Labas vakaras
turiu klausimeli, del bilietu, jei pvz. skrendam vakare, kita diena turim konsultacija, o jei skyria GN darytis, tai ji rytais buna? ziurinejuos bilietus ir vis mastau, jei 17:30 jei skrydis yra, ar viska spesiu
QUOTE(xernesta @ 2017 01 29, 19:26)
Man natūraliai O vyksta 13cd
Neturėjau trumpo protokolo su ilgu protokolu punkcija buvo po kraujavimo 14cd (bet buvo išpunktuoti per maži)
Neturėjau trumpo protokolo su ilgu protokolu punkcija buvo po kraujavimo 14cd (bet buvo išpunktuoti per maži)
Mano ciklas labai trumpas (aie 23-24d., taigi natur.ovuliacija vyksta dar anksciau,taciau per IVF ilga protokola su stimuliacijom puncija dare 16 c.d.,nors tikrai galvojau,kad anksciau
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 29, 20:34)
3cd viską daryti jau būtų per vėlu.
man biska pradejo 3 c.d.,nes 2 c.d. buvo sekmadienis ir kazkodel man liepe ateit tik pirmad. Elis patikino, kad pradeti galima 2-3 c.d. viskas baigesi laimingai bet as aisku irg uz tai, kad planuoti 2 c.d. 🖒
J01, jeigu itari, kad gali prireikti GN,visada geriau pasilikti 1 diena,nes su punktualumu jais negali pasitiket 😆
O as jau pupo 😊 Isodino 1 auksciausios kokybes, o kita vel uzsalde. Kaip ir maniau,nesigavo man nei lovoj guleti,nei pailseti,nuo pietu iki vakaro prasidavem po Stambula ieskodami vaistu, nes net ir budincios vaistines ne viska turejo.
Turkai isproteje su savo siluma,sitaip uzsikaitina patalpas! Kiekvienoj parduoduvej karsta kaip saunoj,taksi vairuotojas irgi su marskinukais sedi,viesbuty +26°, o lauke vos keli laipsniai. Tai aisku man tai irgi dave savo, nes jau skauda gerkle
Na, bet turiu savo aukseli po sirdim,ko daugiau reikia 😊 dabar tikesiuos geriausio😊
Sveikinimai Pupo
Kalbink gyventoja, kad pasiliktu
Kalbink gyventoja, kad pasiliktu
QUOTE(J01 @ 2017 01 29, 21:51)
Labas vakaras
turiu klausimeli, del bilietu, jei pvz. skrendam vakare, kita diena turim konsultacija, o jei skyria GN darytis, tai ji rytais buna? ziurinejuos bilietus ir vis mastau, jei 17:30 jei skrydis yra, ar viska spesiu
Man konsultacija buvo 12 val, o gn nuotrauka pakviete darytis 15 val. toj pacioj klinikoj, po to vel konsultavo, tai grizau tik pavakare. Susisukau per 1 diena.
Persikute, kokios nuostabios zinios. Vis tik islauket savo meto. Dabar kad tik viskas sklandziai ir sekmingai vyktu, o leliukas gimtų grazus, sveikas ir protingas.
Persikute, o kurią cd tau FET įsodinimą darė? Šiaip įdomu.
QUOTE(Kramune @ 2017 01 29, 22:09)
O as jau pupo 😊 Isodino 1 auksciausios kokybes, o kita vel uzsalde. Kaip ir maniau,nesigavo man nei lovoj guleti,nei pailseti,nuo pietu iki vakaro prasidavem po Stambula ieskodami vaistu, nes net ir budincios vaistines ne viska turejo.
Na, bet turiu savo aukseli po sirdim,ko daugiau reikia 😊 dabar tikesiuos geriausio😊
Saugokit save ir kruopytę ... Tik teigiamo HCG rezultato
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 30, 11:04)
Persikute, o kurią cd tau FET įsodinimą darė? Šiaip įdomu.
19 cd
Glamour
PUPO, kumščiai už jus
QUOTE(Persikute123 @ 2017 01 26, 20:28)
Šiandien mačiau savo pilvelio gyventoją jam jau 8 savaitės ir jo širdelė plaka!!
Super sveikinu labai labai
Lengvo ir sklandaus tau nėštumo
Musu seimyna irgi jau PUPO
Dabar belieka tik laukti
Dabar belieka tik laukti
QUOTE(Pagre @ 2017 01 30, 18:16)
Sveikinimai
Kelinta cd transferis buvo?