Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(žydroji svajonė @ 2017 06 18, 08:45)
Sveikutės  4u.gif
Turiu klausimuką toms, kurios leidžiasi prg.
Ar buvo susidarę guzai ant užpakalio? Jei taip, kaip kovojot?

Kad neatsirastų guzų, arba kad jie kaip įmanoma būtų mažesni reikia prieš leidimą Progestaną gerokai pašildyti tarp rankų ar šiltam vandeny (suskystėja), naudoti ilgą adatą, ją visą subesti į minkštąją ir leisti laaaabai lėtai.
Jau atsiradusius guzus merginos gydo alijošiaus arba kopūsto kompresais.
Atsakyti

Kada jūs planuojate vykti FET mirksiukas.gif?

Jei viskas eisis pagal plana,tai perkelimas turetu buti apie liepos 1-2d.

Bijau baisiai.. Tai pirmas mano FET ir paskutinis   :wub:​ 

Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif
Gal kuri turi parduoti Imunolgobulino?
Atsakyti
Sveikos merginos, prisiduodu ir aš - šeštadienį grįžome iš TR (pirmo vizito). Įspūdį turkai tikrai padarė, gydytojų profesionalumas tikri jaučiamas. Iš viso pas gydytojus užtrukome apie 4 valandas, apžiūrėjo ir Turgut'as ir vėliau atėjusi profesorė, nemažai laiko skyrė pasikalbėjimui. Sudarėme tokį planą - kito ciklo pabaigoje pradedu leitis blokuojančius vaistus ir antrą ciklo dieną turiu būti pas juos startui. Išpunktavus kiaušialąstes mus paleidžia skirsti į namus, o embrionukus augina iki blastukių, padaro genetinius tyrimus ir geras užšaldo. Sekantį ciklą skrendu pasidaryti hysteroskopijos (nori pataisyti gimdos formą) ir dar sekantį ciklą sodina blastukes.
Kažkaip vėl viltis užsižiebė ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 06 19, 11:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aisaliukas" data-cid="71682628" data-time="1497809768"><div><p>Kada jūs planuojate vykti FET vartotojo įkelta nuotrauka?</p></div></blockquote><p>Jei viskas eisis pagal plana,tai perkelimas turetu buti apie liepos 1-2d.</p><p>Bijau baisiai.. Tai pirmas mano FET ir paskutinis   wub.gif </p>

Stipriai suspausti kumštukai už jus, kad šis kartas būtų tas kuris atneštų džiaugsmą ir į jūsų namus nestuke.gif
Aš maniau, kad gal išeis susitikti su kuo nors iš forumo mergaičių..... , bet tikriausiai neišeis nes mūsų planas startuoti rugpjūti su IVF.....
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Prieš FET reikia pasidaryti LP. Gal galite kas rekomenduoti gyd. KAUNE? Turkai prašo ir video.
Pasidalinkit prašau savo patirtim pas ką operavotės.
Ačiū
Atsakyti

Na as jau TR ir ryt vizitas, bet merginos kurioms skyre kontraceptikus pries IVF, as pirma karta po daugiau nei 10 metu juos naudojau, ir nesuprantu man nera normaliu mm, jau antra diena toks tepliojimas senu krauju ir tai nestipriai, bet as manau nieko daugiau ir nepramus, ziauriai susinerivnau ar neissius mane turkai namo, ar buvo gal kam panasiai nuo tableciu gal cia?

Sveika, kaip tavosios mmm? Ar jau startavot? Ar tik konsultacijai?

Atsakyti

Sveika, normaliu mm realiai po tu kontraceptiku ir nebuvo, tokia mini versija, bet startui kazkaip supratau viskas buvo tinkama, ir dabar jau tris dienas leidausi vaistus, kol kas viena kiauside nereaguoja dar i stimuliacija, o kita lyg normaliai kazka augina, tikiuosi kuo geresnio derliaus:)

Atsakyti

Merginos, o kaip su transferiu per FET? Jis priklauso? 

Bilietai i Stambula kosmariskai pabrango, palyginus su pavasariu ..;(

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 06 21, 16:08)
<p>Merginos, o kaip su transferiu per FET? Jis priklauso? </p><p>Bilietai i Stambula kosmariskai pabrango, palyginus su pavasariu ..;(</p>

Taip, priklauso. Mes skridom konsultacijai, tada IVF, po to FET, tada operacijai ir vel FET - visasa prasem ir visasa gavom transferius, reikia tik nebijoti paprasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites, labai reikia jusu patarimo, buvau jau susiruosusi vaziuoti i turkija, bet suabejojau ar tikrai turkija man tinkama.Lietuvoje dareme 2 IVF , viena FET, kiausialastes apsivaisina visos - pagalbos ISCI nereikia. Lietuvoje paskutini karta is 13 embrionu isaugo visi iki blastocitu ir beveik visos geros kokybes, kai kele balstocita 5 dienu, embriologe sake kad jin labai greita ir jau lukstenasi. Daktaras irgi labai stebejosi tokiais gerais rezultatais. Bet man nera jokio kibimo. Diagnoze neaiskios kilmes nevaisingumas, genetiniai, kraujo kresumo , imunologiniai tyrimai padaryti, laparaskopija , hysterakopija taip pat daryta viskas idealu nera net endometriozes.Bandziau Intralipidus , imunoglobulina, LIT procedura. Pas Karpenko lankiausi. Netgi laikausi specailos dietos pagal maisto netoleravima, geriu kruvas vitaminu. Kiek zinau turkai i biocheminius, imunologinius dalykus demesio nekreipia, gal jus mergaites zinote kokia klinika graikijoje , cekijoje ar kur kitur kas gilinasi gyliau i nekibimo beda. Nezinau kur besikreipti verysad.gif
Atsakyti
Sraigyte, rimta bėda... turkai stiprūs pačiam procese (kuris pas tave vyksta sėkmingai), bet nuo įsodinimo niekas nuo jų nepriklauso. TR yra 3 pagr. klinikos. Tai siūlyčiau visoms surašyti laiškus bendrai aprašant situaciją. Gausi atsakymus ir svarstysi, verta važiuot ar ne.
Beje, ką Karpenko sako, kokios jos įžvalgos?

P.S. Kodėl paraše prie pirmo vaiko parašyta "angeliukas"? ar buvai pastojus....?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 22 birželio 2017 - 09:01