Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Oi, pagaliau pavyko grįžti į seną sm versiją. Parašysiu viską iš naujo
Papildyta:

O kodėl nera informatyvu jūsų atveju? Ar ką nors turkai konkrečiai paaiškino?

Niekas nieko nekomentavo. Mastura atostogose, tai gi teko bendrauti su sesele. Ji man aiskino, kad per FET hormonai yra svarbus tik pradzioje ciklo. Kol buvau Lietuvoj tikrinau hormonus 2, 7, 10 ir 14 ciklo diena. Taip pat tiriausi ultragarsu. Tada atsiunte nustatyta idejimo data ir liepe vartoti ivairius vaistus. 

Nuvikusi i klinika tikejausi, kad patikrins bent hormonus. Nebuvo jokios patikros  :huh2:  Idomu, cia tik man? Ar visos yra taip pat ruosiamos FETui? Sesele pasake, kad yra svarbus hormonai pradzioje ciklo ir jei daktarai man nustate idejimo data, reiskiasi viskas su hormonais yra gerai.  :hmm: 

Atsakyti

Kur gi visos merginos po FET? Kramune, Pagre ir kt. Atrasykite, prasau..  :(​ 

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 07 08, 08:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="71712159" data-time="1499460995"><div><p>Oi, pagaliau pavyko grįžti į seną sm versiją. Parašysiu viską iš naujo
Papildyta:
O kodėl nera informatyvu jūsų atveju? Ar ką nors turkai konkrečiai paaiškino?</p></div></blockquote><p></p><p>Niekas nieko nekomentavo. Mastura atostogose, tai gi teko bendrauti su sesele. Ji man aiskino, kad per FET hormonai yra svarbus tik pradzioje ciklo. Kol buvau Lietuvoj tikrinau hormonus 2, 7, 10 ir 14 ciklo diena. Taip pat tiriausi ultragarsu. Tada atsiunte nustatyta idejimo data ir liepe vartoti ivairius vaistus. </p><p>Nuvikusi i klinika tikejausi, kad patikrins bent hormonus. Nebuvo jokios patikros  huh.gif  Idomu, cia tik man? Ar visos yra taip pat ruosiamos FETui? Sesele pasake, kad yra svarbus hormonai pradzioje ciklo ir jei daktarai man nustate idejimo data, reiskiasi viskas su hormonais yra gerai.  hmm.gif </p>

O tai gal tau ov įvykusi ir prg natūraliai turi gamintis?
Na, susileidai? Mm nepareina? Spaudžiu kumštukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 07 08, 05:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="71712159" data-time="1499460995"><div><p>Oi, pagaliau pavyko grįžti į seną sm versiją. Parašysiu viską iš naujo
Papildyta:
O kodėl nera informatyvu jūsų atveju? Ar ką nors turkai konkrečiai paaiškino?</p></div></blockquote><p></p><p>Niekas nieko nekomentavo. Mastura atostogose, tai gi teko bendrauti su sesele. Ji man aiskino, kad per FET hormonai yra svarbus tik pradzioje ciklo. Kol buvau Lietuvoj tikrinau hormonus 2, 7, 10 ir 14 ciklo diena. Taip pat tiriausi ultragarsu. Tada atsiunte nustatyta idejimo data ir liepe vartoti ivairius vaistus. </p><p>Nuvikusi i klinika tikejausi, kad patikrins bent hormonus. Nebuvo jokios patikros  huh.gif  Idomu, cia tik man? Ar visos yra taip pat ruosiamos FETui? Sesele pasake, kad yra svarbus hormonai pradzioje ciklo ir jei daktarai man nustate idejimo data, reiskiasi viskas su hormonais yra gerai.  hmm.gif </p>

Akutina, mums taip pat abu FET taip pat buvo del hormonu, tik truputi kitom dienom man juos liepe pasidaryti. O nuvykus i TR pries pat FET nieks ju jau nebetikrino.
Atsakyti

Sveika Akutina,

4 -5 dpi dar tikrai ne daug ir ner kam ten uzkilti, nes dar zirniukas gal normaliai ir neisitvirtines. Tikrink prg, kai darysi hcg, bent jau as taip dariau. Kaip bebutu, jei tau neramu pasileisk prg, bet po dvi kasdien, tai manau per daug. As leidausi nuo 10 dpi po viena ampulyte kas antra diena.

