Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Krown @ 2017 05 26, 12:17)
<p>Sveikos  lithuania.gif</p>
<p> </p>
<p>Kurios mergaites dabar panuojate artimiausiu metu vaziuoti i Turkija? atsiliepkit  4u.gif  cool.gif</p>

Aš taip pat norėčiau mergaičių paprašyti. Tik grįžtančių. ax.gif man labai folbiolio reikia ax.gif kelių mergaičių jau prašiau, bet jos taip greitai negrįš, o turiu likusių tik 10 tabletyčių ax.gif
Tai gal kuri per tas 10 d planuojate grįžti? lithuania.gif
Atsakyti

Man irgi reikia paslaugos, tad labai lauksiu kurios gali padėti, man skubiai nereikia, bet kuo greičiau tuo geriau žinoma  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 05 26, 14:14)
Aš taip pat norėčiau mergaičių paprašyti. Tik grįžtančių.  ax.gif man labai folbiolio reikia  ax.gif kelių mergaičių jau prašiau, bet jos taip greitai negrįš, o turiu likusių tik 10 tabletyčių  ax.gif
Tai gal kuri per tas 10 d planuojate grįžti?  lithuania.gif

Lamona, as kai pritrukau folidoce (speju, kad tai tas pat folis su b12) suradau analoga LT Folic Acid tokiais pat vienetais. Nusiunciau Masturai foto ir aprasyma ir jie man ji patvirtino. https://www.manovais...lio-rugstis-n60. Pirkau Mano vaistineje.
Paziurek gal ir tau tiks, jei nerasi sponsoriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 26 gegužės 2017 - 13:47
QUOTE(Pagre @ 2017 05 26, 13:47)
Lamona, as kai pritrukau folidoce (speju, kad tai tas pat folis su b12) suradau analoga LT Folic Acid tokiais pat vienetais. Nusiunciau Masturai foto ir aprasyma ir jie man ji patvirtino. https://www.manovais...lio-rugstis-n60. Pirkau Mano vaistineje.
Paziurek gal ir tau tiks, jei nerasi sponsoriu  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 05 26, 13:14)
Aš taip pat norėčiau mergaičių paprašyti. Tik grįžtančių.  ax.gif man labai folbiolio reikia  ax.gif kelių mergaičių jau prašiau, bet jos taip greitai negrįš, o turiu likusių tik 10 tabletyčių  ax.gif

O kam tau folbiol? unsure.gif po gimdymo reikia vartoti? blink.gif
Atsakyti
Ar čia man kažkas su telefu darosi, ar čia sm puslapis kvailioja? Komentuoju ką ir rašo man, kad sm puslapis neveikia, po to žiūriu dešimt vienodų komentarų, o paredaguoti negaliu, nes kol pamatau, tai jau nebėra migtuko "keisti", nes pvz jei puslapių 132, tai man rodo 133 ir aišku į tą paskutinį psl aš įeiti negaliu - rašo, kad puslapis neegzistuoja. Ir jums taip? Sorry, kad pridėjau vienodų komentarų
Papildyta:
QUOTE(Bernadeta77 @ 2017 05 26, 14:05)
O kam tau folbiol? unsure.gif po gimdymo reikia vartoti? blink.gif

Po gimdymo išrašė folį. Galvoju geriau folbiolis. Parodžiau gydytojams, tai sakė, kad jis labai geras. Jei negausiu, tai pirksiu ką Pagre rodo arba paprastą folį gersiu
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 05 26, 14:12)
Ar čia man kažkas su telefu darosi, ar čia sm puslapis kvailioja? Komentuoju ką ir rašo man, kad sm puslapis neveikia, po to žiūriu dešimt vienodų komentarų, o paredaguoti negaliu, nes kol pamatau, tai jau nebėra migtuko "keisti", nes pvz jei puslapių 132, tai man rodo 133 ir aišku į tą paskutinį psl aš įeiti negaliu - rašo, kad puslapis neegzistuoja. Ir jums taip? Sorry, kad pridėjau vienodų komentarų
Papildyta:
Po gimdymo išrašė folį. Galvoju geriau folbiolis. Parodžiau gydytojams, tai sakė, kad jis labai geras. Jei negausiu, tai pirksiu ką Pagre rodo arba paprastą folį gersiu

Papildyta:
QUOTE(LaMona @ 2017 05 26, 13:14)

parasiau tau
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2017 05 26, 14:49)
Papildyta:

parasiau tau

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Nu as visiskam soke: si karta mano FSH 5.77 (praeita cikla buvo virs 20), o echo suskaiciavo 1 foli desinej ir net 3 kairej kiausidej!! Su mano nuliniu amh!!! Rasau ir pati netikiu- norisi isiznybti, ar nesapnuoju! Belieka, aisku, tiketis, kad tie foliai - tai ne apsimetusios jais cistos.. laukiu is Masturos ziniu. Tame tarpe SOS SOS gal kuri nors turit gonalio parduoti?.. jeigu ji paskirs, nezinau, kur spesiu savaitgali ir be recepto ji isigyt..

Atsakyti
QUOTE(Jus2lis @ 2017 05 26, 17:01)
<p>Nu as visiskam soke: si karta mano FSH 5.77 (praeita cikla buvo virs 20), o echo suskaiciavo 1 foli desinej ir net 3 kairej kiausidej!! Su mano nuliniu amh!!! Rasau ir pati netikiu- norisi isiznybti, ar nesapnuoju! Belieka, aisku, tiketis, kad tie foliai - tai ne apsimetusios jais cistos.. laukiu is Masturos ziniu. Tame tarpe SOS SOS gal kuri nors turit gonalio parduoti?.. jeigu ji paskirs, nezinau, kur spesiu savaitgali ir be recepto ji isigyt..</p>

Gal vaisingumo klinikose parduotų, jie gi dirba savaitgaliais. Gal pavyktų susitart.
Didesnėse vaistinėse gali būti, tik reiktų prašyt, kad pažiūrėtų kurioj.pagal paiešką meta akropolio eurovaistinę. Tik reiktų recepto, bet gal tiktų turkiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 05 21, 23:40)
Mergaitės, man čia pastrigo telefonas ar visoms taip: nebeleidžia įeiti į šios temos paskutinį puslapį - rašo, kad jis nerastas. Negaliu pažiūrėti ar išsisaugojo mano žinutė, kur rašiau Pagrei ačiū  4u.gif

Man tas pats! blink.gif

Gal reikia naujos temos jau?
Atsakyti
Čia SM stringa unsure.gif
Atsakyti