Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Akutina @ 2017 06 22, 20:46)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="SraigyteR" data-cid="71689698" data-time="1498154880">
<div>
<p>Tai jums is 7 blastocitu tik viena buvo be genetiniu pakitimu ? O idomu ar turkai ar man sutiktu daryti pgd jei dar nėra virš 35 metu. Labai linkiu kad jūsų zirniukas pasiliktu 9 men vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Turkai ne i metus ziuri, o i bendra problema.  Aisku, tai yra labai svarbu. Daug geriau, kad esate dar jauni. Jei nesustosite kovoti, tai dar turite daug sansu laimeti si musi  nestuke.gif</p>
<p>Mums sis tyrimas buvo pasiulytas del nekibimo, 2 nepavykusiu IVF ir aisku metu.. O Jums, manau jis butu pasiulytas, del sustojusio vystytis angeliuko ir taip pat del nekibimo.</p>
<p> </p>
<p>6 blastutes, nors ir atrode isoriskai, kad yra puikios kokybes, buvo su defektais. Jiems vienaip ar kitaip nebuvo lemta isvysti sio pasaulio ..Jie net nesiimplantuotu arba dar baisiau - nustotu vystytis..  huh.gif</p>

Na tada reikia parasyti laišką ir ruoštis važiuoti pirmai konsultacijai, nes tikrai nenoriu gaišti laiko . Baisu tik del kalbu barjero , as nekalbu rusiškai ir mažai angliškai o vyras laisvai kalba tai manau jis galės buti kartu ir pavertėjaus, ar as klystu ?
Atsakyti

Jeigu rinksitės Bahceci klinikà tai gydytojas ir koordinatorė nekalba rusiškai,tik angliškai,aš pati lab prastai angliškai kalbu,na galima sakyti nekalbu, bet daug patirties turiu tai beveik viska suprantu, jei kas neaišku vyras pavertėjauja,ir yra sesutės dvi rusiškai kalbančios

Na tada reikia parasyti laišką ir ruoštis važiuoti pirmai konsultacijai, nes tikrai nenoriu gaišti laiko . Baisu tik del kalbu barjero , as nekalbu rusiškai ir mažai angliškai o vyras laisvai kalba tai manau jis galės buti kartu ir pavertėjaus, ar as klystu ?

Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2017 06 19, 07:33)
Kad neatsirastų guzų, arba kad jie kaip įmanoma būtų mažesni reikia prieš leidimą Progestaną gerokai pašildyti tarp rankų ar šiltam vandeny (suskystėja), naudoti ilgą adatą, ją visą subesti į minkštąją ir leisti laaaabai lėtai.
Jau atsiradusius guzus merginos gydo alijošiaus arba kopūsto kompresais.

Aš dar po leidimo šiltą kompresą uždėdavau. Prieš leidžiant, tai nešildydavau. Bet pastebėjau, kad jei vaistas šaltokas ar patalpa, kurioje prg leidžiamas, vėsoka, tai labai skaudžiai leidžiasi
Papildyta:
QUOTE(Duduliux @ 2017 06 19, 19:03)
Sveikos merginos,  prisiduodu ir aš - šeštadienį grįžome iš TR (pirmo vizito). Įspūdį turkai tikrai padarė, gydytojų profesionalumas tikri jaučiamas. Iš viso pas gydytojus užtrukome apie 4 valandas, apžiūrėjo ir Turgut'as ir vėliau atėjusi profesorė, nemažai laiko skyrė pasikalbėjimui. Sudarėme tokį planą - kito ciklo pabaigoje pradedu leitis blokuojančius vaistus ir antrą ciklo dieną turiu būti pas juos startui. Išpunktavus kiaušialąstes mus paleidžia skirsti į namus, o embrionukus augina iki blastukių, padaro genetinius tyrimus ir geras užšaldo. Sekantį ciklą skrendu pasidaryti hysteroskopijos (nori pataisyti gimdos formą) ir dar sekantį ciklą sodina blastukes.
Kažkaip vėl viltis užsižiebė ... smile.gif

Koks planas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(suVejeliu @ 2017 06 21, 10:22)
<p>Sveika, normaliu mm realiai po tu kontraceptiku ir nebuvo, tokia mini versija, bet startui kazkaip supratau viskas buvo tinkama, ir dabar jau tris dienas leidausi vaistus, kol kas viena kiauside nereaguoja dar i stimuliacija, o kita lyg normaliai kazka augina, tikiuosi kuo geresnio derliaus:)
</p>

