Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Marga2 @ 2017 06 06, 19:38)
<p>Gal tau nesisavina ultragestanas,reiktu susileisti leidziama progesterona,paklausinek merginu gal kas turi.
</p>

As susileidau siandien, nuo praitos savaites pakilo progesteronas
Atsakyti

Merginos info del PGS :

The Center for Human Reproduction in NYC has come out against PGS testing, particularly for older women and those with DOR. They recommend Day 3 transfers and even early egg retrieval to improve IVF results in women 40+.

Their website has numerous articles. Here are two:

https://www.centerfo...to-a-new-paper/

https://www.centerfo... -with-dorlfor/

Kai pirma karta lankemes TR buvau girdejus apie tai ,paklausiau Masturos kokia jos nuomone ,pasake tai netiesa...o as galvoju tos klinikos kur siulo PGS nori uzsidirbti kuo daugaiu pinigu,as suprantu jei vienas is partneriu yra nesiotojas kokiu nors ligu,bei jei ne kam tada veltui daryt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 06 birželio 2017 - 18:45

galima susileisti 2 ampules keleta dienu iseiles...LaMona taip dare,jai buvo stiprus kraujavimas...o dabar jau supuoja savo mazyli  :)

Atsakyti
QUOTE(Marga2 @ 2017 06 06, 19:47)
<p>galima susileisti 2 ampules keleta dienu iseiles...LaMona taip dare,jai buvo stiprus kraujavimas...o dabar jau supuoja savo mazyli  smile.gif
</p>

o mano turkiskas progesteronas 50 mg, sakot nieko baisaus nebus
Atsakyti

[b]Ziiviiliukas[/b], tikrai nebus. Merginos kai kraujuoti pradeda leistis po dvi ampules iskart kas diena kol nustoja kraujuoti ir jei auga hcg viskas gerai buna. nzn jusu labes normos del prg ( nes skirtingos labes turi skirtingas normas ir matavimo vnt), jei tai prie zemutines ribos, drasiai leiskites, blogiau nebus, nes prg geriau aukstesnis. Gali tik galva paskaudeti ir krutine labiau jautri buti. Vaikiukui tikrai nepakenksit niekaip. Jei nustosit kraujuoti, tai tik staigiai nenutraukit prg vartojimo, nes prg staigus svyravymai nera gerai. Ir dar, kelinta jums savaite? Taip pat gal jums gali buti ir net ne prg prbl jei hcg auga taisyklingai ir prg nera zemas,  o kokia hematoma, kur butinas gulimas rezimas ir gydytojo konsultacija, tokie dalykai daznai pasirodo ankstyvame nestume, bet nebutinai bunakritiniai, jei daug gleivines neapima. laikykites ir didziausios sekmes!

p.s. Visos mes TR prg 50ml vartojam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 06 birželio 2017 - 20:43
QUOTE(Pagre @ 2017 06 06, 21:42)
<p>Ziiviiliukas, tikrai nebus. Merginos kai kraujuoti pradeda leistis po dvi ampules iskart kas diena kol nustoja kraujuoti ir jei auga hcg viskas gerai buna. nzn jusu labes normos del prg ( nes skirtingos labes turi skirtingas normas ir matavimo vnt), jei tai prie zemutines ribos, drasiai leiskites, blogiau nebus, nes prg geriau aukstesnis. Gali tik galva paskaudeti ir krutine labiau jautri buti. Vaikiukui tikrai nepakenksit niekaip. Jei nustosit kraujuoti, tai tik staigiai nenutraukit prg vartojimo, nes prg staigus svyravymai nera gerai. Ir dar, kelinta jums savaite? Taip pat gal jums gali buti ir net ne prg prbl jei hcg auga taisyklingai ir prg nera zemas,  o kokia hematoma, kur butinas gulimas rezimas ir gydytojo konsultacija, tokie dalykai daznai pasirodo ankstyvame nestume, bet nebutinai bunakritiniai, jei daug gleivines neapima. laikykites ir didziausios sekmes!</p>
<p> </p>
<p>p.s. Visos mes TR prg 50ml vartojam.</p>

Man 5-6 savaite panasiai, visa diena pragulejau lovoje tai kazkaip ir geriau, maziau kraujuoja, ir pilva maziau spazmuoja, dabar siek tiek geriau, rytoj bandysiu pakartot kraujo tyrima.
Atsakyti

Laikikis!!!Viskas bus gerai !

p.s.pasirodyk gynei

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marga2: 07 birželio 2017 - 00:31
QUOTE(ziiviiliukas @ 2017 06 06, 21:49)
Man 5-6 savaite panasiai, visa diena pragulejau lovoje tai kazkaip ir geriau, maziau kraujuoja, ir pilva maziau spazmuoja, dabar siek tiek geriau, rytoj bandysiu pakartot kraujo tyrima.

