Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(tapsnokle @ 2017 07 05, 18:04)
Panos,noriu paklaust:ar buvo is jusu kam netinka crinonas?Turiu toki itarima,nes visada per ivf jis po kokios savaites pradeda krist juodas kaip zeme gabalais,pasirodo kraujas ir nestumas baigias..toks vaizdas lyg jis issauktu man kraujavima....lyg jo neisisavintu organizmas nes nu is kur tokie gabalai ... blink.gif

Ktenta gabalais visoms. Spalvos aišku skirtingis. Bet gi jūs iš kraujo prg išsitirkit. Be tyrimų niekas neatspės ar savinasi
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 07 05, 19:13)
<p><strong>Mng</strong>, jeigu Jus turite naujausia informacija apie kainas, tai butu gerai <strong>persikutei</strong> ( kuri kuruoja sia tema) jas nusiusti, kad ji pakoreguotu pirma puslapi ir si informacija visoms merginoms butu prieinama prieinama  4u.gif </p>

Ačiū Pagre smile.gif
Ir parašykit a.ž. kurios Stambule, kad papinkinčiau, nes rečiau užsuku ir nebesusigaudau, kas kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 07 05, 20:13)
<p><strong>Mng</strong>, jeigu Jus turite naujausia informacija apie kainas, tai butu gerai <strong>persikutei</strong> ( kuri kuruoja sia tema) jas nusiusti, kad ji pakoreguotu pirma puslapi ir si informacija visoms merginoms butu prieinama prieinama  4u.gif </p>

Buvau prieš mėnesį, tai dabar sudvejojau ar tos mano kainos pačios naujausios.
Tik vat noriu perspėti merginas, kurios važiuoja pradžioj vienos, o vyrai atvažiuoja tik punkcijai, tai kad sumą reikia mokėti dalimis. Pirmą dieną reikia sumokėti už tyrimus,jei leidžia startuoti, tada berods 650€.
Aš nenorėjau viena būdama vežtis daugiau grynų pinigų, pasiėmiau nuomai, maistui, daugmaž vaistam ir saviem reikalam. Tai nesielkit kaip aš. 😂
Ir dar... jie nepriėma € stambiom kupiūrom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mng: 06 liepos 2017 - 11:36
QUOTE(mng @ 2017 07 06, 12:28)
Buvau prieš mėnesį, tai dabar sudvejojau ar tos mano kainos pačios naujausios.
Tik vat noriu perspėti merginas, kurios važiuoja pradžioj vienos, o vyrai atvažiuoja tik punkcijai, tai kad sumą reikia mokėti dalimis. Pirmą dieną reikia sumokėti už tyrimus,jei leidžia startuoti, tada berods 650€.
Aš nenorėjau viena būdama vežtis daugiau grynų pinigų, pasiėmiau nuomai, maistui, daugmaž vaistam ir saviem reikalam. Tai nesielkit kaip aš. 😂
Ir dar... jie nepriėma € stambiom kupiūrom.

o kas yra stambi kupiūra? 50? 100? Nepriima tik klinikoje ar ir valiutos keityklose?
Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2017 07 07, 07:33)
o kas yra stambi kupiūra? 50? 100? Nepriima tik klinikoje ar ir valiutos keityklose?

Sakė 500 kupiūros niekas nepriima. Jau tada, kai mes buvome, viena pora tokią kupiūrą turėjo ir buvo bėdų jiems su ja
Atsakyti

Sveikutes. Padekite man, jei tik galite.. :help:

Siandien 4dpi po idejimo saldytos blastutes. Vakar grizau is Stambulo. O siandien nusprendziau pasitikrinti savo progesterono kieki. Po 2 nepavykusiu IVF taip pat turiu abejoniu del Crinon isisavinimo  :unsure:

Atsakymas isgasdino 24.74nmol/l. kai I trimestrui normos 36.6 - 150.1nmol/l.  :hmm:  