Spaudžiu kumštukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SraigyteR @ 2017 06 22, 08:43)
sveikos, mergaites, labai reikia jusu patarimo, buvau jau susiruosusi vaziuoti i turkija, bet suabejojau ar tikrai turkija man tinkama.Lietuvoje dareme 2 IVF , viena FET, kiausialastes apsivaisina visos - pagalbos ISCI nereikia. Lietuvoje paskutini karta is 13 embrionu isaugo visi iki blastocitu ir beveik visos geros kokybes, kai kele balstocita 5 dienu, embriologe sake kad jin labai greita ir jau lukstenasi. Daktaras irgi labai stebejosi tokiais gerais rezultatais. Bet man nera jokio kibimo. Diagnoze neaiskios kilmes nevaisingumas, genetiniai, kraujo kresumo , imunologiniai tyrimai padaryti, laparaskopija , hysterakopija taip pat daryta viskas idealu nera net endometriozes.Bandziau Intralipidus , imunoglobulina, LIT procedura. Pas Karpenko lankiausi. Netgi laikausi specailos dietos pagal maisto netoleravima, geriu kruvas vitaminu.    Kiek zinau turkai i biocheminius, imunologinius dalykus demesio nekreipia, gal jus mergaites zinote kokia klinika graikijoje , cekijoje ar kur kitur kas gilinasi gyliau i nekibimo beda. Nezinau kur besikreipti verysad.gif

O aš važiuočiau į tr jūsų vietoje. Jei jie jums prie kiaušintakių neprikibtų, tai turbūt siūlytų pgs. O gal pakaktų tik jų labėj užauginti blastukus ir jie kibtų
Papildyta:
QUOTE(Glue @ 2017 06 22, 15:20)
Tai kad gauna grazias blastocistas dar nereiskia kad jos genetiskai sveikos. Manau reikia daryti blastocistu genet. tyrimus, nors ir jusu genetiniai abieju geri. Pazystu viena pora, kuriems visos blastos genet negeros ir nebuvo ko sodinti. Lietuvoje genetiniu glastocistu tyrimu nedaro, nors ir SK rase, kad atlieka, bet pasirodo tik toms poroms, jei vienam is partneriu yra nustatyta genet liga (nesamone man tai, juk moki pinigus ir visvien atsisako atlikti...).

Čia gal ko nesupratote. Pgd daro, jei yra kokia paveldima liga. O Sraigytės atveju darytų pgs - kai ne ligos ieškoma, o chromosomose ir jų grupėse klaidų. Tikrai yra porų, kurių kariotipao geri, o blastukų chromosomose ar chromosomų grupėse klaidos.
Papildyta:
QUOTE(SraigyteR @ 2017 06 22, 16:55)
Skaitau daug metu šita forumą , bet neužfiksavau apie Izraelį , o kas ten yra ?  rolleyes.gif

Ten rezultatai geri, bet kainos 10 kartų didesnės nei tr. Aš vis tiek pirmiau tr pabandyčiau. Lt daryti ivf nieko nerodo. Aš į Izraelį važiuočiau, jei du kartus iš eilės tr nepavyktų ir vaikų visai neturėčiau
Papildyta:
QUOTE(Akutina @ 2017 06 22, 18:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="SraigyteR" data-cid="71688798" data-time="1498122662">
<div>
<p>ikele 2, kiti uzsaldyti, bet kai nekimba tai tie uzsaldyti mazai vilties teikia vartotojo įkelta nuotrauka, priezastis neaiski kodel tiek naturaliai tiek dirbtinai nekimba. o kiek jums prednizolono skire , man tik 3 dienas po tablete.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jei buvo nors ir vienas kibimas, tai kaip gi nekimba?  </p>
<p>Esu tikra, kad Jums reikalingas PGD, t.y. genetinis tyrimas. Mes su vyru kartu gyvename 21 metus. Ir niekada neturejome jokio kibimo, nei naturalaus, nei dirbtinio.. Nustatytas neaiskios kilmes nevaisingumas. Genetika abieju tvarkoje. Lietuvoje neturejome 13 blastuciu, t.y. neturejome ju visai. Sodino 2 dienu embrionus. Tai du, kita karta visus keturis. Niekas  nekibo.. Beda.. huh.gif</p>
<p>Turkai pasiule PGD. Ir buvo teisus. Turejome 7 puikios kokybes blastutes. Siai dienai dziaugiuosi, kad nors vienas is ju buvo tinkamas. Bet isvada akivaizdi. Turime problemu su embrionu kokybe.. Manau del to ir nebuvo kibimu.</p>
<p> </p>
<p>P.S. Dabar ruosiuosi FET-ui. Dedu daug vilciu i savo maziuka, vieninteli zirniuka  wub.gif </p>