Jei spazmuoja, galite gerti Magvita po dvi tab 3 kart dienoj, arba Magnezii diasporal miltelius du kart dienoj.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2017 06 05, 11:36)
Aš siūlau, kai nuvažiuoji vietoje apeiti kelias vietas ir pažiūrėti ar jos tinka. tuomet, jei kainos nedaro tokios kaip bookinge, užsakyti per bookingą. Ir problema išspęsta smile.gif

Aš taip ir dariau , kai tr buvau

Papildyta:
QUOTE(ziiviiliukas @ 2017 06 06, 16:41)
SOS!!! Siandien 12 val susileidau progesterono, dar naudoju 3x2 ultrogestant , bet nuo 14.30 pradejau kraujuot, ar verta dar didinti progesterona. Vakar darytas kraujas parode progesterono 46,11 moliu ten kokiu, o hcg 4051.

Leiskis. Būtinai leiskis. Nebesileisk tik jei per echo nieko nebedimatytų. Aš labai kraujavau, bet iškart dvigubą progestano susileidau ir ilgai dar dvigubą leidausi ir žirnis išsilaikė
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2017 06 06, 20:42)
<p>Ziiviiliukas, tikrai nebus. Merginos kai kraujuoti pradeda leistis po dvi ampules iskart kas diena kol nustoja kraujuoti ir jei auga hcg viskas gerai buna. nzn jusu labes normos del prg ( nes skirtingos labes turi skirtingas normas ir matavimo vnt), jei tai prie zemutines ribos, drasiai leiskites, blogiau nebus, nes prg geriau aukstesnis. Gali tik galva paskaudeti ir krutine labiau jautri buti. Vaikiukui tikrai nepakenksit niekaip. Jei nustosit kraujuoti, tai tik staigiai nenutraukit prg vartojimo, nes prg staigus svyravymai nera gerai. Ir dar, kelinta jums savaite? Taip pat gal jums gali buti ir net ne prg prbl jei hcg auga taisyklingai ir prg nera zemas,  o kokia hematoma, kur butinas gulimas rezimas ir gydytojo konsultacija, tokie dalykai daznai pasirodo ankstyvame nestume, bet nebutinai bunakritiniai, jei daug gleivines neapima. laikykites ir didziausios sekmes!</p>
<p> </p>
<p>p.s. Visos mes TR prg 50ml vartojam.</p>

Kai kraujavau, Mastura pasakė, kad gydytojas liepė leistis po dvi per dieną nežiūrint koks yra prg organizme. Sakė man prg skiriamas ne dėl žemo prg, o dėl hematomos, kuri pas mane labai didelė buvo
Papildyta:
QUOTE(ziiviiliukas @ 2017 06 06, 20:49)

Dabar geriau mažiau vaikščiojimų. Taip pat negalima rankų į viršų kilnoti, tūpinėti, sunkiai nešti, su vyru draugauti negalima. Ir žirnis turėtų išsilaikyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Glue @ 2017 06 07, 05:31)
Jei spazmuoja, galite gerti Magvita po dvi tab 3 kart dienoj, arba Magnezii diasporal miltelius du kart dienoj.

Dar vit c su rutozidu gerai gerti. Rutozidas kraujagyslių sieneles stiprina
Atsakyti
Marga2, mane labai domina visa informacija ir ačiū, kad dalinatės 4u.gif. Taip pat noriu jūsų paprašyti ir toliau skleisti įvairią informaciją, kurią turite smile.gif.
Ankstesnėje žinutėje rašėte, kad tad graikų profesorius apžiūrėjo Jus ir matė daug folių. Tai kaip gali būti daug folių, jei žemas AMH?
Be to, gal galite plačiau papasakoti, kaip atliekama ta procedūra? Ten kateteriu kažkas daroma kiaušidėse? Ar procedūra vykdoma nuskausminus? O gal taiko anesteziją (užmigdo)?

