Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(ewilgirl @ 2017 01 30, 19:21)
Sveikinimai  wub.gif
Kelinta cd transferis buvo?

FET 21cd smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 30, 20:16)
Musu seimyna irgi jau PUPO   wub.gif
Dabar belieka tik laukti  rolleyes.gif

4u.gif lauksim kartu, bus linksmiau 😊😊

Beje, pastebėjau,kad turkai daug liberaliau žiūri į 2 embrionų sodinimą. Seniau 2 sodindavo tik išimtinais atvejais. Dabar embriologė taip pat siūlė sodinti 1, bet jei labai norėčiau, būtų sodinę ir 2, nors kokybė ir to vieno labai gera. Tai nustebau, nes seniau nelabai i kalbas leisdavosi 🤔

Pagre,kiek embrionukų jums sodino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 30 sausio 2017 - 20:43
QUOTE(Kramune @ 2017 01 30, 20:38)
4u.gif  lauksim kartu, bus linksmiau 😊😊

Tikrai taip friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2017 01 29, 19:47)
Man su atostogom buvo sunku paimti 3 sav aites.
Bet kalbejau su Tr tai po konsuktacijos parsiveziau gonalio ir luveri. Jie man liepe 2 cd echo ir gormonus, o tada siusti jiems atsakymus ir jei viskas gerai stimuliacija pradet Lt, tam tikrom dienom siusti echo ir reguliuotu vaistu dozes, bei atskristi pas juos kokia 10 cd. Jie man skirtu kokias dozes susileist. Taip galima suplanuoti ir skrydi 😃
Nes sake, kad teko pora merginu grazint namo del blogu tyrimu. 😉

Tai jei kas ir taip planuotu, tai turiu Gonalio, laikau saugiai saldytuve. Mano planai pasikeite, tai vaistukus jei kam reikia perleisiu Tr kainomis.

Iseitis tikrai nebloga smile.gif o jus is Vln? Kur lanketes tiem foliu matavimam? 4u.gif

Pagre, Kramume kumstukai uz jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums per konsultaciją Emre sakė sodintų tik vieną, jei būtų kokybė gera unsure.gif (ir jei apskritai turėtume blakstukų)
Bet aišku ivf metu, gal paspaudus ir du idėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2017 01 30, 20:38)
4u.gif  lauksim kartu, bus linksmiau 😊😊

Pagre,kiek embrionukų jums sodino?

Mums viena wub.gif bet as neklausiau del daugiau, kazkaip pasitikiu gydytojais ir manau tikrai yra sagiau ir lengviau su vienu biggrin.gif pas mus dar liko 5 blastukai.
Papildyta:
QUOTE(J01 @ 2017 01 30, 21:35)

Pagre, Kramume kumstukai uz jus  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Man irgi Emre transferi dare. Taip, ir mums viena sodino, bet kas nustebino, kad embriologe sako- kokybe puiki, todel mes pasiruose sodinti 1, bet jei jus primygtinai prasytumet, galetume su Emre aptarti gimybe del 2, nors manome, kad nereikia. Aisku isaiskino visas rizikas ir t.t. perspejo, kad kadangi kokybe l.gera, yra tikimybe, kad abu ir isitvirtins.
Mes, aisku, pasirinkom 1. Bet sakau, nustebino tas paklausimas, nes seniau 2 isvis retai sodindavo..gal nuo embriologo priklauso? 🤔

Ačiū už kumštukus visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 31 sausio 2017 - 07:43
Persikute, sveikinu tave. Nuostabios naujienos.. Tikrai viskas bus gerai smile.gif
Merginos, 6d. skrendu pirmam vizitui i Memorial. Pergyvenu, kaip kokia jaunykle buciau 4u.gif
Padekite, man neismanelei.. Kur geriau pirkti liras? Lietuvoje ar Tr? Aerouoste turetu buti keityklos?
Atsakyti

Pagre, Kramune siunčiu savo geriausias mintis ir palinkėjimus Jums. Ramaus laukimo, Pagre lengvos kelionės namo.

Akutina, prieš tris metus lyras keitėmės TR. Oro uoste paprastai būna patys blogiausi kursai, ten išsikeiskite tik nedidelę sumą jei reikės kelionei iki miesto centro

Atsakyti
QUOTE(Akutina @ 2017 01 31, 10:13)
Padekite, man neismanelei.. Kur geriau pirkti liras? Lietuvoje ar Tr? Aerouoste turetu buti keityklos?

Tik ne LT orouoste, mes prasipirkom smarkiai,nes pirkom santykiu (grubiai) 1:3, o TR oro uoste 1:4 😉 ten pas juos ant kiekvieno kampo exchange budeles, tikrai rasit kur pasikeisit kažkur kitur, bet jei pirmam kartui nenorit ieskot, tada keiskites TR oro uoste 😊
Wiliux, ačiū😍😘
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 31 sausio 2017 - 09:48
QUOTE(Akutina @ 2017 01 31, 09:13)
Persikute, sveikinu tave. Nuostabios naujienos.. Tikrai viskas bus gerai  smile.gif
Merginos, 6d. skrendu pirmam vizitui i Memorial. Pergyvenu, kaip kokia jaunykle buciau  4u.gif

Nesijaudinkit! Baisu tik is pradziu, o paskui pamatai, kad viskas cia puikiai sudeliota, visko yra ir viskas daug paparasciau nei atrodo tik pradejus planuoti mirksiukas.gif
Patariu pinigus keistis TR, nes geresnis keitimo kursas.
Oro uoste kursas ne toks geras kaip mieste, tad jei issikeisit 30 -50 eur, tai jums pakaks ir pavalgymui ir taxi iki ligonines nuvaziuoti ir parvaziuoti pirmoms kelioms dienoms 4u.gif
Mieste ant kiekvieno kampo ir gatveje po keliasdesimt valiutos keitykleliu, tikrai pamatysit ir rasit. Didesni viesbuciai irgi keicia valiuta.
Nuo centro taxi kainuoja apie 15-20 tr lyru max. Nuo Cevahir prekybos molo, kur daug viesbuciu taxi iki ligonines kainuoja apie 10 tr lyru.

Patariu pagrindinius adresus kur jums reikia tureti atsispausdinus arba telefone parodyti, nes kartais jie nesupranta kai pasakai kur vaziuoji ax.gif

Taxi saugu gaudyti gatveje - jie geltoni ir gerai matomi ir ju daug. Yra vienkartinis isedino mokestis biski virs 3 tr lyru. Skaityklis turi butinai buti prie veidrodelio virsuje rolleyes.gif

Sekmes! Viskas bus gerai!

P.s. Visai palaikymo komandai ir besiruosiancioms ar planuojancioms - siunciu sauletus linkejimus is Stambulo!
vacation1.gif O taip! Cia saule ir dangus zydras blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2017 01 31, 09:44)
<p>Pagre, Kramune siunčiu savo geriausias mintis ir palinkėjimus Jums. Ramaus laukimo, Pagre lengvos kelionės namo.

wub.gif aciu uz pinkejimus!
Atsakyti