del tyrimu, tai niekur netyria pries pat fet. Svarbiausia, kaip tavo gleivine auga ir pradzioje bei vidury tie tyrimai yra informatyvus, bet jei tada viskas gerai, paskui jau nieko nepakeis.

del prg, tai galiu pasakyti, kad leidziuosi po siai dienai, tik dabar kas 3 ar 4 dienas, bei papildomai geriu, nes gimda uzspazmavo ir patrumpino gimdos kakleli kai meginau nutraukti, o man jau 26 sav.

as manau, kad prg nepamaisys, tik nepersistenk, jei kraujavimo jokio ner. Jokio intensyvaus fizinio kruvio, kaip tases, lakstymas ir pan. 

laikykis ir pasistenk nesinervuoti  :friends: kiek tai imanoma, nes stresas tau ne draugas dabar.

Laikau kacius uz jus ir zirniuka  :oro_buckis: 

p.s. Strbesiu SM ir jei ka iskart tau atsakysiu  :ax: 

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 07 08, 08:09)
Papildyta:

Akutina, kiek pamenu,
Niekam nieko ten labai netikrina per FET, ruosiamtis FET as net bijojau, ar viska cia gerai LT sutikrino, nes ejau pas paprasta gine ir buvo visokiu "marazmu".
O del progesterono gal kelioms ka ir sake,'siaip visos leidzias arba "is patirties" del nepavykusiu ankstesniu nestumu, ar issityrus. Mano 7dpi progesteronas buvo apie 31-37, tai tikrai zemas. Pirmo nestumo metu pasikeliau su leidziamu progesteronu, antro nestumo metu jis niekaip nekilo,
Neisivaizduoju kodel, nes pas mus nevaisingumas del MV situacijos. Jei nebuciau prisiskaiciusi senbuviu istoriju ir savavaliskai leidusis progesterona ir ji tikrinus, manau, buciau neturejusi pirmos dukros ir dabar nesilaukciau. Nes TR pirma karta labai ju klausiau, kol surragavo i mano laiskus, kol atsake, as jau stipriai kraujavau. Bet is tos vaistu baimes sedejau ir via nedrisau to progesterono leistis,'nors jis tikrai ne baisiau nei tir visi harmonai, kur leidzia IVf metu,'o per FET pvz mane is viso nuo estrofemo istisai tase, pykino. Zodziu, tikrinkites progesterona, ir nebijokit leistis, nes gal tai lems transfer pasisekima nestuke.gif. Kiek skaiciau EN kalba, jei jo per daug, tai galva gali skaudeti. O siaip, pvz, is nieko kazkaip nesimato,'ar jis gaminas ar ne- turiu omenyje, kad pvz pas mane su visais harmonais viskas ciki, o kodel nestumo metu progesteronas zemas neaisku.
Visoms sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 07 08, 13:59)
<p>Sveika <strong>Akutina</strong>,</p><p></p><p>4 -5 dpi dar tikrai ne daug ir ner kam ten uzkilti, nes dar zirniukas gal normaliai ir neisitvirtines. Tikrink prg, kai darysi hcg, bent jau as taip dariau. Kaip bebutu, jei tau neramu pasileisk prg, bet po dvi kasdien, tai manau per daug. As leidausi nuo 10 dpi po viena ampulyte kas antra diena.</p><p></p><p>del tyrimu, tai niekur netyria pries pat fet. Svarbiausia, kaip tavo gleivine auga ir pradzioje bei vidury tie tyrimai yra informatyvus, bet jei tada viskas gerai, paskui jau nieko nepakeis.</p><p></p><p>del prg, tai galiu pasakyti, kad leidziuosi po siai dienai, tik dabar kas 3 ar 4 dienas, bei papildomai geriu, nes gimda uzspazmavo ir patrumpino gimdos kakleli kai meginau nutraukti, o man jau 26 sav.</p><p></p><p>as manau, kad prg nepamaisys, tik nepersistenk, jei kraujavimo jokio ner. Jokio intensyvaus fizinio kruvio, kaip tases, lakstymas ir pan. </p><p></p><p>laikykis ir pasistenk nesinervuoti  friends.gif kiek tai imanoma, nes stresas tau ne draugas dabar.</p><p></p><p>Laikau kacius uz jus ir zirniuka  oro_buckis.gif </p><p></p><p>p.s. Strbesiu SM ir jei ka iskart tau atsakysiu  ax.gif </p><p></p><p></p><p></p>