QUOTE(Marga2 @ 2017 06 06, 17:00)
<p>2015 rugseji mano buvo amh 0.46 ,tikrinau po 1 nesekmingo paskojimo nustojus vartoti KT(vartojau 15 m smile.gif ,paskui padariau 2 nesekmingas  IUI su min stimuliacija ir tiek ,2016m kova vel naturaliai pastojau ir vel nesekmingai,tada pradejau rimtai tirtis-viskas gerai :)pradejau vartoti daug visokiu papildu,vitaminu,daryti akupunktura,geriu Thybona(pr Kazanavicius rekomendavo) ,dar buvo 1 kibimas,bet neuzkibo,2016 rudeni 1 vizitas Memoriale-padare HSG-rado gimdoj polipa,kiausintakiai geri,visa kita gerai,LT pasidariau hysteroskopija,pasalino polipa,2016 gruodi ruosiausi i Turkija ir vel pastojau smile.gif po savaites pabego verysad.gif pagaliau kova issiruosem i TR pirmam IVF -ir nekuo nesibaige..vat tokia mano istorija.Labai daug turiu vilciu kad PRP pades,susipazinau ten su britemis ,jos yra daug vyresnes 48m,net menesines jau nereguliarios ,bet vistiek bando,pasidarem savo foruma ,tai labai daug naudingos info atsiuncia as irgi idesiu ja cia ,gal kam bus idomu.
</p>

Atsakyti
Mokslas tobulėja kiekvieną dieną. Partiko man tie straipsniai, ypač apie PGS. Gal ir turkai tuoj sakys, kad netikslinga atlikti PGS. Man po persileidimo ir 2015 m. pas turkus daryto IVF (sėkmingo, bet su labai bloga pabaiga), antrąkart pas juos darant IVF jie primygtinai reikalavo daryti PGS. Tada teturėjom tik vieną tinkamą balstutę, bet ji turėjo chromosomonių pakitimų ir turkai jos nekėlė verysad.gif. Nors išoriškai turkai ją vertino 6AA. Dabar pradedu galvoti, gal ji būtų gera ir jau sūpuotume savo GYVENIMO LAIMĘ..

QUOTE(Marga2 @ 2017 06 06, 19:43)
<p>Merginos info del PGS :</p>
<p> </p>
<p>The Center for Human Reproduction in NYC has come out against PGS testing, particularly for older women and those with DOR. They recommend Day 3 transfers and even early egg retrieval to improve IVF results in women 40+.
Their website has numerous articles. Here are two:

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.centerforhumanreprod.com/fertility/limitations-in-preimplantation-genetic-screening-pgs-result-in-normal-embryos-being-discarded-after-ivf-according-to-a-new-paper/'>https://www.centerforhumanreprod.com/fertility/limitations-in-preimplantati on-genetic-screening-pgs-result-in-normal-embryos-being-discarded-after-ivf -according-to-a-new-paper/</a>

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.centerforhumanreprod.com/fertility/early-egg-retrieval-in-women-with-dorlfor/'>https://www.centerforhumanreprod.com/fertility/early-egg-retrieval-in-women -with-dorlfor/</a></p>
<p> </p>
<p>Kai pirma karta lankemes TR buvau girdejus apie tai ,paklausiau Masturos kokia jos nuomone ,pasake tai netiesa...o as galvoju tos klinikos kur siulo PGS nori uzsidirbti kuo daugaiu pinigu,as suprantu jei vienas is partneriu yra nesiotojas kokiu nors ligu,bei jei ne kam tada veltui daryt...</p>

Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 06 07, 13:36)
Aš taip ir dariau  , kai tr buvau

Papildyta:

Leiskis. Būtinai leiskis. Nebesileisk tik jei per echo nieko nebedimatytų. Aš labai kraujavau, bet iškart dvigubą progestano susileidau ir ilgai dar dvigubą leidausi ir žirnis išsilaikė
Papildyta:
Kai kraujavau, Mastura pasakė, kad gydytojas liepė leistis po dvi per dieną nežiūrint koks yra prg organizme. Sakė man prg skiriamas ne dėl žemo prg, o dėl hematomos, kuri pas mane labai didelė buvo
Papildyta:

Dabar geriau mažiau vaikščiojimų. Taip pat negalima rankų į viršų kilnoti, tūpinėti, sunkiai nešti, su vyru draugauti negalima. Ir žirnis turėtų išsilaikyti  mirksiukas.gif
Papildyta:

Dar vit c su rutozidu gerai gerti. Rutozidas kraujagyslių sieneles stiprina

|Siandien geriau jauciuosi, tik truputi pilva pamaudzia, bet nei kraujavimo nei tepliojimo nebeliko, siandien pasidariau kraujo tyrima, rytoj po pietu bus atsakymas tai matysim kaip skaiciukai ar auga ar ne.
Atsakyti