sveikos, mergaites, labai reikia jusu patarimo, buvau jau susiruosusi vaziuoti i turkija, bet suabejojau ar tikrai turkija man tinkama.Lietuvoje dareme 2 IVF , viena FET, kiausialastes apsivaisina visos - pagalbos ISCI nereikia. Lietuvoje paskutini karta is 13 embrionu isaugo visi iki blastocitu ir beveik visos geros kokybes, kai kele balstocita 5 dienu, embriologe sake kad jin labai greita ir jau lukstenasi. Daktaras irgi labai stebejosi tokiais gerais rezultatais. Bet man nera jokio kibimo. Diagnoze neaiskios kilmes nevaisingumas, genetiniai, kraujo kresumo , imunologiniai tyrimai padaryti, laparaskopija , hysterakopija taip pat daryta viskas idealu nera net endometriozes.Bandziau Intralipidus , imunoglobulina, LIT procedura. Pas Karpenko lankiausi. Netgi laikausi specailos dietos pagal maisto netoleravima, geriu kruvas vitaminu. Kiek zinau turkai i biocheminius, imunologinius dalykus demesio nekreipia, gal jus mergaites zinote kokia klinika graikijoje , cekijoje ar kur kitur kas gilinasi gyliau i nekibimo beda. Nezinau kur besikreipti