Na prg svarbus ir tuo momentu, kai implantacija vyksta, tai tirtis kartu su hcg jį tikrai jau vėlu. O po dvi ampoles dvi dienas iš eilės progestaną leistis man turkai rekomendavo tuo atveju, jei prg yra per žemas. Jei prg normos ribose, tai po vieną per dieną pakanka.
Atsakyti

O tai gal tau ov įvykusi ir prg natūraliai turi gamintis?
Na, susileidai? Mm nepareina? Spaudžiu kumštukus 4u.gif

OV naturaliai nebuvo ivykusi. Naudojau Estrofema.

Vakar ir siandien susileidau po 1 ampole. Su 2 bijojau persistengti.

Apie mm net negalvoju  :mmm: 

Akutina, mums taip pat abu FET taip pat buvo del hormonu, tik truputi kitom dienom man juos liepe pasidaryti. O nuvykus i TR pries pat FET nieks ju jau nebetikrino.

Leila, aciu tau uz atsakyma  :mirksiukas: 

Sveika Akutina,

4 -5 dpi dar tikrai ne daug ir ner kam ten uzkilti, nes dar zirniukas gal normaliai ir neisitvirtines. Tikrink prg, kai darysi hcg, bent jau as taip dariau. Kaip bebutu, jei tau neramu pasileisk prg, bet po dvi kasdien, tai manau per daug. As leidausi nuo 10 dpi po viena ampulyte kas antra diena.

del tyrimu, tai niekur netyria pries pat fet. Svarbiausia, kaip tavo gleivine auga ir pradzioje bei vidury tie tyrimai yra informatyvus, bet jei tada viskas gerai, paskui jau nieko nepakeis.

del prg, tai galiu pasakyti, kad leidziuosi po siai dienai, tik dabar kas 3 ar 4 dienas, bei papildomai geriu, nes gimda uzspazmavo ir patrumpino gimdos kakleli kai meginau nutraukti, o man jau 26 sav.

as manau, kad prg nepamaisys, tik nepersistenk, jei kraujavimo jokio ner. Jokio intensyvaus fizinio kruvio, kaip tases, lakstymas ir pan. 

laikykis ir pasistenk nesinervuoti  :friends: kiek tai imanoma, nes stresas tau ne draugas dabar.

Laikau kacius uz jus ir zirniuka  :oro_buckis:

p.s. Strbesiu SM ir jei ka iskart tau atsakysiu  :ax:

Kaip greitai eina laikas  :nestuke . Sekmes Jums ko didziausios  :4u: 

Akutina, kiek pamenu,
Niekam nieko ten labai netikrina per FET, ruosiamtis FET as net bijojau, ar viska cia gerai LT sutikrino, nes ejau pas paprasta gine ir buvo visokiu "marazmu".
O del progesterono gal kelioms ka ir sake,'siaip visos leidzias arba "is patirties" del nepavykusiu ankstesniu nestumu, ar issityrus. Mano 7dpi progesteronas buvo apie 31-37, tai tikrai zemas. Pirmo nestumo metu pasikeliau su leidziamu progesteronu, antro nestumo metu jis niekaip nekilo,
Neisivaizduoju kodel, nes pas mus nevaisingumas del MV situacijos. Jei nebuciau prisiskaiciusi senbuviu istoriju ir savavaliskai leidusis progesterona ir ji tikrinus, manau, buciau neturejusi pirmos dukros ir dabar nesilaukciau. Nes TR pirma karta labai ju klausiau, kol surragavo i mano laiskus, kol atsake, as jau stipriai kraujavau. Bet is tos vaistu baimes sedejau ir via nedrisau to progesterono leistis,'nors jis tikrai ne baisiau nei tir visi harmonai, kur leidzia IVf metu,'o per FET pvz mane is viso nuo estrofemo istisai tase, pykino. Zodziu, tikrinkites progesterona, ir nebijokit leistis, nes gal tai lems transfer pasisekima nestuke.gif. Kiek skaiciau EN kalba, jei jo per daug, tai galva gali skaudeti. O siaip, pvz, is nieko kazkaip nesimato,'ar jis gaminas ar ne- turiu omenyje, kad pvz pas mane su visais harmonais viskas ciki, o kodel nestumo metu progesteronas zemas neaisku.
Visoms sekmes!

