Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Marga2 @ 2017 07 02, 20:18)
Sveikos merginos,as tik ka po atostogu,pasidalinsiu info po kiausidziu PRP graikijoje-procedura atlikau 05.23 ,amh darytas po 1 mm -0,244mkg/l ,amh po 2 men 0,679 mkg/l smile.gif abu tyrimai daryti toj pacioj labei...laukiam 3 mm ir startuosim TR Arba gal santaruose ...gal yra kokiu nuomoniu???

Super, kad Amh padidėjo!! Aš tik už Tr,be konkurencijos.nešvaistykit savo rezervo santarams ;)
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 07 02, 20:18)
Sveikos merginos,as tik ka po atostogu,pasidalinsiu info po kiausidziu PRP graikijoje-procedura atlikau 05.23 ,amh darytas po 1 mm -0,244mkg/l ,amh po 2 men 0,679 mkg/l smile.gif abu tyrimai daryti toj pacioj labei...laukiam 3 mm ir startuosim TR Arba gal santaruose ...gal yra kokiu nuomoniu???

Marga 2 kiek pamenu rašei, kad į Graikija skridote dviese su sese kaip jai sekasi ar mmm ji sulaukė? O pas tave rezultatas vis gerėjantis, smagu kad, tai padeda ir suteikią naują viltį atsidurus beviltiškoje situacijoje mirksiukas.gif Ačiū tau, kad daliniesi info:)
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 07 02, 20:39)
Marga 2 kiek pamenu rašei, kad į Graikija skridote dviese su sese kaip jai sekasi ar mmm ji sulaukė? O pas tave rezultatas vis gerėjantis, smagu kad, tai padeda ir suteikią naują viltį atsidurus beviltiškoje situacijoje mirksiukas.gif  Ačiū tau, kad daliniesi info:)

Pagal graiku statistika 50 % moteru kiausidziu regeneracija prasideda jau po 1 men ir vyksta iki 6 men.Sesei dar neprasidejo mm,bet jinai jau ju neturi 3,5 m,jos tikslas susilaukti mm ir atitolinti menopauze .
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 07 02, 20:49)
Pagal graiku statistika 50 % moteru kiausidziu regeneracija prasideda jau po 1 men ir vyksta iki 6 men.Sesei dar neprasidejo mm,bet jinai jau ju neturi 3,5 m,jos tikslas susilaukti mm ir atitolinti menopauze .

Kiek tavo sesei metų, kad dingo mėnesinės ir ar ji turi vaikų, nes kiek pamenu tu kažka rašei, kad jie bandė IUI ir poto jos kiaušidės visiškai išseko?

Klausiu nes pas mane žemas kiaušidžių rezervas, dabar nusprendėme daryti IVF Turkijoje, nes tai bus mūsų pirmas bandymas ir jei kartais nepavyktų tai tada galvoju apie Graikija ir šią procedūra..... Ir jei tokiais beviltiškais atvejais kaip tavo sesės ji padeda tai tada tikrai verta ją išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 07 02, 21:30)
Kiek tavo sesei metų, kad dingo mėnesinės ir ar ji turi vaikų, nes kiek pamenu tu kažka rašei, kad jie bandė IUI ir poto jos kiaušidės visiškai išseko?

Klausiu nes pas mane žemas kiaušidžių rezervas, dabar nusprendėme daryti IVF Turkijoje, nes tai bus mūsų pirmas bandymas ir jei kartais nepavyktų tai tada galvoju apie Graikija ir šią procedūra..... Ir jei tokiais beviltiškais atvejais kaip tavo sesės ji padeda tai tada tikrai verta ją išbandyti  mirksiukas.gif

Sese daresi del sveikatos ,suagusi vaika turi 28m,daugiau neplanavo/nesigavo,o budama 46m kreipese I VK ,padare jai iui ,bet nesigavo ,poto menesines retejo ir apie 50m visai isnyko,dabar jai 53...graikijoj jai pasake jei per 3 men neprasides mm ,pakartot prp .
Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 07 02, 22:34)
Sese daresi del sveikatos ,suagusi vaika turi 28m,daugiau neplanavo/nesigavo,o budama 46m  kreipese I VK ,padare jai iui ,bet nesigavo ,poto menesines retejo ir apie 50m visai isnyko,dabar jai 53...graikijoj jai pasake jei per 3 men neprasides mm ,pakartot prp .

O jei nėra labai asmeniška, tai kokios problemos sesei su sveikata, kad reikia paskatinti atsirasti mmm?
Atsakyti
joo... aš pati negalvojau, kad AMH taip sparčiai mažeja. 2015m. gruodį turėjau 0,88, TR turėjau tik 1 folikulą, praėjusios savaitės AMH 0,53 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2017 07 03, 11:56)
joo... aš pati negalvojau, kad AMH taip sparčiai mažeja. 2015m. gruodį turėjau 0,88, TR turėjau tik 1 folikulą, praėjusios savaitės AMH 0,53  unsure.gif

Aš tai net netikrinu, nes 2014 n. pabaigoje buvo 0,43. Paskui buvo 2 IVF, tai jaučiu dabar iš viso nulinis pas mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2017 07 03, 12:38)
Aš tai net netikrinu, nes 2014 n. pabaigoje buvo 0,43. Paskui buvo 2 IVF, tai jaučiu dabar iš viso nulinis pas mane verysad.gif

rneringa pabandykit tà procedūrà Graikijoj ir važiuokit paskui į Tr, tikiu, kad pasiseks 4u.gif nenuleiskit rankú mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 07 03, 12:56)
rneringa pabandykit tà procedūrà Graikijoj ir važiuokit paskui į Tr, tikiu, kad pasiseks  4u.gif nenuleiskit rankú  mirksiukas.gif

Aaiū, Ailima, už padrąsinančius žodžius 4u.gif. Šiuos metus praleisim. Jei dar kilsim į kovą, tai tik kitais metais. Dėl savo svajonės, tai ir pas graikus nuskrisim, kad tik ji išsipildytų. Tau taip pat linkiu pasiekti savo svajonę. Mes čia tokios abi užsisėdėję..
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2017 07 03, 10:56)
joo... aš pati negalvojau, kad AMH taip sparčiai mažeja. 2015m. gruodį turėjau 0,88, TR turėjau tik 1 folikulą, praėjusios savaitės AMH 0,53  unsure.gif

Gal ne toje pat labėje tyreisi? Mano 2015 m spalį vk darytu tyrimu buvo nustatyta 0,68, o 2016 gegužę tr 0,515.
Nepergyvenk ;) bus leliukas ir su 0,53
Papildyta:
QUOTE(Marga2 @ 2017 07 02, 19:18)

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2017 07 03, 11:56)
rneringa pabandykit tà procedūrà Graikijoj ir važiuokit paskui į Tr, tikiu, kad pasiseks  4u.gif nenuleiskit rankú  mirksiukas.gif

Pritariu
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 07 03, 16:42)
Gal ne toje pat labėje tyreisi? Mano 2015 m spalį vk darytu tyrimu buvo nustatyta 0,68, o 2016 gegužę tr 0,515.
Nepergyvenk ;) bus leliukas ir su 0,53

Arba nebus.
Ne toj pačioj, bet vistiek fakto nekeičia. Tiesa, nesugalvoju, kaip daryt, jei darkart ryžčiaus į TR, kaip įtilpti į 2 savaites... anąkart dėl ciklo vėlavimo ir nereagavimo į vaistus į 3 savaites neįtilpau, tai nebeturiu tokios prabangos imti atostogų. Audžiu mintį bandyt ir LT vien dėl laiko stokos..
Atsakyti