Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 45-a tema

QUOTE(Pagre @ 2017 05 22, 04:07)
<p><strong>LaMona</strong>, issisaugojo tavo zinute  mirksiukas.gif  Auginu pilvuka ir skaiciuoju jau 19 savaite  nestuke.gif  Nors vis dar sunku patiketi, bet kai pupa pasikuicia pilvelyje, tada sirdis is malonumo apsala  wub.gif </p>

Kaip smagu smile.gif sveikinu 4u.gif ko laukiatės? Mergaitės?
Kaip anksti tu judesiukus jauti wub.gif aš pirmą kartą pajaučiau naktį iš 20sav į 21 sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaMona @ 2017 05 22, 06:50)
Kaip smagu  smile.gif sveikinu  4u.gif ko laukiatės? Mergaitės?
Kaip anksti tu judesiukus jauti  wub.gif aš pirmą kartą pajaučiau naktį iš 20sav į 21 sav  smile.gif

Taip, mergaites wub.gif o judesius pajauciau 17 sav pacioje pradzioje, net pagalvojau, kad fantazuoju ax.gif bet paskui jie vis dazniau pradejo kartotis, nors kiek skaiciau tai rase, kad su pirmu nestumu daug veliau pajauti. Matyt kiekvienam individualiai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites, gal turite uzsilikusio Prolutan'o, leidziamo karta i savaite? Turiu kelti progesterona nestuke.gif
Taip pat domina Progestan ampules.
Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atėjau pagerinti statistikos: mano draugei pavyko ivf procedūra Memorial klinikoje. Problemos - pks, šalintas vienas kiaušintakis. Prieš tai daryti du ivf vienas Lietuvoje VK, kitas Latvijoje Embrions... O turkai padarė stebuklą iškarto, aną savaitę echo metu jau pamatė širdutę. Laiminga iki negalėjimo wub.gif Tiek nuo savęs, tiek nuo jos galiu pasakyti, kad moka turkai tuos stebuklus daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tike7 @ 2017 05 22, 21:02)
Labas vakaras mergaites, gal turite uzsilikusio Prolutan'o, leidziamo karta i savaite? Turiu kelti progesterona  nestuke.gif
Taip pat domina Progestan ampules.
Lauksiu  4u.gif

Turiu 4 dėžutes Proluton.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 22 gegužės 2017 - 21:10
Sveikinimai visoms pagymdžiusioms savo angeliukus, aukit sveiki ir stiprus soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisaliukas @ 2017 05 24, 07:46)
Sveikinimai visoms pagymdžiusioms savo angeliukus, aukit sveiki ir stiprus soske.gif

Sveikos merginos,
Man turkai kaip ir leido startuoti, bet kadangi mes nebuvome dare, sake iki punkcijos pasidaryti genetinius tyrimus abiems MTHR kariotipus, ir man prirase visokiu trombofilijos, bandziau patekti Santaruose pas genetika kad nemakamai pasidaryti, bet be liepos men nera sansu patekti, tai matyt teks eiti privaciai. Gal galit patarti kur jus daretes tokius tyrimus?
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 05 24, 08:03)
Sveikos merginos,
Man turkai kaip ir leido startuoti, bet kadangi mes nebuvome dare, sake iki punkcijos pasidaryti genetinius tyrimus abiems MTHR kariotipus, ir man prirase visokiu trombofilijos, bandziau patekti Santaruose pas genetika kad nemakamai pasidaryti, bet be liepos men nera sansu patekti, tai matyt teks eiti privaciai. Gal galit patarti kur jus daretes tokius tyrimus?

Jei esi is Vilniaus, tai Kariotipus daro Synlab, bet tikrai jie nepigus. Trombofilijos ir AFS tyrimus taip pat dariausi Synlab, bet gali pagal tyrimu pavadinimus pasitikrinti su Medicina Practica, pas juos kainos keliais eurais buna mazesnes. MTHFR dariausi Alfa clinikoje.

Tik turek omenyje, kad net ir privaciai darant MTHFR ir kariotipus atsakymu berods teka laukti apie 3 savaites.

Sekmes Jums! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Sveika
MTHR dariausi Alfa clinikoje ten pati pigiausia kaina ir atsakymai po 2 savaiciu. Pigiaus nei santariskese netgi ir mokamai.
AFS ir trombofilija Santariskese ten atlieka mokamai tai neilgai savaites begyje gavau atsakyma.
O del Kariotipo nezinau nes dariausi santariskese nemokamai su siuntymu.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Mes tai turim pasidaryti kariotipų tyrimus tai taip pat ieškau kur VIlniuj daro mirksiukas.gif Radau, kad daro Kardiolitos klinikose ten kaina kiek suprantu su siuntimu 31euras o synlab 120eur. Skambinau šeštadienį bet labaratorija nedirbo tai informacijoje tiksliai nežinojo ar daro tuos tyrimus ir kokia jų kaina jei be siųntimo unsure.gif

Merginos o santarose be siuntimo nedaro?
Atsakyti
Laba diena,merginos
Gal kas Memorials daretes histeroskopija ir nepaslaptis kiek mokejot uz ja?? Suprantu,kad priklauso nuo to ka dare.Gal kam salino pertvara/plete gimda???
Ir dar,ar yra kam nors apsiuve gimdos kakleli???( nestumo metu)
Papildyta:
Laba diena,merginos
Gal kas Memorials daretes histeroskopija ir nepaslaptis kiek mokejot uz ja?? Suprantu,kad priklauso nuo to ka dare.Gal kam salino pertvara/plete gimda???
Ir dar,ar yra kam nors apsiuve gimdos kakleli???( nestumo metu)
Atsakyti
Sveikos,
Liko Fraxiparine 0,3 3 dezutes po 10 vnt., galioja iki 2019 08. Kaina po 20 eur. Jei kam reikia, ai i AZ.
Atsakyti