Labai dekoju uz palaikyma  :4u: 

P.S. Merginos, aciu Jums visoms uz palaikyma ir uz tai kad atrasote.  :rolleyes:  Nezinau ka be Jusu daryciau. Baisu iki negaliu.. Pirmadieni eisiu dar karta priduoti PG. O gal ir HCG pabandyti  :geda:​ 

O turkai net nelabai norejo man israsyti leidziamo Progesterona, sake kad jis yra leidziamas tik tada, kai gresia persileidimas ir kraujojama. O iki tol jo vartoti nederetu. Ir ju klausyt noreciau, bet ir del zirniuko baisu. :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 07 08, 16:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="71712402" data-time="1499501151"><div><p>O tai gal tau ov įvykusi ir prg natūraliai turi gamintis?
Na, susileidai? Mm nepareina? Spaudžiu kumštukus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>OV naturaliai nebuvo ivykusi. Naudojau Estrofema.</p><p>Vakar ir siandien susileidau po 1 ampole. Su 2 bijojau persistengti.</p><p>Apie mm net negalvoju  schmoll.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="***Leila***" data-cid="71712499" data-time="1499505765"><div><p>Akutina, mums taip pat abu FET taip pat buvo del hormonu, tik truputi kitom dienom man juos liepe pasidaryti. O nuvykus i TR pries pat FET nieks ju jau nebetikrino.</p></div></blockquote><p></p><p>Leila, aciu tau uz atsakyma  mirksiukas.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pagre" data-cid="71712587" data-time="1499511544"><div><p>Sveika <strong>Akutina</strong>,</p><p></p><p>4 -5 dpi dar tikrai ne daug ir ner kam ten uzkilti, nes dar zirniukas gal normaliai ir neisitvirtines. Tikrink prg, kai darysi hcg, bent jau as taip dariau. Kaip bebutu, jei tau neramu pasileisk prg, bet po dvi kasdien, tai manau per daug. As leidausi nuo 10 dpi po viena ampulyte kas antra diena.</p><p></p><p>del tyrimu, tai niekur netyria pries pat fet. Svarbiausia, kaip tavo gleivine auga ir pradzioje bei vidury tie tyrimai yra informatyvus, bet jei tada viskas gerai, paskui jau nieko nepakeis.</p><p></p><p>del prg, tai galiu pasakyti, kad leidziuosi po siai dienai, tik dabar kas 3 ar 4 dienas, bei papildomai geriu, nes gimda uzspazmavo ir patrumpino gimdos kakleli kai meginau nutraukti, o man jau 26 sav.</p><p></p><p>as manau, kad prg nepamaisys, tik nepersistenk, jei kraujavimo jokio ner. Jokio intensyvaus fizinio kruvio, kaip tases, lakstymas ir pan. </p><p></p><p>laikykis ir pasistenk nesinervuoti  friends.gif kiek tai imanoma, nes stresas tau ne draugas dabar.</p><p></p><p>Laikau kacius uz jus ir zirniuka  oro_buckis.gif</p><p></p><p>p.s. Strbesiu SM ir jei ka iskart tau atsakysiu  ax.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Kaip greitai eina laikas  nestuke.gif . Sekmes Jums ko didziausios  4u.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nica79" data-cid="71712653" data-time="1499515890"><div><p>Akutina, kiek pamenu,
Neisivaizduoju kodel, nes pas mus nevaisingumas del MV situacijos. Jei nebuciau prisiskaiciusi senbuviu istoriju ir savavaliskai leidusis progesterona ir ji tikrinus, manau, buciau neturejusi pirmos dukros ir dabar nesilaukciau. Nes TR pirma karta labai ju klausiau, kol surragavo i mano laiskus, kol atsake, as jau stipriai kraujavau. Bet is tos vaistu baimes sedejau ir via nedrisau to progesterono leistis,'nors jis tikrai ne baisiau nei tir visi harmonai, kur leidzia IVf metu,'o per FET pvz mane is viso nuo estrofemo istisai tase, pykino. Zodziu, tikrinkites progesterona, ir nebijokit leistis, nes gal tai lems transfer pasisekima vartotojo įkelta nuotrauka. Kiek skaiciau EN kalba, jei jo per daug, tai galva gali skaudeti. O siaip, pvz, is nieko kazkaip nesimato,'ar jis gaminas ar ne- turiu omenyje, kad pvz pas mane su visais harmonais viskas ciki, o kodel nestumo metu progesteronas zemas neaisku.
Visoms sekmes!</p></div></blockquote><p></p><p>Labai dekoju uz palaikyma  4u.gif </p><p></p><p></p><p>P.S. Merginos, aciu Jums visoms uz palaikyma ir uz tai kad atrasote.  rolleyes.gif  Nezinau ka be Jusu daryciau. Baisu iki negaliu.. Pirmadieni eisiu dar karta priduoti PG. O gal ir HCG pabandyti  blush2.gif </p><p>O turkai net nelabai norejo man israsyti leidziamo Progesterona, sake kad jis yra leidziamas tik tada, kai gresia persileidimas ir kraujojama. O iki tol jo vartoti nederetu. Ir ju klausyt noreciau, bet ir del zirniuko baisu. 4u.gif </p>

