Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(tapsnokle @ 2017 06 23, 10:31)
Sveikos 4u.gif Noriu pasiteiraut:ar tiesa,kad dabar Memorial iskart po pgd nedaro isodinimo?Nu taip nesinori dukart vaziuot-nieks darbe tiek neleis valkiotis-reiks darba mest😁Pirma kart kai buvau sodino iskart
Papildyta:

Kur jus gaunat tu intralipidu ir kas jums nustato,kad ju reikia?Mano 3 ivf visi arba nesivystantys arba persileidimai

Bet tai pirmą kartą trumpiau ten reikia būti - kitą d po punkcijos leidžia skristi, jei nėta hiper. O sodinimui tik kelioms d reikia atskristi
Papildyta:
QUOTE(Glue @ 2017 06 23, 13:11)
Sanrarai kol kas nedaro jokiu BLASTOCISTU genetiniu tyrimu. Viana mergina prase ju, bet jie pasake, kad gal darytu, jei tik vienam is partneriu butu rasti kokie genet. pakitimai. Nezinau ir as nustebau, juk tyrimas blastu yra mokamas, tai gi susimoki ir prasai, kad atliktu, bet kol kas nedaro,nesiuncia niekur. Tai nezinau.
Papildyta:

Bijau ginčytis, nes ne aš į Santarus tuo klausimu skambinau, o mano pažįstama. Tai aš iš jos girdėjau ir supratau, kad pgd tyrimui siųstų be problemų, o pgs nedaro. Tačiau kadangi ne paveldimų ligų mergaitėms reikia ieškoti, nes sutuoktiniai nėra kažkokių genetinių ligų nešiotojai ir patys neserga, tai neverta niekur siųsti, nes ne tas tyrimas mergaitėms reikalingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 23 birželio 2017 - 18:40

Kad dazniausiai neleidzia po punkcijos skristi nes kai planuoja PGS, kaip mano atveju as irgi galvojau uzteks cia buti maks 2 sav nes PGS, bet jau is kitos merginos isgirdau o ir man Mastura patvirtino, kad po punkcijos jie nori kad tas 5 dienas iki saldymo butum vietoj, kol jie ziures kaip vystosi ir gali kazkuriuo metu pasirodyti kad netinkami PGS ir saldymui ir tada juos nuprendzia isodinti

Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 06 24, 13:04)
<p>Kad dazniausiai neleidzia po punkcijos skristi nes kai planuoja PGS, kaip mano atveju as irgi galvojau uzteks cia buti maks 2 sav nes PGS, bet jau is kitos merginos isgirdau o ir man Mastura patvirtino, kad po punkcijos jie nori kad tas 5 dienas iki saldymo butum vietoj, kol jie ziures kaip vystosi ir gali kazkuriuo metu pasirodyti kad netinkami PGS ir saldymui ir tada juos nuprendzia isodinti
</p>

Kaip keistai. Kažkaip esu girdėjusi, kad tą, kuris tyrimui netiko, taip pat užšaldė ir dės paskutinį po tų, kurie ištirti
Atsakyti

Kur jus gaunat tu intralipidu ir kas jums nustato,kad ju reikia?Mano 3 ivf visi arba nesivystantys arba persileidimai
[/quote]

As gavau intralipidu is mergaites kuri atsisiuntė i Graikijos vaistines ir jai būtent Jie padėjo išnešioti vaikeli , nes iki tol n kartu persileido . O juos skiria jau daug vaisingumo klinikų pries ivf , sako padidina ivf sėkminguma.
Atsakyti

Na labai keistai ir man, nes grynai jeigu man nesodins noreciau skristi namo po punkcijos, bet dabar tipo sedet cia dar 5 dienas kol jie isitikins kad visi tinkami tyrimui ir saldymui.... Bet jau pries tai is merginos vienos girdejau, jai tas pats, tai matyt tokia metodika dabar taiko