Sunku tvardytis ir pozityviai mastyti  :oh:   Ka daryti? Kur kreiptis? O gal leidziama progesterona susileisti? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 07 liepos 2017 - 16:08
QUOTE(Akutina @ 2017 07 07, 17:07)
<p>Sveikutes. Padekite man, jei tik galite.. help.gif</p>
<p> </p>
<p>Siandien 4dpi po idejimo saldytos blastutes. Vakar grizau is Stambulo. O siandien nusprendziau pasitikrinti savo progesterono kieki. Po 2 nepavykusiu IVF taip pat turiu abejoniu del Crinon isisavinimo  unsure.gif</p>
<p>Atsakymas isgasdino 24.74nmol/l. kai I trimestrui normos 36.6 - 150.1nmol/l.  hmm.gif  </p>
<p> </p>
<p>Sunku tvardytis ir pozityviai mastyti  doh.gif   Ka daryti? Kur kreiptis? O gal leidziama progesterona susileisti? </p>

Man sake, kad mnimalus progesteronas t.b. 50, maziau blogai. Manau, reikia jums lidziamo.
Atsakyti

Nepriima tik po 500 :)

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 07 07, 16:07)
<p>Sveikutes. Padekite man, jei tik galite.. help.gif</p>
<p> </p>
<p>Siandien 4dpi po idejimo saldytos blastutes. Vakar grizau is Stambulo. O siandien nusprendziau pasitikrinti savo progesterono kieki. Po 2 nepavykusiu IVF taip pat turiu abejoniu del Crinon isisavinimo  unsure.gif</p>
<p>Atsakymas isgasdino 24.74nmol/l. kai I trimestrui normos 36.6 - 150.1nmol/l.  hmm.gif  </p>
<p> </p>
<p>Sunku tvardytis ir pozityviai mastyti  doh.gif   Ka daryti? Kur kreiptis? O gal leidziama progesterona susileisti? </p>

Skubiai leiskis dvi ampoles viename švirkšte. Ir ryt tą patį pakartok. Dar vilties yra. Bet tai reikėjo bent dviem dienom ankščiau išsirirti
Atsakyti

Skubiai leiskis dvi ampoles viename švirkšte. Ir ryt tą patį pakartok. Dar vilties yra. Bet tai reikėjo bent dviem dienom ankščiau išsirirti

Aciu, paguodei  :thumb_yello:

As tik vakar po piet grizau is TR. O ten niekas nesiruose man tyrti jokiu hormonu, nors as ir prasiau. Sake, kad tai nera informatyvu mano atveju. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutina: 07 liepos 2017 - 21:28
Oi, pagaliau pavyko grįžti į seną sm versiją. Parašysiu viską iš naujo
Papildyta:
QUOTE(Akutina @ 2017 07 07, 22:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="71712028" data-time="1499452980">
<div>
<p>Skubiai leiskis dvi ampoles viename švirkšte. Ir ryt tą patį pakartok. Dar vilties yra. Bet tai reikėjo bent dviem dienom ankščiau išsirirti</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aciu, paguodei  thumb_yello.gif</p>
<p> </p>
<p>As tik vakar po piet grizau is TR. O ten niekas nesiruose man tyrti jokiu hormonu, nors as ir prasiau. Sake, kad tai nera informatyvu mano atveju. </p>

O kodėl nera informatyvu jūsų atveju? Ar ką nors turkai konkrečiai paaiškino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 07 liepos 2017 - 22:55
QUOTE(Akutina @ 2017 07 07, 23:25)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaMona" data-cid="71712028" data-time="1499452980">
<div>
<p>Skubiai leiskis dvi ampoles viename švirkšte. Ir ryt tą patį pakartok. Dar vilties yra. Bet tai reikėjo bent dviem dienom ankščiau išsirirti</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Aciu, paguodei  thumb_yello.gif</p>
<p> </p>
<p>As tik vakar po piet grizau is TR. O ten niekas nesiruose man tyrti jokiu hormonu, nors as ir prasiau. Sake, kad tai nera informatyvu mano atveju. </p>

Akutina, laikau uz tave kumscius!
Atsakyti