Kumštukai už jus ir jūsų stipruolį 4u.gif
Manau, kad jei jau susileidai, tai tikrai bus viskas ok. Mergaitės sako, kad inplantacijos laikas su snaigučiais yra vėlesnis. Tai tikrai nepavėlavai 4u.gif . Laukiam gražių hcg skaičiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Matau, kad kartais turite parduoti atlieksmu vaistuku mirksiukas.gif Gal kuri turite parduoti crinono? Brukstelkit i Az. Aciu 4u.gif
Atsakyti

LaMona, del to prg leidimosi, tai kai paziuriu kiek merginu tiek ir variantu kaip jos leidziasi, nes dazniausiai TR palaiminimo leidimuisi negaunam ir tai darom savaliskai ir kiekvienai skirtingai ji naudoti reik. Vienoms uztenka leistis iki 12-14, kitoms ilgiau, dar kitoms vos kelis kartus belaukiant hcg ar tik po hcg jeigu kokie maudenimai ar kiti faktoriai....

Jei jau kas nusprende leistis ji, tai manau reik butinai tikrintis krauja ir ziureti savo organizmo reakcijas.

As parasiau, kaip as dariau ir visus vaistu vartojimus, kur TR neinstruktavo derinau ir tebederinu su gydytoja K.

Akutina, sekmes Jums su zirniuku  :oro_buckis:  ir del prg naudojimo labai nepergyvenk, nes jo daugiau yra geriau, aisku proto ribose. Jei labai traukia prie zemes, spaudimas sumazejes ir galva skauda, tai nuo prg, ir jei yra galimybe, paretink, tik staigiai nenutrauk, nes tie prg svyravimai gali bedu pridaryti. O seip kiek gydytojos klausiau, tai jis nera blogas ir seip org turetu pats uzsivesti ir ji gaminti, kai placenta susiformuoja. 

Man prg trukumas pasireiske pilvo maudimu ir gimdos spazmavimu, tiek pacioje pradzioje kol jo nevartojau, tiek dabar kai meginau nutraukti, nes teoriskai kaip ir nereiktu, bet man kazkaip kitaip gaunasi, aiksu iki kokios 16 sav as ji kas savaite tikrinausi  :rolleyes: dabar jau nebesitikrinu, nes pilvas signalus iskart duoda  :ax: 

Atsakyti
Akutina kumštukai wub.gif
Man FET lygiai taip pat buvo tik aš hormonus dariausi vieną kartą 4u.gif
Aš prg tyriausi 3d po crinone vartojimo buvo 29 unsure.gif įkėlimo dieną jau susileidau prg ir 7dpi jau dariau hcg ir prg tai prg buvo 116 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 09 liepos 2017 - 08:11