kreiptis i turkus, bandant prisikviesti musu angeleli... taip pat ir parasyti cia... 4u.gif
Iki paskutinio tikejausi, kad neprireiks mums IVF, bet jau kraunuosi lagamina ir rytoj skrendu i Stambula...
Birzelio viduryje buvome konsultacijoje. Turku pasiulytas planas toks: stimuliacija, PGD, histeroskopija (siekiant praplatinti gimda) ir FET. Labai nuliudau isgirdus verdikta, nes tai reiskia 1) velesni nei tikejausi embriono transferi 2) didesne kaina del papildomu skrydziu ir proceduru. Bet nusprendeme pasitiketi turku sprendimu ir ji vykdyti...
Musu problemos yra amzius (37), 3 st. endometrioze ir prastas vyro turtas. unsure.gif
LT esame daresi 3 IUI, o IVF'ui nusprendeme pasirinkti TR, nes pasiskaite forumus, susidareme nuomone, kad TR sioje vietoje stipriausi.
Gal kuri mergaite irgi panasiai startuoja TR?

Labas, saru80,
perskaičiau šį tavo postą ir net suabejojau ar jis ne mano rašytas smile.gif Aš taip pat buvau pas turkus konsultacijoje ir sudarėme planą identiškai kaip tu ir rašei: stimuliacija, PGD, histeroskopija (siekiant praplatinti gimda) ir FET. Startuoju šio mėnesio gale, .t.y. laukiu pirmos ciklodienos, perku bilietus ir skrendu.
Atsakyti

As ir vel su savo nerimu  :4u:

Vakar ryte 5dpi isdrisau pasidaryti testuka. Paziurejusi i atsakyma po 5 min. smarkiai nuliudau ir ismeciau ji i siuksliu deze.

Siandiena skaitineju senesni musu foruma ir sove mintis, o jei paziureciau i testuka po valandos, gal ka buciau pamaciusi  :hmm:

Tokiu budu iskrapsciau siuksliadeze ir testukas atrodo sitaip. Ka Jus manote? Aisku cia praejo daugiau nei para laiko..

bd9aa470d1cb.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 09 liepos 2017 - 11:58

Akutina  :wub:  manau, kad galima tave tyliai sveikinti  :wub:  man dar ilgai vaiduokliavo ir tik po kurio laiko pasirodydavo juostele  :rolleyes: 

Paziurek i musu su Kramune nedrasius pirmus bandymus ir pergyvenimus :mirksiukas: 

Laukiam tavo hcg  :bigsmile: 

Atsakyti
QUOTE(Duduliux @ 2017 07 09, 12:50)
Labas, saru80,
perskaičiau šį tavo postą ir net suabejojau ar jis ne mano rašytas smile.gif Aš taip pat buvau pas turkus konsultacijoje ir sudarėme planą identiškai kaip tu ir rašei: stimuliacija, PGD, histeroskopija (siekiant praplatinti gimda) ir FET. Startuoju šio mėnesio gale, .t.y. laukiu pirmos ciklodienos, perku bilietus ir skrendu.

Sveika Duduliux!
Sekmes jums startuojant smile.gif
O jus jau apsisprendete gimdos praplatinima daryti pas turkus? Mes dar svarsteme, gal LT pasidaryti butu pigiau, bet kad neteko girdet, kad LT butu kam dare. Baisu, kad ko ne taip nepadarytu... Ar yra kam teke girdeti apie gimdos praplatinimo procedura?
Jums ilga ar trumpa protokola taikys?
Akutina, kumsciukai uz jus su zirniuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duduliux @ 2017 07 09, 12:50)
Labas, saru80,

Gražaus jums starto 4u.gif
Ir dar gražesnio rezultato 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Akutina @ 2017 07 09, 12:56)
<p>As ir vel su savo nerimu  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Vakar ryte 5dpi isdrisau pasidaryti testuka. Paziurejusi i atsakyma po 5 min. smarkiai nuliudau ir ismeciau ji i siuksliu deze.</p>
<p>Siandiena skaitineju senesni musu foruma ir sove mintis, o jei paziureciau i testuka po valandos, gal ka buciau pamaciusi  hmm.gif</p>
<p>Tokiu budu iskrapsciau siuksliadeze ir testukas atrodo sitaip. Ka Jus manote? Aisku cia praejo daugiau nei para laiko..</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Ir man ir man taip buvo - iš šiukšliadėžės ištrauktas nt II rodė po to, kai su vyru jau nusprendę, kad ir vėl nepavyko, nusnūdome porą valandėlių wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Gal kas turite parduoti progesterono ampulėse, bet kokiais kiekiais? ax.gif

Lauksiu až.
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 07 09, 13:56)
<p>As ir vel su savo nerimu  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Vakar ryte 5dpi isdrisau pasidaryti testuka. Paziurejusi i atsakyma po 5 min. smarkiai nuliudau ir ismeciau ji i siuksliu deze.</p>
<p>Siandiena skaitineju senesni musu foruma ir sove mintis, o jei paziureciau i testuka po valandos, gal ka buciau pamaciusi  hmm.gif</p>
<p>Tokiu budu iskrapsciau siuksliadeze ir testukas atrodo sitaip. Ka Jus manote? Aisku cia praejo daugiau nei para laiko..</p>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Lyg kažkas šmežuoja, bet labai kokybė prasta foto unsure.gif sunku įžiūrėti 4u.gif
Man šitie testai nieko nerodė kaip hcg buvo 50 blink.gif
Laikykis, laukiam hcg wub.gif
Atsakyti
merginos kreipiuosi i jus dideliu ir skubiu reikau. Turiu pradeti stimuliuotis snd su gonal f 900 ir pasirodo mano kompensuojamu vaistu knygute negalioja ir receptas irgi, o gydytoja atostogauja, kiti gydytojai gali israsyti recepta tik vaistai nebus kompensuojami, tai gal kuri skubiai galit paskolinti/parduoti/padovanoti man gonalio? Nebezinau i ka kreiptis daugiau, tai sakau gal pas jus kazka bus lukusio iki kol gausiu is gydytojos penktadieni recepta?
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2017 07 10, 13:31)
merginos kreipiuosi i jus dideliu ir skubiu reikau. Turiu pradeti stimuliuotis snd su gonal f 900 ir pasirodo mano kompensuojamu vaistu knygute negalioja ir receptas irgi, o gydytoja atostogauja, kiti gydytojai gali israsyti recepta tik vaistai nebus kompensuojami, tai gal kuri skubiai galit paskolinti/parduoti/padovanoti man gonalio? Nebezinau i ka kreiptis daugiau, tai sakau gal pas jus kazka bus lukusio iki kol gausiu is gydytojos penktadieni recepta?

O kodel negalioja knygute?????
Atsakyti
Akutina, kaip tu?
Atsakyti
Akutina kumstukai uz jus!!!!
Atsakyti