Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(gvatemala @ 2017 06 02, 12:02)
Na, matyt, kiek žmonių, tiek patirčių.... Mes per Bookingą buvom užsisakę viešbutį kai skridom konsultacijai, tai gavom kambarį geresnį nei rezervavome, bet tai buvo ne sezono metas. O IVF ėmėm butą per airbnb - visiškai foto atitiko tikrovę.
Nežinau, ar kam pagelbės, bet bent jau mes keliaudami ir rezervuodami butus/viešbučius visada vadovaujamės tokia pozicija: kambario/buto foto turi būti daug ir iš visų rakursų. Jei kambario langas įtartinai aukštai, tai žinok, kad bus pusrūsis. Jei užtrauktos užuolaidos, vadinasi už lango vaizdelis, kurio turistui geriau nematyti ir t.t. Taip pat ir aprašymas turi būti ne su lyriniais nukrypimais, o aiškiai ir konkrečiai išdėstyta kokie patogumai.

Na, o aš, kadangi rinkausi viešbutį su pusryčiais, tai ėmiau Comfort beige todėl, kad mačiau ten foto valgykloje stovinčius prietaisus su karštu maistu. Na ir ką - atvažiuoju, o ta spintelė, ant kurios foto matėsi karštas maistas, tuščia ir kas karšta, tai jei 8 val ateisi, tai virti kiaušiniai dar bus neatšalę. Ir nesiaiškinau, kad apgavo
Atsakyti
Labas vakaras
Gal kam patiks ir tiks sitie apartamentai:
116 RESIDENSE-HOTEL
Sisli
Gyvenau viename ju butu 3sav. didziule terasa,liftas,rusu televizija,skalbimo masina,lygintuvas su lyg.lenta ir t.t tvarko kas diena,yra visos galimybes gamintis paciam,svazus,jaukus,labai geroje vietoje.I Memoriala vaiksciojau pesciomis,o ir autobuso sustojimas vos pora minuciu kelio.Prie pat PC Cevahir,visos reikemos parduotuvos vos tik isejus is buto.Tikrai saugi vieta.
Sekmes visom! 4u.gif
Atsakyti

Rajonas prie Cevahir is tiesu labai fainas ir geras. Uzskaitau ji  :4u:  ten ir metro stotele ir visas puikus susisiekimas. Zodziu, daug pliusu.

Atsakyti
QUOTE(Tamsi Bijūnė @ 2017 06 02, 15:42)
<p>Gal yra kas siandien vln gali parduoti leidziamo progesterono? Naivus klausimas, bet pabandysiu bent smile.gif</p>

Laba, kaip rasiau Tau I praeita prasyma- turiu dvi dezutes. VLN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 03 birželio 2017 - 04:59

Tamsi Bijūne, as tau parasiau i az. del prg  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2017 05 31, 11:38)
labas visoms,

atejo laikas ir mums registruotis sioje temoje.
Šiai dienai, noriu susirinkti visa imanoma ir reikalinga informacija.
Nuo ko pradeti, kuria is kliniku pasirinkti, kokios kainos, ir pan. ir t.t.
Žodžiu domina viskas...visi jusu patarimai ir patirtis.

ka papasakot apie mus galiu....dalyvavau ivf skyreli kuri laika....gyvenam ne lt, tai viska darem Svedijoj.
bet tas IVF taip seniai jau atrodo buvo....kad ne viska jau ir prisimenu....pasidarem tyrimus abu,pagrindinius kraujo, viskas gerai. vyro spermograma, pakomentavo kad irgi viskas gerai, belieka startuoti.
startavom....foliu buvo lb daug...jei gerai pamenu apie 24
iseme....kadangi gavosi perstimuliavimas, vaiksciojau kaip nescia....susikaupes skystis buvo....bet ju nuomone buvo jo nedaug, ir ikelima sviezios blastutes vis tiek padare....

buciau tada tiek zinojus kiek zinau db, nebuciau leidus deti....bet po laiko....
jokiu papildomu vaistu neskyre  tik foli....pagal mano nuojauta...tai ir buvo vienintelis kartas, kai bande kabintis....bet pabego...nes issilaike ilgiausiai dienu...cia kraujo tyrimu nedaro jie...reik laukti tas dvi sav ir daryt nestumo testa....

is tu 24 foliu apsivaisino ir liko tik 5 atrodo.....vienas sviezia blastute, kitus uzsalde...

darem su saldytais.....3 kartus...nepavyko nei su vienu...dar turim viena saldyta...

kiekviena kart vis kazka bandem keist....darem pabraizyma, skystinancius krauja vaistus geriau....nieko.....

kazkaip viena kart beskaitinejant jusu puslapius...pabandziau paziuret pati tyrimu rezultatus...uzkliuvo vyro spermograma....rode kazkokius neatitikimus.....parodziau jam...sakau cia kazkas ne taip...pradejau ieskoti info....pasirodo, ten ne viskas gerai, kaip kad gydytojas sake...problema su judrumu..jei gerai pamenu astenozoospermija vadinasi.....

visa tai suzinojau grizus i lt, nes buvau pasiryzus pasidaryti gimdos nuotrauka,kurios cia nedare, ir pakartot vyro tyrimus...tai ir suzinojom VK... jie patrvirtino, kad blogas judrumas...parase gert profertil atrodo vitaminus....