Manau, kad Sraigytei taip pat reikėtų tai išbandyti, nes tikrai daug kam, kam neaiškios kilmės, tokie dalykai po pgs (kaip vadinam pgd), paaiškėja.
Beja Izraelio temoje rašo, kad jie to tyrimo nedaro
Papildyta:
QUOTE(SraigyteR @ 2017 06 22, 20:08)
Tai jums is 7 blastocitu tik viena buvo be genetiniu pakitimu ? O idomu ar turkai ar man sutiktu daryti pgd jei dar nėra virš 35 metu. Labai linkiu kad jūsų zirniukas pasiliktu 9 men  nestuke.gif

Daro ir toms, kurios jaunesnės. Pas jios nuo 38 metų privalomai visoms daro. O jaunesnėms, tai kai nepastojimo priežastis nėra aiški. Aš žinau vieną porą, kur moteris jaunesnė, bet jiems nekimba arba persileidžia, tai tr darė pgs. Manau ir jums darytų
Papildyta:
QUOTE(SraigyteR @ 2017 06 22, 20:58)

Taip taip. Vyras galėtų tau iš rusų ar anglų kalbos pavertėjauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 23 birželio 2017 - 03:19
Sveikos. 4u.gif Norejau pasidometi ar kuri vartojote vaistus gimdos gleivinei auginti ir kada Jums rekomendavo juos nutraukti? Pasidalinkit savo patirtimi. mirksiukas.gif Aciu.
Atsakyti
[quote=LaMona,2017 06 23, 03:17]
kuo skiriasi pgs ir pgd? Po šitų tyrimu kiek suprantu šviežiu nebesodina memorial , o su saldytais baschechi yra stipresne , ar vienodai jos geros ?
Atsakyti
[quote=SraigyteR,2017 06 23, 07:40]
[quote=LaMona,2017 06 23, 03:17]
kuo skiriasi pgs ir pgd? Po šitų tyrimu kiek suprantu šviežiu nebesodina memorial , o su saldytais baschechi yra stipresne , ar vienodai jos geros ?
[/quote]
Abi turbūt geros, nes rezultatai abejose geri. Memorialas iki rudens dar sodindavo po pgs tame pat c, dabar kažkokį naują aparatą nusipirko, kuris išsamiau tiria, ir todėl tą patį c nebespėja įsodinti, todėl šaldo. o Bachechi niekada šviežiame nesodina.
Mums visoms pgs dažniausiai reikia, tik čia mergaitės įpratę jį pgd vadinti ir todėl kartais su medikais nesusikalbėjimas įvyksta - jų klausiam turėdamos omeny pgs, o jie atsako apie pgd. Tai pgs, kaip sakiau, pakitimų chromosomose ieško, aišku tai susiję ir su chromosominiais apsigimimais pvz dauno sindromas matosi chromosomoje nr 21. O pgd yra genetinių ligų paieškos metodas. Jį atlieka arba kai vienas iš sutuoktinių tokia serga, arba jau turi jie vaikų su kažkokia įgimta liga. Per tyrimą tik tos vienos konkrečios ligos ieško. Lt Santarai tam tyrimui jau lyg gali į užsienį išsiųsti embriono biopsinę medžiagą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaMona: 23 birželio 2017 - 08:05
QUOTE(ailima @ 2017 06 22, 21:59)
<p>Jeigu rinksitės Bahceci klinikà tai gydytojas ir koordinatorė nekalba rusiškai,tik angliškai,aš pati lab prastai angliškai kalbu,na galima sakyti nekalbu, bet daug patirties turiu tai beveik viska suprantu, jei kas neaišku vyras pavertėjauja,ir yra sesutės dvi rusiškai kalbančios</p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="SraigyteR" data-cid="71689783" data-time="1498157893"><div><p>Na tada reikia parasyti laišką ir ruoštis važiuoti pirmai konsultacijai, nes tikrai nenoriu gaišti laiko . Baisu tik del kalbu barjero , as nekalbu rusiškai ir mažai angliškai o vyras laisvai kalba tai manau jis galės buti kartu ir pavertėjaus, ar as klystu ?</p></div></blockquote><p></p>

ailima , o jus Intralipidus bandėt ? Daug kam padėjo išsaugoti leliuka kuriom ne karta jau yra pabėgę .
Atsakyti

bandžiau ir intralipidus, vistiek persileidau

ailima , o jus Intralipidus bandėt ? Daug kam padėjo išsaugoti leliuka kuriom ne karta jau yra pabėgę .

