Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

Sveikos turkaitės, na jau skaičiuoju dieneles iki skrydžio i TR. ...Ryt geriu paskutinę microgynon tabletę (kontraceptinės) , ir bus 21 ciklo diena, šiaip mano ciklas 27 -28 dienos.  Elis sako kad pabaigus tabletes mm prasideda po 3-4 dienų, vėliausiai po savaitės, ar taip sutrumpėja ciklas visom jeigu prasideda pvz po trijų dienų? Man jau reikia pirktis skrydžio bilietus, ir visaip kaip skačiuoju, noris kuo mažiau ten nuskridus laukti, pasidalinkit savo patirtim kurios gėrėt prieš startą kaip jums buvo?

Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2017 06 11, 14:46)
Turiu dar vieną klausimėlį, pas ką ruošėtės FET Vilniuje? Parekomenduokite prsšau gydytojus. 😊

Reda Žiobakienė NTW 4u.gif

suVėjeliu, man MM prasidėjo po 4 dienų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 06 12, 08:26)
<p>Merginos, susiduriau ir as su problema  huh.gif   Kas galetu Kaune paruosti FET? </p>
<p>Pas ka Jus lanketes? O gal reiktu kreiptis i vaisingumo klinika, kur teko patirti nesekmiu?  hmm.gif</p>

Man irgi aktualu ką rekomenduotumėt Kaune.

Ėjau į Kildos kliniką, bet jeigu išeiginės, ten niekas nedirba. Kažkaip turkai nieko nesakė, jei koks sekmadienis išpuldavo, sekančią dieną lėkdavau nuo ryto.

Papildyta:
<p>Ir dar.. Kiek mazdaug laiko uztrunka FET Stambule? 2-3 dienos? Ar galima imti bilietus i du galus? Ar vis gi gali buti nenumatytu aplinkybiu ir geriau imti bilietus i viena gala?</p>

FET prieš kokią savaitę man tiksliai pasakė kada bus įkėlimas ir kurią dieną ateiti.
Tada žinodama dieną ir pirkau bilietus. Galima skristi namo jau sekančią dieną po procedūros, arba 1 dieną pailsėti ir tada skristi.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 12 birželio 2017 - 14:31

Sveikos turkaitės, na jau skaičiuoju dieneles iki skrydžio i TR. ...Ryt geriu paskutinę microgynon tabletę (kontraceptinės) , ir bus 21 ciklo diena, šiaip mano ciklas 27 -28 dienos.  Elis sako kad pabaigus tabletes mm prasideda po 3-4 dienų, vėliausiai po savaitės, ar taip sutrumpėja ciklas visom jeigu prasideda pvz po trijų dienų? Man jau reikia pirktis skrydžio bilietus, ir visaip kaip skačiuoju, noris kuo mažiau ten nuskridus laukti, pasidalinkit savo patirtim kurios gėrėt prieš startą kaip jums buvo?

Susirgau trecia diena nustojusi gerti kontraceptikus. O antra diena jau buvau TR. Geriau ramiai pralaukti dienele, kita, vietoje, nei po to prarasti kruva pinigu ir laiko veltui . Siulyciau 2-3 diena jau tikrai buti TR. 

Ir dar.. Jei is karto pirksite bilietus ir atgal,  tai dar primeskite kelias dieneles. Man po kontraceptiku stimuliacija suletejo. Foliukai augo daug leciau, bet tolygiai. 12 dienu leidziausi Gonali ir Luveri arkliskom dozem. Aisku, gal cia ir amzius turi reiksmes..  :4u: 

P.S. Merginos, ka tik prasidejo menesines. T.y. 15.40. Tai pirma ciklo diena skaitosi ryt? Iki 14 val. butu siandien? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 06 12, 15:54)
>P.S. Merginos, ka tik prasidejo menesines. T.y. 15.40. Tai pirma ciklo diena skaitosi ryt? Iki 14 val. butu siandien? hmm.gif </p>

Taip, 1 cd rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2017 06 12, 19:36)
Taip, 1 cd rytoj smile.gif

Taip
Atsakyti
<p>Merginos, susiduriau ir as su problema  huh.gif   Kas galetu Kaune paruosti FET? </p>
<p>Pas ka Jus lanketes? O gal reiktu kreiptis i vaisingumo klinika, kur teko patirti nesekmiu?  hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>Ir dar.. Kiek mazdaug laiko uztrunka FET Stambule? 2-3 dienos? Ar galima imti bilietus i du galus? Ar vis gi gali buti nenumatytu aplinkybiu ir geriau imti bilietus i viena gala?</p>

Sveikos,

As, pvz, jau niekaip negalejau ziureti i vaisingumo klinikas, tai ejau pas paprasta gine tiesiog, realiai juk vaistu dozes skiria TR daktarai, o cia tereikia, kad folius ismatuotu, suskaiciiotu ir endometriuma pamatuotu. Aisku, gerai dar, kai pats aparatas naujesnis, tai tiksliau mato.
Sekmes visoms "kelyje" mergaites, kumstukai uz Jus!!!
Atsakyti
Sveikos, gal dar kas gali pagelbeti ir parduoti leidziamo progesterono
Atsakyti
Sveikos mergaites😊
Noriu pasidalinti su Jumis nors dar tik kelio puse bet jau praeito😊
Grizome pirmadeni is Turkijos po Ivf po punkcijos turejom 13 geru kiausialasciu is kuriu 7apsivaisino ir siandien jas visas uzsalde juos dagyveno iki 5dienos.
Tokio rezultato mes niekada neturejo 3 diena tik 2 isodindavo o saldymui neligdavo.
Dabar antras zingsnis Fet kuriuo laukiu su nekantrumu.
Bet Turkai tikrai daro stebuklus😊
Atsakyti
QUOTE(Millano @ 2017 06 16, 16:06)
Sveikos mergaites😊
Grizome pirmadeni is Turkijos po Ivf po punkcijos turejom 13 geru kiausialasciu is kuriu 7apsivaisino ir siandien jas visas uzsalde juos dagyveno iki 5dienos.
Tokio rezultato mes niekada neturejo 3 diena tik 2 isodindavo o saldymui neligdavo.

Smagu, kai toks geras rezultatas smile.gif o kodėl šaldė ir nesodino iškart? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 06 16, 19:00)
Smagu, kai toks geras rezultatas smile.gif o kodėl šaldė ir nesodino  iškart? unsure.gif

Nes pas mane PKS organizmas sake turi pailseti.
Atsakyti

Sveikos mergaites😊

As siandien skrendu i TR, ir irgi labai tikiuosi stebuklo, nes cia du IVF tai labai nekokie rezultatai, abu kartus 3 diena sodindavo po 2 vid kokybes embrionus ir tai budavo viskas kas pavykdavo isgauti, deja abu nesekmingi.... Aisku man amzius ir mazas rezervas jau, o pas jus koks amzius ir rezervas?

Atsakyti