grizus cia, ir vel atejus del sekancio FET, ir paklausus kodel jie pasake kad cia geri vyro tyrimai, atsakymas buvo paprastas, sperma tinkama daryti IVF.....

kadangi VK pasake, kad pas mane nepastebi jokiu problemu gimdoj ir kad su manim kaip ir viskas gerai....bandem dar karta FET....deja nieko...

pasitikejimas cia dirbanciais daktarais tuo klausimu....visai nusmuko....bet neturejau jegu....dar karta bandyt..su paskutiniu saldytu....o vyras nenorejo i turkija....viska padejom i sali...

praejo virs metu jau db turbut......
ir siandien paskmabines vyras paklause, ar mes negaletume susiderint atostogas ir pabandyt nuvaziuot i turkija ir paziuret ka jie pasakys.....nes amzius man jau labai stuksena...37....ciklas darosi trumpesnis.....jau keletas men.....

be viso sito , rado pas mane pakitimus gimdos kakleli....metus laiko stebejo, sake turetu uzgyti....bet po paskutiniu tyrimu, buvo skubiai padaryta operacija...
pasalino apie 2cm kaklelio...nes rado CIN 3, tad nervu pakako pilnumoj....si pavasari dar pakartotinus tyrimus, atsakymai atejo kad viskas normos ribose...db vel po puses metu pasitikrinti....tikiuosi viskas bus gerai...

jusu tema seku jau seniai...beveik nuo jos atsiradimo...prisimenu puikiai merginas, kurios isdriso vaziuot i turkija, praejo karo kelius ir jau dauguma ju siandien supuoja maziukus....
labai dziaugiuosi uz jas....gal kuri prisimins ir mane smile.gif
o dabar atrodo atejo ir musu laikas....ieskoti stebuklo....
busiu labai dekinga jei priimsit mane i jusu rata. dalinsites patarimais, ir patirtimi.
tai gi , merginos nuo ko man pradeti pirmiausiai??

Tik draugiskai patarti noriu smile.gif Kai pavyks pastoti prasykis kaklelio stebejimo ar siuvimo is kart.Per daug skaudziu istoriju,kai vargais negalais pastojus ivyksta nelaime del kaklelio nepakankamumo.
man cin3 irgi salino,tai su ivf nestumu ekstra skuba veze siuti 21 sav.O planinis siuvimas anksciau visada su maziau rizikos.
juolab ne lt esi,ten tikrai labiau ziuretu sita reikala.Nenoriu prigasdint,bet esu uzsienio forumuose kur merginos po n metu pastoja ir praranda nestumus tiesiog del elementaraus nestebejimo.
Atsakyti
Merginos, kuri daretes sudetinga operacija pas turkus ir kurioje klinikoje?

As jau turejau 3 LP UK, problema - endometrioze, kiausintakiai sulipe su zarnynu ir slapimo pusle, kuri dar prisikabinusi gimda. Kiausintakius reikia salinti arba susegti, bet deja daktarams cia nepavyko..
Atsakyti

Aš dariau kiaušintakiú šalinimo operacijà Lt,planavo Lp daryti,nepavyko prieiti tai prapjovė pilvà ir atliko kà reikia

buvo irgi viskas sulipę,man po apendicito pūlingo sulipo

Merginos, kuri daretes sudetinga operacija pas turkus ir kurioje klinikoje?

As jau turejau 3 LP UK, problema - endometrioze, kiausintakiai sulipe su zarnynu ir slapimo pusle, kuri dar prisikabinusi gimda. Kiausintakius reikia salinti arba susegti, bet deja daktarams cia nepavyko..

Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2017 06 03, 05:58)
Laba, kaip rasiau Tau I praeita prasyma- turiu dvi dezutes. VLN.

Labukas.Gal dar turit progesterono?
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2017 06 03, 16:49)
<p>Aš dariau kiaušintakiú šalinimo operacijà Lt,planavo Lp daryti,nepavyko prieiti tai prapjovė pilvà ir atliko kà reikia</p><p>buvo irgi viskas sulipę,man po apendicito pūlingo sulipo</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="erborista" data-cid="71658870" data-time="1496493262"><div><p>Merginos, kuri daretes sudetinga operacija pas turkus ir kurioje klinikoje?

As jau turejau 3 LP UK, problema - endometrioze, kiausintakiai sulipe su zarnynu ir slapimo pusle, kuri dar prisikabinusi gimda. Kiausintakius reikia salinti arba susegti, bet deja daktarams cia nepavyko..</p></div></blockquote><p></p><p></p>

O pas ka daret? Dzin man tas pjuvis, turiu jau ir taip grazia randu kolekcija po 3 lap..
Atsakyti

labukas, reikia pagalbos, ar kas turi leidziamo progesterono?skubiai. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziiviiliukas: 03 birželio 2017 - 20:30

Man darė jau senokai, prieš 9 metus, Lazdynuose, vedėja Lenkutytė-Matkevičienė

O pas ka daret? Dzin man tas pjuvis, turiu jau ir taip grazia randu kolekcija po 3 lap..

Atsakyti