Atsakyti
Sveikutes.Merginos,Jus kalbat apie kazkiokius intralipidus,(atleiskit,esu trupuciuka atsilikusi nuo visu situ reikalu) kas tai?? Perskaiciau,kad ir Jus esat patyrusios persileidimus,jei nepaslaptis kuria nestumo sav.praradot??
As praradau 18 nestumo sav. Dabar musu problema netik pastoti,bet ir isnesioti.
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 06 24, 20:26)
<p>Na labai keistai ir man, nes grynai jeigu man nesodins noreciau skristi namo po punkcijos, bet dabar tipo sedet cia dar 5 dienas kol jie isitikins kad visi tinkami tyrimui ir saldymui.... Bet jau pries tai is merginos vienos girdejau, jai tas pats, tai matyt tokia metodika dabar taiko
</p>

SuVejeliu,
Aš skridau kitą dieną po punkcijos namo, nereikėjo laukti 5 dienų ten. Po to e.paštu gavau info kaip auga, o po 20d. Kokie pgs rezultatai.
Atsakyti

o kodel jums dare pgs?

Ar iskart jau iki punkcijos sake, kad galesit po punkcijos skristi?

Nes niekaip nesuprantu nuo ko tas priklauso, nes man sako mums geriau kad butumet vietoje, jeigu tektu daryti ikelima....

Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 06 24, 21:17)
<p>o kodel jums dare pgs?
</p><p>Ar iskart jau iki punkcijos sake, kad galesit po punkcijos skristi?
</p><p>Nes niekaip nesuprantu nuo ko tas priklauso, nes man sako mums geriau kad butumet vietoje, jeigu tektu daryti ikelima....
</p>

Pgs darė,nes buvo du persileidimai.
Taip, jau pirmame susitikime daktaras pasakė, kad po punkcijos galėsiu skristi namo, nes darys pgs ir vėliau grįšiu. Bilietus atgal pirkau po 14 dienų. Man sakė, kad tikrai tilpsiu, bet vos vos. 😊
Atsakyti
QUOTE(emirra @ 2017 06 24, 18:27)
Sveikutes.Merginos,Jus kalbat apie kazkiokius intralipidus,(atleiskit,esu trupuciuka atsilikusi nuo visu situ reikalu) kas tai?? Perskaiciau,kad ir Jus esat patyrusios persileidimus,jei nepaslaptis kuria nestumo sav.praradot??
As praradau 18 nestumo sav.  Dabar musu problema netik pastoti,bet ir isnesioti.

Gydytojai tiki, kad šis kaloringas intralipidinis skystis, dažniausiai naudojamas dirbtiniam ligonių maitinimui, gali padėti daugeliui moterų įgyvendinti savo svajonę apie motinystę. Tyrimai rodo nepaprastai gerą rezultatą, įveikiant imuninės sistemos problemas, kai „ląstelės žudikės“ puola apvaisintą embrioną.

http://www.alfa.lt/s...usiniu-tryniais
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 06 24, 20:17)
<p>o kodel jums dare pgs?
</p><p>Ar iskart jau iki punkcijos sake, kad galesit po punkcijos skristi?
</p><p>Nes niekaip nesuprantu nuo ko tas priklauso, nes man sako mums geriau kad butumet vietoje, jeigu tektu daryti ikelima....
</p>

Gal tas, kurioms daug išpunktuoja kiaušialąsčių (pvz kokia 10), paleidžia namo - vis tiek iš tokio kiekio bus kažkelios tinkamos PGS. O tas, kurioms išpunktuoja mažai (pvz iki 5) dar laiko pas save, kad ekstra atveju galėtų daryti sodinimą... Nežinau, aš čia tik garsiai bandau mąstyti....
Atsakyti
[quote=SraigyteR,2017 06 24, 15:19]
[/quote]

As gavau intralipidu is mergaites kuri atsisiuntė i Graikijos vaistines ir jai būtent Jie padėjo išnešioti vaikeli , nes iki tol n kartu persileido . O juos skiria jau daug vaisingumo klinikų pries ivf , sako padidina ivf sėkminguma.
[/quote]

Sveikute ,gal galutum pasakyti pavadinima tu grakisku intralipidu ?

Papildyta:

Sveikos merginos ,as po kiausidziu PRP nusprendziau paatostogauti :)Gal pavyks patiems ! Jau buvo 1 mm ,2cd dariausiu visus tyrimus ,jie yra labai geri :)gyne pasake kad kiausides atrodo labai atsigavusios ,grazios !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 26 birželio 2017 - 07:38