Man 31 o AMH 3.7.turkai pasake kad rezerva nebloga turiu.
Tikekit turkais jie tikrai daro stebuklus net idomu ka jie daro netaip .
Man 31 o AMH 3.7.turkai pasake kad rezerva nebloga turiu.
Tikekit turkais jie tikrai daro stebuklus net idomu ka jie daro netaip .
Labai, labai dziaugiuosi del Jusu
Linkiu, kad ir toliau viskas taip pat sklandziai eitusi
As siandien skrendu i TR, ir irgi labai tikiuosi stebuklo, nes cia du IVF tai labai nekokie rezultatai, abu kartus 3 diena sodindavo po 2 vid kokybes embrionus ir tai budavo viskas kas pavykdavo isgauti, deja abu nesekmingi.... Aisku man amzius ir mazas rezervas jau, o pas jus koks amzius ir rezervas?
Mano amzius labai senyvas . Man 40. O AMH 1.37. Lietuvoje daryti 2 IVF. Sodinti pirma karta 2 dveju d. embrionai, o antra karta visi 4 dveju d. embrionai. Naudos jokios. Saldymui ar pan. nieko nelikdavo. Net iki blastuciu neturedavom ka auginti.
O Turkijoje turejau 7 blastutes puikios kokybes. Dziaugiausi be galo... Stebuklas ir tiek, ..
Tik gaila, kad PGD perejo tik vienas blatukas (Matyt, cia problemu ir turime
). Esu dekinga turkams uz suteikta realu sansa. Jie nuostabus ir tikri stebukladariai
P.S. Linkiu didziausios sekmes
Na as jau TR ir ryt vizitas, bet merginos kurioms skyre kontraceptikus pries IVF, as pirma karta po daugiau nei 10 metu juos naudojau, ir nesuprantu man nera normaliu mm, jau antra diena toks tepliojimas senu krauju ir tai nestipriai, bet as manau nieko daugiau ir nepramus, ziauriai susinerivnau ar neissius mane turkai namo, ar buvo gal kam panasiai nuo tableciu gal cia?
Akutina kiek iš viso dienų prabuvote Turkijoje kai darėte IVF? Nes noriu truputi pasiplanuoti kiek reikės pasiimti atostogų.
Viso prabuvome 24 dienas. Bet as vos tilpau. Po kontraceptiku sunkiai stimuliacija ejosi. Kai blastutem suejo 6-a diena, turejau ta pacia diena skristi namuciu. O kitoms ko puikiausiai ir 21 d. pakanka.
Na as jau TR ir ryt vizitas, bet merginos kurioms skyre kontraceptikus pries IVF, as pirma karta po daugiau nei 10 metu juos naudojau, ir nesuprantu man nera normaliu mm, jau antra diena toks tepliojimas senu krauju ir tai nestipriai, bet as manau nieko daugiau ir nepramus, ziauriai susinerivnau ar neissius mane turkai namo, ar buvo gal kam panasiai nuo tableciu gal cia?
Nereikia nervintis Kontraceptikai sumazina kraujavima.
Viskas bus gerai