Atsakyti
QUOTE(gvatemala @ 2017 06 19, 08:33)
Kad neatsirastų guzų, arba kad jie kaip įmanoma būtų mažesni reikia prieš leidimą Progestaną gerokai pašildyti tarp rankų ar šiltam vandeny (suskystėja), naudoti ilgą adatą, ją visą subesti į minkštąją ir leisti laaaabai lėtai.
Jau atsiradusius guzus merginos gydo alijošiaus arba kopūsto kompresais.

Ačiū už patarimus 4u.gif draugauju su kopūstais.. vieną pusę šiek tiek atleido smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu pasiteiraut:ar tiesa,kad dabar Memorial iskart po pgd nedaro isodinimo?Nu taip nesinori dukart vaziuot-nieks darbe tiek neleis valkiotis-reiks darba mest😁Pirma kart kai buvau sodino iskart
Papildyta:
QUOTE(SraigyteR @ 2017 06 23, 09:08)

Kur jus gaunat tu intralipidu ir kas jums nustato,kad ju reikia?Mano 3 ivf visi arba nesivystantys arba persileidimai
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 06 23, 09:02)
Abi turbūt geros, nes rezultatai abejose geri. Memorialas iki rudens dar sodindavo po pgs tame pat c, dabar kažkokį naują aparatą nusipirko, kuris išsamiau tiria, ir todėl tą patį c nebespėja įsodinti, todėl šaldo.  o Bachechi niekada šviežiame nesodina.
Mums visoms pgs dažniausiai reikia, tik čia mergaitės įpratę jį pgd vadinti ir todėl kartais su medikais nesusikalbėjimas įvyksta - jų klausiam turėdamos omeny pgs, o jie atsako apie pgd. Tai pgs, kaip sakiau, pakitimų chromosomose ieško, aišku tai susiję ir su chromosominiais apsigimimais pvz dauno sindromas matosi chromosomoje nr 21. O pgd yra genetinių ligų paieškos metodas. Jį atlieka arba kai vienas iš sutuoktinių tokia serga, arba jau turi jie vaikų su kažkokia įgimta liga. Per tyrimą tik tos vienos konkrečios ligos ieško. Lt Santarai tam tyrimui jau lyg gali į užsienį išsiųsti embriono biopsinę medžiagą

Sanrarai kol kas nedaro jokiu BLASTOCISTU genetiniu tyrimu. Viana mergina prase ju, bet jie pasake, kad gal darytu, jei tik vienam is partneriu butu rasti kokie genet. pakitimai. Nezinau ir as nustebau, juk tyrimas blastu yra mokamas, tai gi susimoki ir prasai, kad atliktu, bet kol kas nedaro,nesiuncia niekur. Tai nezinau.
Papildyta:
QUOTE(Glue @ 2017 06 23, 13:58)
Santarai kol kas nedaro jokiu BLASTOCISTU genetiniu tyrimu. Viana mergina prase ju, bet jie pasake, kad gal darytu, jei tik vienam is partneriu butu rasti kokie genet. pakitimai. Nezinau ir as nustebau, juk tyrimas blastu yra mokamas, tai gi susimoki ir prasai, kad atliktu, bet kol kas nedaro,nesiuncia niekur. Tai nezinau.

Atsakyti
QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 06 23, 11:06)
Ačiū už patarimus  4u.gif  draugauju su kopūstais.. vieną pusę šiek tiek atleido smile.gif

Prašom, į sveikatą smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tapsnokle @ 2017 06 23, 11:31)
Sveikos 4u.gif Noriu pasiteiraut:ar tiesa,kad dabar Memorial iskart po pgd nedaro isodinimo?Nu taip nesinori dukart vaziuot-nieks darbe tiek neleis valkiotis-reiks darba mest😁Pirma kart kai buvau sodino iskart
Papildyta:

Kur jus gaunat tu intralipidu ir kas jums nustato,kad ju reikia?Mano 3 ivf visi arba nesivystantys arba persileidimai

Taip, dabar, jei daro PGS, reiks važiuoti antrą kartą. Bet antrą kartą turėtų užtekti kokių 3-4 dienų, tai gal galima pasiderinti prie savaitgalių ar šventinių dienų.
Atsakyti